Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2012 - Anul XVII, nr. 117 (5022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Putna

Patru răniţi într-un incendiu de proporţii, care a afectat două gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu izbucnit din cauza unei siguranţe fuzibile care s-a defectat a provocat pagube în două gospodării din comuna Putna, în încercarea de a stinge focul patru localnici rănindu-se uşor. Focul a izbucnit luni, în jurul orei 14.00, în gospodăria localnicului Gherasim Cenuşă, care locuieşte în zona Putnişoara.

Din cauza vântului, focul s-a extins cu repeziciune, rând pe rând la faţa locului intervenind Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, Gărzile de Intervenţie Vicovu de Sus şi Siret, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare din Putna şi Bilca. În total, pompierii au acţionat cu şapte maşini de stingere a incendiilor.

Trei localnici, care au sărit în ajutorul gospodarilor, în prima fază a incendiului, s-au rănit în timpul intervenţiei, tăindu-se la nivelul mâinilor sau picioarelor. De asemenea, un al patrulea bărbat a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul municipal Rădăuţi, fără a avea, din fericire, leziuni grave.

Revenind la acţiunea de stingere a incendiului focul a fost stins în totalitate în jurul orei 17.00.

Din păcate, din gospodăria lui Gherasim Cenuşă nu a mai rămas mare lucru. Casa, magazia, şura, grajdul şi bucătăria de vară au fost distruse aproape în totalitate. În privinţa locuinţei, acoperişul a fost distrus în totalitate, iar pereţii s-au degradat, casa fiind practic compromisă.

Focul s-a extins şi la locuinţa unui vecin, Alexandru Cârdei, căruia i-au ars astereala locuinţei, pe o suprafaţă de 150 mp, şi mobilierul dintr-o cameră de locuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru răniţi într-un incendiu de proporţii, care a afectat două gospodării.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
Patru răniţi într-un incendiu de proporţii, care a afectat două gospodării4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei