Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2012 - Anul XVII, nr. 94 (4999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Blestemul flăcărilor

Pagube mari în două gospodării din Mihoveni, după un incendiu devastator, extins din cauza vântului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Flăcările au lovit crunt ieri după-amiază două familii din satul Mihoveni, comuna Şcheia, un incendiu pornit de la un scurtcircuit electric extinzându-se cu repeziciune din cauza vântului şi lăsând pagube mari în urmă. Alarma s-a dat cu şase minute înainte de ora 15.00, focul pornind de la gospodăria lui Petru Poroch şi extinzându-se la cea a vecinei, Aglaia Crăciunescu.

La faţa locului pompierii au găsit un incendiu deja puternic extins.

Plutonierul major Alin Găleată, purtător de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava: „La sosirea echipajelor, ardeau anexele a două gospodării, mansarda unei case şi, parţial, podul locuinţei învecinate, existând pericolul ca flăcările să cuprindă cu totul cele două case de locuit. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de vântul puternic şi de materialul lemnos din care erau construite clădirile”.

Pentru stingerea focului au intervenit patru maşini de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, pompierii profesionişti fiind sprijiniţi de voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia. De asemenea, personalul medical de la SMURD ajuns la faţa locului a acordat primul ajutor medical soţiei lui Petru Poroch, care suferise un atac de panică. Femeia şi-a revenit în scurt timp fără a fi necesară transportarea la Spitalul Judeţean. 

Focul a fost stins în jurul orei 17.50, în urmă rămânând pagube mari. La gospodăria soţilor Poroch, părinţii a doi copii, au ars un garaj, o magazie, un adăpost de animale şi mansarda casei, de altfel întreaga locuinţă fiind grav afectată.

Şi la vecină, o bătrână care locuieşte singură, au ars acoperişul casei, precum şi numeroase anexe.

Din primele cercetări ale pompierilor rezultă că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu electric deteriorat, într-o anexă a gospodăriei familiei Poroch. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube mari în două gospodării din Mihoveni, după un incendiu devastator, extins din cauza vântului.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Pagube mari în două gospodării din Mihoveni, după un incendiu devastator, extins din cauza vântului4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pompierii isi iau banii degeaba !!! trimis de
(24 apr 2012, 13:15:40
Domnu' PAIU , Plutonierul major Alin Găleată a uitat sa specifice ca autospecialele s-au deplasat la fata locului GOALE adica FARA APA in ele ( de asta au ars casele si anexele ) si Vezi doamne Salvatorii s-au gasit ei asa frumos sa le alimenteze cu apa din APA SUCEVEI doar ca ,datorita ploii ce a fost, au ramas inpotmoliti pe langa Apa Sucevei si gospodariile oamenilor s-au facut scrum. Numai o minte bolnava putea sa se duca cu autospecilalele GOALE si sa creada ca o masina de cateva tone va putea urca un deal plin de iarba si mazga. Inca o doava ca ISU isi iau banii degeaba. Inghit salarii exagerat de mari caci, cica, ei isi risca viata si ETC , dar defapt sunt niste puturosi care nu sunt in stare nici macar sa se gandesca ca ar putea fi casa unei cunostinte de-a lor. Ar trebui demisi toti cei care au luat parte la interventie.

Fustratii care se vor agita pt ce am scris SA SE ABTINA !!!
2.   Nici nu stii despre ce vorbesti. trimis de
(24 apr 2012, 15:14:27
masinile de pompieri sunt in totdeauna pline cu apa, insa sunt de capacitate mica cazanele undeva la1.700 litri de apa ,iar in lipsa hidrantilor apa se termina in citeva minute, asa ca daca nu esti informat nu mai vorbi degeaba....
2.1  RE: Nici nu stii despre ce vorbesti. trimis de
(24 apr 2012, 16:33:38
Nu papa cxxt degeaba. Eu nu vorbeam de detaliile tehnice. Vb de realitate.
3.   Comentariu trimis de
(24 apr 2012, 15:33:01
in loc de fintina care se vede de pe luna mai bine va punea niste hidranti domnu primar.
4.   [[[[[ trimis de
(24 apr 2012, 23:07:53
ori esti prost ori porc salbatic !!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei