Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2012 - Anul XVII, nr. 73 (4978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La un pas de nenorocire

Copii şi artişti suceveni, la spital, în urma unui accident de microbuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mai mulţi copii din Ansamblul folcloric „Străjăncuţa” din Straja, dar şi şeful Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, Sorin Filip, au ajuns ieri la Spitalul de Urgenţă din Buzău cu răni uşoare, în urma unui accident de microbuz petrecut la Buzău. Microbuzul aparţinea Centrului Cultural Bucovina, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Suceava, dar era închiriat de Primăria Straja, pentru transportul ansamblului artistic la Bucureşti, unde era invitat la o emisiune televizată. Accidentul s-a produs pe DN 1 B, aproape de intersecţia cu DN 2 (E 85), în judeţul Buzău, în zona cunoscută sub numele de „Hanul lui Ţintă”.

 

„Totul s-a petrecut foarte repede, pe neaşteptate”

Saveta Teleagă, instructoarea Ansamblului folcloric „Străjăncuţa”, ne-a spus că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat, pentru că totul s-a petrecut foarte repede, pe neaşteptate. „Am ajuns la spital mai mulţi, vreo şapte persoane, patru adulţi, trei copii. Câţiva copii au primit primul ajutor la faţa locului. Medicii fac investigaţii, se fac radiografii. Unii sunt răniţi la picioare, alţii la cap, dar sunt în stare stabilă, cu răni uşoare. Chiar vreau să le mulţumesc celor de la Ambulanţa Buzău, care au trimis într-un timp foarte scurt mai multe ambulanţe, au acordat primul ajutor celor care aveau nevoie şi pe noi ne-au adus foarte repede aici, la urgenţe. În microbuz au fost 16 copii, patru adulţi şi şoferul”, ne-a povestit învăţătoarea Saveta Teleagă.

Printre cei care au ajuns la spital răniţi se numără şi şeful Ansamblului artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, secţie a Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, instructoarea Ansamblul folcloric „Străjăncuţa” din Straja, Saveta Teleagă, interpreta Adriana Bucevschi.

 

Microbuzul care venea de la Suceava s-a răsturnat, după ce s-a ciocnit cu un autoturism

Microbuzul era condus de şoferul Aurel Alexa, care, deşi nu a suferit leziuni, este foarte speriat, şocat de cele întâmplate. Acesta a declarat, imediat după accident: „Mergeam înspre Bucureşti, am oprit puţin pe dreapta, m-am asigurat şi am vrut să întorc să o iau spre Urziceni. Când am făcut stânga, a venit maşina din spate, m-a lovit şi m-am răsturnat. În maşină aveam un grup de copii pe care-i duceam la Etno TV, la Bucureşti”.

Potrivit Ministerului Public Buzău, şapte copii şi trei adulţi au fost duşi la spital pentru investigaţii, dar starea lor nu este gravă.

Microbuzul în care se aflau artiştii s-a răsturnat, ieri după-amiază, pe DN 1 B, în judeţul Buzău, la faţa locului fiind trimise mai multe ambulanţe. Accidentul s-a produs pe DN 1 B, aproape de intersecţia cu DN 2 (E 85), în judeţul Buzău, în zona cunoscută sub numele de "Hanul lui Ţintă". Din primele informaţii, microbuzul care venea de la Suceava s-a răsturnat, după ce s-a ciocnit cu un autoturism. Conform Poliţiei Judeţene Buzău, traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost restricţionat pe un sens.

Un reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a declarat, imediat după accident: „La ora 14:15, ISU Buzău a fost anunţat de producerea unui accident rutier între un microbuz şi un autoturism, la ieşirea spre Ploieşti. Ne-am deplasat la faţa locului cu opt ambulanţe şi o maşină de descarcerare. S-a trecut la trierea persoanelor afectate. Era vorba de 16 copii, patru adulţi şi un conducător auto. Şapte persoane au ajuns la spital, iar ceilalţi copii au fost preluaţi de un microbuz de la Palatul Copiilor Buzău şi transportaţi la Protecţia Copilului Buzău, pentru asistenţă psihologică şi pentru a sta într-un spaţiu liniştit până la finalizarea formalităţilor privind accidentul”.

 

Copiii vor fi aduşi în siguranţă acasă

Directorul Centrului Cultural Bucovina, Sever Dumitrache, ne-a spus ieri că imediat după ce s-a aflat de accidentul de la Buzău, în care a fost implicat microbuzul Centrului Cultural Bucovina, microbuz închiriat de Primăria Straja, s-a trimis o altă maşină de la Suceava pentru a-i prelua pe copii şi pe însoţitorii lor, pentru a ajunge în siguranţă acasă. Asta înseamnă că s-a anulat filmarea pentru emisiunea la care erau invitaţi, la o televiziune din Bucureşti. El a mai spus că toţi copiii care nu au avut nevoie de îngrijire medicală, după impact, au fost preluaţi de un alt mijloc de transport din Buzău şi duşi la sediul Protecţiei Copilului din Buzău, unde vor sta până va ajunge maşina de la Suceava pentru a-i prelua. „Am luat noi decizia ca toţi copiii să fi aduşi în siguranţă la Suceava, în consecinţă s-a anulat orice filmare la Bucureşti. Ţinem legătura cu autorităţile din Buzău, cu spitalul, de unde am aflat că minorii au leziuni externe uşoare, iar ceilalţi artişti fac unele investigaţii, radiografii, tomografii, pentru a îndepărta orice suspiciune de leziune internă”, a mai completat Sever Dumitrache.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii şi artişti suceveni, la spital, în urma unui accident de microbuz.
 Vizualizări articol: 1827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Copii şi artişti suceveni, la spital, în urma unui accident de microbuz3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Autorii morali ???? trimis de
(28 mar 2012, 11:25:30
„Microbuzul aparţinea Centrului Cultural Bucovina, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Suceava, dar era închiriat de Primăria Straja, pentru transportul ansamblului artistic la Bucureşti, unde era invitat la o emisiune televizată. ”

Băăăăăă! Ne lași?

Ar cam fi timpul ca fluturachi și culturnicii heirupiști din subordinea Consiliului Județean s-o lase mai moale cu promovarea agresivă a Bocovinei. Față de imensele resurse umane și financiare alocate, rezultatele sunt mai mult decât dezamăgitoare.
Prin urmare ar trebui ca să fie lăsați la ore copiii patriei și să nu mai fie scoși cu anasâna la acțiuni propagandistice de tipul caligrafiei ovine pe coclauri, împăduriri de versanți așasinați mișelește de pădureți sau acțiuni culturnic-paukeriste de tipul „Paștele mâni-ta în Bucovina”.
Iar redactorii pupinkuriși ai monitorului ar cam fi timpul să prezinte evenimentele AȘA cum s-au produs în realitate și nu cu fraze mușamalizatoare asemenea celei citate.
Din întâmplare TVR a prezentat ieri un reportaj de la fața locului iar în comentariul asociat s-a spus clar că ansamblul folcloric A FOST TRIMIS LA BUCUREȘTI DE CĂTRE CONSILIUL JUDEȚEAN SUCEAVA.
PUNCT!
1.1  RE: Autorii morali ???? trimis de
(28 mar 2012, 12:27:46
Bine ma, promoveaza tu maneaua. De asta avem nevoie.
2.   :) trimis de
(28 mar 2012, 12:51:14
Spre curiozitatea multora, copiii din Straja sunt chiar foarte buni la dansuri, plus că promovează și costumul tradițional bucovinean. Păcat că s-a întâmplat accidentul. Bine că s-au ales doar cu răni ușoare.
2.1  RE: :) trimis de
(28 mar 2012, 12:57:21
Jos pălăria pentru copii din straja și instructorii lor!
Dar dacă, Doamne ferește, se întâmpla mai grav? Cine răspundea? Fluturachi sau soferul păun, știindu-se că orice vătămare corporală și orice moarte violentă (ptiu, ptiu!) TREBUIE SĂ AIBĂ UN VINOVAT. Aștept să-l văd spânzurat pe vinovatul morții copilului din Dărmănești.

Oare omulețul acesta din fruntea CJ-ului nu observă că a început să-l pască ghinionul, cu toate făcliile de paște aduse, și a ănceput să ăntineze absolut tot ce intră în contact cu prealuciferimea sa?
2.2  RE: :) trimis de
(28 mar 2012, 13:38:37
După câte se vede , atâta sţii, să jigneşti pe altii, la ce scoală a manierelor ai învăţat un asmenea limbaj, să nu spui că la scoala boschetarilor. Limbajul pe care îl foloseşti, este limbajul celor născuţi în noua eră, tot aşa să-ţi înveţi şi pe copii tăi. Cei ca tine ar trebui eutanasiaţi , să nu mai procreeze o altă întelingenţă asemenea tie, aşa vorbesti şi când stai in fata cuiva, sau numai acum cand te ascunzi după un nume. Când stai in fata cuiva probabil lingi doar popoul, acum te dai mare si tare... Eu nu-ţi doresc decât să te faci bine, vezi dacă de primeste la Socola...
3.   Bravo vouă, celor de mai sus!! trimis de
(28 mar 2012, 12:53:26
Uite generatia care ne va reprezenta şi va duce mai departe obieciurile , pe care cu toii le vom uita. Ce importanţă are, dacă au fost trimis sau dacă au vrut eisă meargă, fac parte dintr-un amsamblu folcloric şi duc mai departe frumoasele obieciuri din Bucovina şi din toată ţara. Sunt putine cluburi de copii sau ansambluri care promovează cultura tradicţională din Bucovina şi din toată Moldova, voi cei de mai sus, îl loc să fiţi mandri de aşa copii şi să spuneţi doamne fereste şi să multumiti lui D-zeu că nu au părit nimic acesti minunaţi copii, voi vă înjuraţi ca la uşa cortului. Mai bine fără voi si cu acei copii minunaţi. Copii să fiţi sănătoşi şi să duceţi mai departe tradiţia noastră. Nu vă speriaţi, poate a fost o întâmplare nefericită.... dar voi menrgeti mai departe, duceţi în toată lumea fala Bucovine, in ciuda tuturor marlanilor, că altfel nu le pot spune. Singurl lucru bun pe care îl face Flutur, este acela că promivează Bucovina , penru asta are aprecierea , doar pentru asta.
3.1  RE: Bravo vouă, celor de mai sus!! trimis de
(28 mar 2012, 12:58:32
SICTIR LINGĂULE PORTOCALIU!
3.2  RE: Bravo vouă, celor de mai sus!! trimis de
(28 mar 2012, 13:03:25
Iar mârlan ești numai tu, aplaudac nenorocit ce nici măcar nu ai habar de IMENSA RĂSPUNDERE ce stă pe umerii unui cadru didactic, a unui pedagog, a unui instructor pe întreg parcursul temporal in care-i are în grijă pe micuți!
Pe batârflai, niculai sau răpănosul acela de medved de la centrul cultural îi doare fix în pix dacă se întâmplă ceva cu copiii oamenilor.
ei trebuie doar să-ți îndeplinească planul cincinal la scris cu oi pe dealuri.
P.S. Nu îndrăzni să mai răspunzi că M_AI SCOS DIN SĂRITE, MIZERABILULE, și te injur azi cum n-ai avut ocazia vreodată să auzi așa înjurături.
4.   Interesul poarta fesul trimis de
(28 mar 2012, 13:11:30
consiliul judetean suceava? flutur gheorghe,JURAVLE DRAGOS si JURAVLE[teleaga dupa casatorie]SAVETA.nu avem nimic impotriva pastrarii datinilor si obiceiurilor bucovinene,dar sa incarci copiii [ca pe animale]intr-un microbuz pentru interese personale punand viata lor in pericol mi se pare un gest criminal,iar despre traditiile populare ,dansul si cantecul popular in scoala straja ,erau si in vremuri de demult.
4.1  RE: Interesul poarta fesul trimis de
(28 mar 2012, 14:40:46
Ok,si cum promovam aceste talente? Pe la nunti? Pe la discoteci? Prin baruri? Lumineaza-ne!
Din ce vad in comentarii, totul are nuanta politica, chiar asa suferiti de scenarita?
Implica-te si arata-ne ce poti.
5.   Ba chiar îţi răspund! trimis de
(28 mar 2012, 13:12:40
Cunosc chiar foarte bine ce răspundere are un cadru didactic. Frumoasă educaţie mai ai de acasă, mă înjuri, atât poti face , în rest nimic, manelist de cârciumă, ce esti, iar lingău portocaliu esti tu, cu Floutur şi mizerabilii tăi, nu te-am făcut în nici un fel, doar ţi-am atrs atentia cum vorbeşti, traim în secolul XXI, nu în scalagim , cand îmi puteai interzice să-mi spun părerea. Aşa că să fii sănătos nea TASMANIANDEVIL, că nu-ţi am baiul, dar nu suport mizeriile scrise , cu înjurături şi trimteri la origini. Am văzut şi în alte comentarii de ale tale că sari repede în sus, calmeazăte, nu mai fi aşa ca un păduche şi te băga peste tot, că nu cred că-ţi apreciză nimeni limbajul ,mai ales că ai posibilitatea să să te ascunzi după un nume... Să fii sănătos şi să te bucuri peste ani de realizările acestor copii minunaţi....
6.   D-zeu a vegheat scapand copii de la carnagiu trimis de
(28 mar 2012, 13:29:51
inca un dobitoc de sofer ce nu stie sa respecte regulile de circulatie[sa citeasca indicatoarele sau presemnalizarile de pe carosabil]punand in pericol viata copiilor.daca va uitati cu atentie la poze se vede clar ca idiotul nu a oprit[asa cum declara] ci a continuat directia pe banda obligatorie la dreapta[spre ploiesti]dupa ce si a dat seama a virat brusc pentru a se incadra pe banda de Urziceni moment in care a intrat in fata celor care circulau regulamentar spre Bucuresti[prin Urziceni], fiind lovit
7.   Cantarea portocalie trimis de
(28 mar 2012, 13:39:57
Saveta Teleaga este sora ceapistului Juravlea, deci cultura si traditiile bucovinene sunt apanajul elitei pupincuriste portocalii. Pacat de aceasta situatie, dar tare ii mai trimite Flutur cap de mort sa umble teleleu pe banii prostilor.
8.   Bine că s-a terminat cu bine. trimis de
(28 mar 2012, 13:43:45
Dacă Doamne ferește se întâmpla ceva rău acum nu mai auzeai nici un piuit portocaliu.
Bine că au scăpat copiii că de tartorii ce i-au pus în pericol o să aibă grijă cine trebuie.
8.1  RE: Bine că s-a terminat cu bine. trimis de
(28 mar 2012, 14:36:16
Bravo monitorule asa te vreau fii impartial,voi posta adevarul in alta parte.
9.   Romania te iubesc(in alta viata)! trimis de
(28 mar 2012, 14:46:09
Te rog frumos Monitorule,spune-mi si mie de ce m-ai taiat?Uite-te mai sus ce porcarii sunt scrise.E frumos asa?Am pus punctul pe i ?
9.1  RE: Romania te iubesc(in alta viata)! trimis de
(28 mar 2012, 15:15:10
Cum adică ce ai greșit? nu știi?
Ai pus punctul pe i în sensul că ACEI COPII TREBUIAU SĂ FIE LA ORE într-o sală de clasă.
apoi s-au jenat monitorii de fraza impusă de conducerea de partid și de stat prin care se încearcă mușamalizarea cazului prin o așa zisă închiriere a autovehiculului implicat ăn coliziune. Și nu în ultimul rând ai dat un sfat juridic gratuit dar perfect real prin care părinții erau sfătuiți ca să acționeze în instanță organizatorul DE FAPT al acțiunii.
Înclusiv cu argumentul încălcării legislației în ceea ce privește capacitatea de transport a microbuzului.
Hai, monitorule, cenzurează, că e groasă de data asta!
9.2  RE: Romania te iubesc(in alta viata)! trimis de
(28 mar 2012, 17:33:48
A fost sters un singur comentariu al utilizatorului FANTOMAS, comentariu in care spune depsre o persoana ca este "un bou". Daca o astfel de catalogare vi se pare de bun simt, daca asa vorbiti cu parintii acasa, atunci inseamna ca am cenzurat grosolan. Domnule FANTOMAS, puteti posta din nou comentariul care a fost sters, daca folositi un limbaj civilizat.
9.3  RE: Romania te iubesc(in alta viata)! trimis de
(28 mar 2012, 17:44:54
Multumesc,nu mai are rost,cine a avut de citit a citit.De sus pana jos sunt cuvinte mult mai josnice ca ale mele.De exemplu cuvantul marlan spus mai sus de aici cu ce e mai presus decat cuvantul folosit de mine?Voi posta la miezul noptii ce am avut de spus ca sa dau treaba la wm-ist,trebuie sa manance si el o paine nu-i asa?Concluzia mea este ca altceva a deranjat.Dormiti linistiti !
10.   ALOOO! IGPR! trimis de
(28 mar 2012, 15:25:02
În microbuz au fost 16 copii, patru adulţi şi şoferul”

21 de pasageri într-un microbuz de 16+1 locuri?
Iar din imagine se vede că toți au bagaje cât pentru un autocar sosit la Crăciun din spania!

ALOOOO!
POLIȚIA RUTIERĂĂĂĂ!
REGISTRUL AUTO ROMÂÂÂN!
PARCHETUL GENERAAAL!
SE AUDEEEE?

11.   Nu inteleg o treaba.. trimis de
(28 mar 2012, 15:30:35
ce treaba are un partid anume sau Flutur sau cine mai vreti voi???? aici e vorba despre un accident cu niste copii care mergeau la Bucuresti pentru a prezenta si ei talentul lor...de vina este dobitocul de sofer care putea sa faca o tragedie din inconstienta lui si din stangacia lui la volan...hai sa fim seriosi ..de fiecare data cand gasim o portita imediat e vorba de un partid sau ceva....lasati-o mai moale..ca suntem cu totii prea mici pentru ce se intampla in politica din Romania !
11.1  RE: Nu inteleg o treaba.. trimis de
(28 mar 2012, 15:50:14
Măi omule, aici este vorba de aspectul strict legal prin care ORGANIZATORUL ACȚIUNII POARTĂ ÎNTREAGA RESPONSABILITATE A DESFĂȘURĂRII, ÎNCEPÎND DIN MOMENTUL ÎN CARE COPII IES PE POARTA ȘCOLII ȘI TERMINÂND CU INTRAREA LOR PE POARTA LOCUINȚEI PĂRINȚILOR LOR.
Din reportajul TVR s-a precizat clar că acțiunea a fost organizată de CJ Suceava și puțin îmi pasă cine e titularul jilțului de la CJ.
Din ce se vede mai sus, ORGANIZATORII încearcă să fugă de răspundere prin denaturarea aspectelor faptice ale producerii evenimentului rutier.
Microbuzul a fost închiriat - li se spune la monitori iar acești „deontologi” publică știrea fără o minimă confirmare din terțe surse. Apoi se șterg cu nerușinare comentariile care atrag atenția asupra încălcării legislației ce reglementează transportul de persoane sau care subliniază dreptul legal al părinților de a se constitui ca parte vătămată.
Ce anume e greșit în toată această abordare?
Chiar nu mai avem voie să criticăm deloc puterea INDIFERENT CARE AR FI ACEASTA?
GÂNDEȘTE-TE și ia în considerare că am vorbit cât se poate de frumos.
12.   Noi ministere trimis de
(28 mar 2012, 16:03:22
"Potrivit Ministerului Public Buzău,....."...oare cine o fi ministru aici?
Parerea mea : a fost un accident nefericit, prima vina o are soferul ptr ca s-a intamplat. Daca nu se intampla accidentul nu aveam atata spuma la gura unora pe aici.Vina morala este a organizatorului transportului care trebuia sa le asigure conditii optime de drum, corect. Ca acum e vb de CJ Suceava, in speta Flutur baci, asta este...dar nici nu ma asteptam sa ii trimita cei de la Abatorul Mazanaesti sau cei care joaca sah in parc sau ard frunza degeaba prin mall-uri...
12.1  RE: Noi ministere trimis de
(28 mar 2012, 16:13:25
Like pentru „Ministerul public”
Dar e păcat ca de fiecare dată să așteptăm să fie noi victime ca să fie luate măsuri.
Moare copila aceea înecată în haznaua școlii și APOI se dispun măsuri.
Moare copilul acela de 6 ani de la Dărmănești și APOI se iau măsuri.
Mor cele două femei de la coaforul soției scrântitului de melițian și APOI se iau măsuri.

De acțiuni și măsuri preventive oare vor fi vreodată în stare conducătorii acestei nații - indiferent cărui partid politic vor fi aparținând?
Oare cu ce a greșit țara asta de e blestemată să fie condusă numai de impotenți organizatorici?
EOM
13.   Centrului cultural i-a vajait glontul pe la ureche trimis de
(28 mar 2012, 17:15:06
Desi zilnic se intampla atatea grozavii parca predestinat copiilor , cauzate de neglijentele adultilor , parca e un facut ca nimeni nu invata nimic din asta , ca si cand viata acestor micuti nu are importanta. Cam asa vad eu si acum .
Dadea bine la punctaje o filmare cu traditii din bucovina duse acolo de pruncii din Straja pe care-i vedeam pe scena din centrul Sucevei de anul nou, dar tocmai de asta o asemenea deplasare trebuia pregatita cu grija , nu ca o plecare la iarmaroc. Pe langa observatia ca nu iese numaratoarea cu capacitatea microbuzului si numarul de persoane , din ceea ce am vazut pe TVR , modul de deplasare si planificarea orarului de mers , cred ca au fost factorii ce au contribuit la ce putea fi o tragedie. A fost un noroc si ar trebui sa nu se mai intample niciodata asemenea neglijente. Suspectez ca deplasarea a fost facuta cu un buget calic, un microbuz supraaglomerat si un sofer neglijent astfel incat sa ajunga acolo ,de o masa copiilor si organizatorilor si nicidecum cum ar fi trebuit.Puneti lumanari la bisericile unde mergeti voi acolo voi astia de dirijati fraiele culturii bucovinene si multumiti domnului ca nu s-a intamplat o nenorocire mai mare si invatati si pe altii ca neglijenta naste tragedie.
14.   Monitorul ziar de c@c@t !!! trimis de
(28 mar 2012, 17:28:02
Din ce-am postat vad ca ati sters tot . Daca sunteti atat de "tari" de ce stergeti doar unele comentarii ? Sau v-a afectat si pe voi "febra rosie" si deveniti si voi pupindosisti ca unii care au creierul spalat de aici ?
15.   Romania te iubesc(in alta viata)! trimis de
(29 mar 2012, 09:34:52
Am intrebat : 1-cum a luat permisul.2-daca are si permis de port arma,3-daca da se pot face ceva cercetari?4-ce capacitate are microbuzul,5-politia ce spune?6-am sfatuit parintii sa ceara drepturi daca rezulta ca microbuzul avea capacitatea 16 plus 1.Toate intrebari incomode. QED
16.   Linie continua trimis de
(30 mar 2012, 09:22:03
Eu l-am facut bou dar altul l-a facut dobitoc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei