Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2012 - Anul XVII, nr. 51 (4956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Shopping City

Spectacol emoţionant, de Mărţişor, prezentat de beneficiari ai Centrului de Recuperare Mitoc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

De Mărţişor, în prima zi din luna martie, a avut loc, la Galeria de arte vizuale din Shopping City Suceava, un spectacol emoţionat de cântece şi poezii, oferit de un grup de beneficiari ai Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică şi Locuinţă Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei. „Oameni speciali, într-o zi specială... de Mărţişor” reprezintă, aşa cum ne-a spus şeful Complexului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna – Mitoc ;i al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică şi Locuinţă Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei, Marius Mihai Boghian, o acţiune pe care beneficiarii centrelor de recuperare, sub îndrumarea unei echipe multidisciplinare, o realizează cu ocazia unor zile speciale: 1 Martie, 8 Martie, Paşte, Crăciun, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, etc.

 

Cadouri pentru beneficiarii centrului de recuperare

În deschiderea spectacolului, elevii clasei a III-a A, de la Şcoala Generală Nr. 8 Suceava, sub îndrumarea învăţătoarei Alina Nădejde, au prezentat un scurt program artistic, cu cântece de primăvară şi cântece dedicate mamei. Alina Nădejde ne-a spus că a aflat din presă că, de Mărţişor, pe 1 Martie, va avea loc spectacolul „Oameni speciali, într-o zi specială... de Mărţişor”, “şi am dorit să participăm şi noi cu un mic program de cântece, să le facem o bucurie semenilor noştri care sunt internaţi la Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică şi Locuinţă Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei”.
Părinţii elevilor clasei a III-a A au fost foarte receptivi la iniţiativa învăţătoarei Alina Nădejde, astfel că au adunat bani şi au cumpărat fructe şi dulciuri pentru fiecare dintre beneficiarii Centrului de la Mitocu Dragomirnei.

 

„O creştere a stimei de sine”

Pe lângă evoluţia beneficiarilor de la Mitocu Dragomirnei, invitaţi speciali în spectacol şi colaboratori vechi ai centrului de la Mitoc, au fost membrii formaţiei Dinamic Grup – Suceava (Ghiţă Sericiuc, Codruţ Holca).
Asistenta medicală primară Laura Bocăneţ, de la Centrul de la Mitocu Dragomirnei, ne-a spus că pentru beneficiarii centrului prezenţa într-un spectacol sau la orice altă acţiune care se desfăşoară în afara centrului este „o creştere a stimei de sine. Ei se bucură că sunt ascultaţi, aplaudaţi, că sunt consideraţi egali cu toţi oamenii. Noi ne bucurăm că munca noastră dă roade şi că la fiecare spectacol mai apare un nou talent, un personaj care ne surprinde cu talentul său”.

 

Organizatori

Parteneri în organizarea evenimentului de Mărţişor au fost Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Complexul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna – Mitoc, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică şi Locuinţa Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei, şef de complex ing. ec. Marius Mihai Boghian; echipa multidisciplinară: Laura Bocăneţ, Corina Sveduneac, Adriana Radeş, Radu Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol emoţionant, de Mărţişor, prezentat de beneficiari ai Centrului de Recuperare Mitoc.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacol emoţionant, de Mărţişor, prezentat de beneficiari ai Centrului de Recuperare Mitoc5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 mar 2012, 13:42:23
Bun baiat ai fost pana sa dai de zdreanta de Alina Cusnir!
Nici la munca nu mai merge fara ea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei