Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mar 2012 - Anul XVII, nr. 70 (4975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Shopping City

Concursul ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VII-a, faza judeţeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, a avut loc ieri vernisajul expoziţiei „Prietenul la nevoie se cunoaşte”, organizat în cadrul Concursului Naţional de Creaţie Plastică pentru Preşcolari „Penelul Fermecat”, ediţia a VII-a, faza judeţeană. La eveniment au participat zeci de preşcolari, însoţiţi de părinţi şi de educatori. Cei mici s-au bucurat când şi-au văzut etalate pe simeze desenele, realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse.

Profesoara Marcela Matei, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 1 ,,Gulliver” Suceava, a spus că expoziţia cuprinde 271 de lucrări ale preşcolarilor din tot judeţul, realizate în tehnici diferite, cu multă originalitate, din care 186 au fost răsplătite cu premii de excelenţă, premii I, II şi III. Expoziţia poate fi vizionată în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, până pe 28 martie.

 

Finala concursului, pe 6 aprilie, la Grădiniţa „Gulliver”

„Prin această acţiune dorim să implicăm copiii în activităţi multiculturale, educative, interactive, în spiritul respectului faţă de diversitate, faţă de aproapele nostru, aşa cum rezultă din tema aleasă pentru expoziţie, < Prietenul la nevoie se cunoaşte>. Ne bucurăm de un public numeros şi mulţumim tuturor persoanelor şi instituţiilor implicate în organizarea acestui concurs naţional, cu tradiţie la Suceava, <Penelul fermecat>”, a completat directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 1 ,,Gulliver” Suceava, care s-a implicat în mod direct la organizarea evenimentului cultural de la Shopping City.

Faza naţională a Concursului Naţional de Creaţie Plastică pentru Preşcolari ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VII-a, se va desfăşura pe 6 aprilie, la ora 10:00, la sediul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 1 „Gulliver” din Suceava, str. Aleea Lalelelor, nr. 10. În finală vor ajunge cele mai bune desene ale preşcolarilor din toată ţara, desene care au trecut de faza judeţeană a concursului.

 

Colaboratori

Acţiunea este iniţiată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, compartiment învăţământ preşcolar, profesor Daniela Răileanu, în colaborare cu Uniunea Artiştilor Plastici - filiala Suceava, Colegiul de Arte ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii ,,Ştefan cel Mare” Suceava, şi este organizată de colectivele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 ,,Gulliver” Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 16 ,,1-2-3” Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.

ProfesoaraCamelia Rusu Sadovei, de la Colegiul de Artă„Ciprian Porumbescu” Suceava, care a făcut parte şi din juriul concursului, i-a premiat pe cei mai talentaţi copii, oferindu-le diplome şi mici cadouri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VII-a, faza judeţeană.
 Vizualizări articol: 1699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursul ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VII-a, faza judeţeană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei