Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Barieră la intrare

Accesul auto în Piaţa Mică, asigurat doar comercianţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accesul auto din strada Universităţii înspre Aleea comercială a Pieţei Mici este asigurat, începând de sâmbătă, doar comercianţilor, care au control asupra barierei montate la intrare.

Bariera auto acţionată de la distanţă a fost montată de Primăria Suceava la solicitarea comercianţilor din Piaţa Mică, care, în cadrul întâlnirilor anterioare, i-au explicat primarului Ion Lungu că din cauza celor care vin acolo doar pentru a-şi parca maşinile cât timp merg la o terasă sau în altă parte, ei nu mai pot să îşi aprovizioneze magazinele cu marfă.

Sâmbătă dimineaţă, bariera auto recent montată a fost pusă în funcţiune de primarul Ion Lungu, care, după ce a testat-o, le-a înmânat comercianţilor telecomenzile necesare pentru controlul acesteia.

“Aşa cum am stabilit acum două săptămâni cu asociaţia comercianţilor de aici, am pus această barieră care să limiteze accesul în piaţă doar pentru comercianţii care au nevoie de acces pentru aprovizionarea cu marfă. Înainte aici veneau foarte multe maşini ai căror proprietari nu aveau treabă pe aleea comercială şi blocau accesul către Piaţă”, a spus Ion Lungu.

Comercianţilor le-au fost puse la dispoziţie 25 de telecomenzi, pe care le vor împărţi între ei, în funcţie de necesităţi.

O altă problemă abordată de comercianţi a fost cea a modernizării Pieţei Mici şi în principal a Aleii comerciale, proiect care va fi pus în practică începând cu 1 iulie.

“În perioada următoare vom demara proiectul mare de modernizare a Pieţei George Enescu şi avem nevoie de înţelegere din partea comercianţilor de pe Aleea comercială. Până pe 30 iunie trebuie să îşi retragă chioşcurile pe aliniamentele construcţiilor”, a explicat Ion Lungu.

La solicitarea comercianţilor, în zona de intrare în Piaţa Mică va fi amplasat un panou care va prezenta modul în care va arăta Aleea Comercială după finalizarea proiectului de modernizare.

Şeful municipalităţii sucevene a precizat că lucrările de modernizare a Aleii Comerciale vor dura aproximativ un an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesul auto în Piaţa Mică, asigurat doar comercianţilor.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accesul auto în Piaţa Mică, asigurat doar comercianţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Piata mica trimis de
(28 mai 2012, 12:41:28
da, este un lucru f.bun ca aleea principala sa fie libera, pietonii sa se poata deplasa in liniste, magazinele sa fie aliniate nu cu marfa expusa pe alee, dar si aprovizionarea acestor magazine sa fie facuta dimineata pina in ora 8, sau seara dupa ora 19,oo altfel degeaba s-a pus bariera, vor stationa ore in sir, zilnic,, camionete, fel de fel de masini pe alee, masinile patronilor, a vinzatorilor, mai rau ca pina acuma.......asa ca, tot acolo ajungem, nimic nou.....
de fapt, ca peste tot, nu-i nici o regula, toate trotuarele sunt ocupate de masini, terase, fel de fel...dupa nevoia fiecaruia.......
1.1  RE: Piata mica trimis de
(28 mai 2012, 15:29:17
Propun ca aledgerile sa se faca din 6 in 6 luni, ca doar asa ceva se face cate ceva in folosul cetătenilor. Eu mai trec din cand in cand prin piata mica, dar va intreb pe voi, vedeti vreun plan de modernizare? Totul este un haoas total si ca haosul sa aibe un nume se numeste bariera de acces in piata mica. Totul este original in Suceava!
2.   Flotare logica trimis de
(28 mai 2012, 18:01:55
"sa limiteze accesul doar a comerciantilor", asa grait-a prelipcanu. Adica doar comerciantii sa aiba accesul limitat, restul lumii: liber. Pariez pe ce vreti ca in 2 satamani toti smecherii vor avea telecomenzi valide. Se cloneaza cat ai zice "Lungu".
3.   A se vedea inregistrarea video trimis de
(28 mai 2012, 18:03:35
nu transcrierea portocalie din articol!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei