Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol - concurs

Suceava, gazda celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Drift 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, sucevenii pot admira evoluţia celor mai buni piloţi de drift din ţară, în parcarea Shopping City Suceava, partener oficial al Campionatului Naţional de Drift 2012.

Maşini tunate, vuiet de motoare, scrâşnetul roţilor care se topesc pe asfalt, toate acestea vor putea fi admirate de suceveni într-o competiţie strânsă, care poate decide cine va fi viitorul campion naţional al acestui sport nou şi foarte spectaculos.

Directorul centrului comercial Shopping City Suceava, Mircea Petrariu, a invitat sucevenii ca sâmbătă şi duminică să vină să se bucure de acest eveniment şi să-i încurajeze pe sportivii lor favoriţi din circuit: “Este cea de-a patra etapă de drift pe care Suceava o găzduieşte datorită lui Răzvan Frăţianu, campion naţional în această ramură sportivă, care începe să prindă la public din ce în ce mai mult”.

Evenimentul, organizat de Shopping City Suceava şi Toyota Suceava, împreună cu Asociaţia Română de Drift (ARD), reprezintă cea de-a III-a etapă a Campionatului Naţional de Drift - GTT Drift Series.

Răzvan Frăţianu, campionul naţional al competiţiei de anul trecut, a spus că până acum şi-au anunţat prezenţa 26 de piloţi, din care doar 16 vor merge mai departe în finale: “Invităm sucevenii la o porţie de adrenalină alături de piloţii din campionatul naţional, dar să şi testeze noile modele Toyota, care vor fi expuse în parcare”.

El l-a prezentat şi pe tânărul său coechipier din Aquarius Drift Team, Andrei Troaşe: “Este foarte tânăr, a debutat anul trecut, dar are una dintre cele mai spectaculoase maşini din campionat, de peste 550 de cai putere, care va face o impresie foarte plăcută”.

Cei doi piloţi suceveni au făcut şi o demonstraţiei a măiestriei lor, uimind spectatorii care s-au adunat de la primele vuituri scoate de motoarele tunate.

Cei doi au evoluat separat, dar şi împreună, rotindu-şi maşinile unul după celălalt, urmărindu-se, făcând piruete şi ridicând nori de fum din cauciucuri.

 

Parada maşinilor de drifting

Anul acesta, pentru prima oară, sucevenii au putut admira maşinile de drifting din concurs într-o paradă care a parcurs străzile oraşului, făcându-se auzită în toate cartierele.

„Este pentru prima dată când se organizează la Suceava această paradă, este un spectacol, o defilare a maşinilor din competiţie”, a spus Gabi Onofrei, preşedintele Asociaţiei Române de Drift.

Acesta a precizat că etapa naţională de la Suceava va fi o competiţie foarte strânsă şi spectaculoasă, mai ales că ocupanţii primelor şase locuri se luptă pentru titlul naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, gazda celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Drift 2012.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava, gazda celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Drift 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei