Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 apr 2012 - Anul XVII, nr. 83 (4988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

A IX-a ediţie a Concursului Naţional de Informatică „Linfo@Sv” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a IX-a ediţie a Concursului Naţional de Informatică „Linfo@SV”, găzduit de Colegiul Naţional de Informatică din Suceava, şi-a desemnat câştigătorii.

Concursul s-a derulat în perioada 4-6 aprilie, iar la competiţie au participat peste 120 de elevi din mai multe judeţe ale ţării.

 

Premii şi menţiuni, pentru suceveni

Zeci de elevi din Suceava au terminat concursul cu premii şi menţiuni.

Astfel, la secţiunea „Îmi plac poveştile”, Premiul I i-a revenit elevei Briana Lorena Cozmei, de la Colegiul de Artă, cu lucrarea „Mica Sirenă”. Tot Premiul I a fost obţinut şi de Miruna Palaghian, de la Şcoala Nr. 4, de asemenea cu lucrarea „Mica Sirenă”.

Ana Maria Pelinaru, de la Şcoala Nr. 8, cu lucrarea „Mica Sirenă”, şi Alexanru Cristinar de la Şcoala Nr. 3, cu lucrarea „Păcală în satul lui”,  au obţinut Premiul II .

Elevii Tudor Petracovici, de Şcoala Nr.1, care a realizat lucrarea „Harap Alb”, şi Simina Maxim, tot de la Şcoala Nr.1, cu lucrarea „Mica Sirenă”, au luat Premiul III.

Alţi şase elevi din judeţul Suceava au obţinut menţiune la această secţiune din concurs.

La secţiunea „InfoSmart”, cel mai mare punctaj a fost obţinut de către eleva Mara Petruţa Prelipcean, de la Şcoala Nr. 3 din Suceava.

O altă secţiune a competiţiei, „Multimedia”, a avut pe podium elevi suceveni. Vlad Sofronie, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, cu lucrarea „Arc peste timp”, a obţinut Premiul I.

Premiul II a fost luat de elevul Iulian Ivan, de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, care a realizat lucrarea „Adolescenţii de ieri şi de azi”. Premiul III i-a revenit elevei Bianca Zaharia, de la Colegiul de Informatică, prin lucrarea „Cromatică între generaţii”.

Cirnei Ligia şi Chidoveţ Alexandru, de la Colegiul de Informatică, au obţinut Premiul Special cu lucrarea „Experienţa drogurilor”.

Elevul Iulian Grigorean, de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc”, a luat menţiune.

 

La o singură secţiune, Premiul I nu a fost câştigat de un elev din Suceava

Pagini WEB a fost o altă secţiune a competiţie, iar aici, Premiul I a fost obţinut de către o echipă formată din trei elevi, Andrei Tănăsescu,  Andrei Moroşan şi Cristian Buzec, de la Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, care au realizat lucrarea „Open Source Media”. Premiul II i-a revenit elevului Adrian Bîndiu, de la Colegiul de Informatică, elevul realizând lucrarea „Platformă WEB”, iar Premiul III lui Dănuţ Huţuleac, de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret, cu lucrarea „Despre cai”.

Elevii Adrian Aioanei şi Ioan Alexandru Zimbru, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, au obţinut menţiune, cu lucrarea „Globalizarea şi efectele ei”.

Secţiunea „Soft Educaţional” a avut-o câştigătoare pe eleva Dana Nistor, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, cu lucrarea „Medieval HistRO”. Pe locul II s-au clasat elevii Iulian Atănăsoaie şi Iustin Ghergu, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, cu lucrarea „OOP – Object - Oriented Programming”.  Elevul Paul Cîrstean, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” a realizat lucrarea „Drive Safe” şi a obţinut Premiul III.

Ultima secţiune a Concursului „Linfo@Sv” a fost „Utilitare şi Jocuri”. Premiul I i-a revenit unui elev din Bacău, Ştefan Adrian Radu, de la Colegiul Naţional „Gh. Vrânceanu”, cu lucrarea „CBD”. Pe locul II s-a clasat Adrian Mateoaea, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Suceava, cu lucrarea „MyTunes”. Bogdan Brumă, de la Colegiul de Informatică, a obţinut menţiune cu lucrarea Controlul şi supravegherea calculatorului <propriu> de la <distanţă>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A IX-a ediţie a Concursului Naţional de Informatică „Linfo@Sv” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A IX-a ediţie a Concursului Naţional de Informatică „Linfo@Sv” şi-a desemnat câştigătorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei