Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2012 - Anul XVII, nr. 75 (4980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

VIVA FM aniversează un an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul lunii martie aduce o aniversare în mass-media suceveană. VIVA FM împlineşte astăzi un an de activitate, perioadă în care s-a impus drept unul dintre cele mai ascultate posturi  de radio din Suceava.

Programele informative şi de divertisment, dar şi muzica bine aleasă îi atrag tot mai mult pe cei care caută o alternativă la zgomotul de pe ultrascurte. Cu motto-ul „Trăieşte-ţi muzica!”, VIVA FM şi-a obişnuit deja ascultătorii cu cele mai bune piese şi cu cele mai proaspete ştiri locale şi naţionale, transmise din oră în oră. Nu lipsesc, de asemenea, programele tematice (economie, modă, auto, topuri muzicale) realizate alert de redactori cu experienţă.

VIVA FM se adresează, în general, celor trecuţi de 30 de ani, dar asta nu înseamnă că este interzis celor mai tineri, ba chiar din contră. Succesul postului de radio a fost asigurat, în cea mai mare parte, de echipa formată din oameni cu experienţă, cu mulţi ani de muncă în mass-media – Marius Cocoş, Luisa Nistor, Rudy Hodl, Cezar Oană, Ada Cocoş, Ştefan „Steve” Sfichi, dar şi din mai tinerii lor colegi Bogdan Popescu, Anca Grâul, Irina Saghin şi Lucia Ciubotariu.

Directorul VIVA FM, Marius Cocoş, a declarat: „Bucuria noastră este că eforturile pe care le-am făcut în această perioadă au fost răsplătite de numărul din ce în ce mai mare de ascultători ce ne sesizează greşelile inerente, dar şi calitatea producţiilor. De la bun început am mers pe ideea de a beneficia de serviciile oamenilor cu experienţă în domeniu şi nici aici nu ne-am înşelat, cum de altfel nu am făcut-o nici în ceea ce priveşte segmentul de muzică ce am înţeles să ne reprezinte. Buna dispoziţie rămâne un deziderat principal, astfel că în permanenţă încercăm să vă surprindem şi să vă binedispunem pe frecvenţele noastre din Suceava şi Fălticeni”.

Administratorul VIVA FM, Monica Prisăcaru, a spus că „la împlinirea unui an de activitate, privesc în urmă cu mulţumire, pentru că îmi dau seama că investiţia pe care am început-o atunci nu a fost în zadar, ci – îmi place să cred – pe placul multor suceveni. Am reuşit să aducem în FM-ul sucevean emisiuni echilibrate, de bun-simţ, care să informeze şi să creeze o stare de optimism”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VIVA FM aniversează un an.
 Vizualizări articol: 1006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
VIVA FM aniversează un an1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La multi ani VIVA!!! trimis de
(30 mar 2012, 14:01:03
Ca un ascultator fidel ce sunt, nu ma pot abtine, sa nu va urez pe aceasta cale - ca telefoane in direct nu luati - La multi ani fericiti si un playlist plin de muzica frumoasa - as vrea mai multa anii 90` (gen DOWN LOW, C-Block, R`n`G, etc.)! Sa ramaneti cum ati fost si pana acum: veseli, spontani si plini de voie buna!

P.S.: Nu inteleg eu ce e cu moda la radio (ca si cum ai vorbi unui orb din nastere despre culori) dar se iarta. As asculta cu placere o emisiune nocturna care sa prezinte o formatie / interpret din 90`si sa se difuzeze printre istoric si stiri cele mai tari piese care au fost in topuri la vremea respectiva.
2.   Bai, ma lasi? trimis de
(30 mar 2012, 15:04:57
viva nu este decat o incercare nereusita de a copia Magic Fm....din pacate pentru ei nu au nici o treaba....oamenii sunt in mare parte rasuflati, mai ales cei din conducere....iar cel care face playlistul incearca doar copy paste de pe radiourile nationale.....penibil si varza la toate capitolele
3.   Te las PREPE trimis de
(30 mar 2012, 16:19:54
Viva poate sa fie si copia Kiss-ului si copia cipiilor copiate, atata vreme cat dau muzica pe gustul meu (de ex) si stiri din suceava. In rest, conducerea poate sa fie cat vrei tu de rasuflata sau de varza, ca eu nu pe ei ii ascult pe post. Eu unul de ex cred ca Cezar Oana e foarte spontan si ma face sa zambesc mai tot timpul (ii ascult de la servici si numai eu, ci si colegii mei). Parerea ta nu face 2 lei atata vreme cat tot ce spui e ca e nashpa, penibil si varza. Ai tu vreun radio care sa-mi satisfaca mie gusturile momentan?? Daca da, e al tau???happy Kiss-ul si Impactul ma iau la misto... cu adresarea la per`tu, radio as.. care radio aslaughing europa fm.. merge ca ascult acasa.. mai e ceva??? ca eu nu am gasit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei