Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Foc şi disperare

Case distruse de flăcări la Vicovu de Jos şi Mălini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două incendii puternice au izbucnit în cursul zilei de sâmbătă la Vicovu de Jos şi Mălini, nu mai puţin de patru gospodării fiind distruse de flăcări, iar şapte persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Primul incendiu a fost anunţat în jurul orei 2:50, la Vicovu de Jos, unde de la un cablu electric suprasolicitat a izbucnit un incendiu care a cuprins două gospodării.

La faţa locului au fost trimise nu mai puţin de şapte autospeciale de pompieri de la Suceava, Rădăuţi, Vicovu de Sus, precum şi echipaje din cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Gălăneşti, Bilca şi Vicovu de Jos.

La ambele gospodării au fost distruse casele şi anexele, unul dintre sătenii care au sărit să stingă flăcările, Constantin C., de 42 de ani, suferind arsuri de gradul I şi II la nivelul braţelor, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Unul dintre proprietarii celor două gospodării cuprinse de flăcări, Vasile U., în vârstă de 67 de ani, a suferit un atac de panică, fiindu-i acordat primul ajutor medical de către un echipaj SMURD.

Misiunea pompierilor s-a finalizat aproape de ora 9:00, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava reuşind să stingă incendiul înainte de a se extinde la alte două case învecinate, fiind salvate din calea flăcărilor şi o casă, doi viţei, un cal şi mai multe păsări de curte.

Al doilea incendiu a fost anunţat la dispeceratul ISU Suceava în jurul orei 16:30, cinci autospeciale de pompieri plecând spre satul Suha, comuna Mălini, acolo unde ardeau două case. Flăcările au făcut prăpăd în cele două gospodării.

„Primului proprietar i-au ars clădirea de locuit, pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, adăpostul de animale, cu o suprafaţă de 100 metri pătraţi, bucătăria de vară, cu suprafaţa de 30 metri pătraţi, o anexă, cu o suprafaţă de 50 metri pătraţi,  un cal şi 20 păsări. Celui de-al doilea proprietar i-au ars parţial acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 40 metri pătraţi, adăpostul de animale şi o anexă cu o suprafaţă de 70 metri pătraţi”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava, precizându-se că nu mai puţin de cinci persoane au suferit atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii precizează că incendiul a izbucnit prin efect termic produs de un burlan de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case distruse de flăcări la Vicovu de Jos şi Mălini.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Case distruse de flăcări la Vicovu de Jos şi Mălini5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei