Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2012 - Anul XVII, nr. 50 (4955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Furt

Sucevean prădat de un tânăr pe care l-a primit în casă de milă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din Suceava a fost prădat de 500 de euro şi 200 de lei de tânărul pe care îl primise în casă, cu o zi înainte, pentru că i-ar fost milă de el. Cel puţin aşa susţine păgubitul, Dorin Ailenei, în vârstă de 41 de ani, care lucrează ca şofer de taxi în Suceava. El a relatat cum luni seară a fost căutat acasă, în cartierul Obcini, de Mihai Gheorghe Vlăduţ, în vârstă de 27 de ani, care îi fusese chiriaş cu ceva vreme în urmă, tânărul rugându-l să-l primească în apartament câteva zile, pentru că nu are unde sta.

Dorin Ailenei a declarat: „A venit la mine cu o sticlă de vin şi cu o pungă de alune şi, cum îl cunoşteam, am zis să fac un bine...”. A doua zi, marţi, bărbatul de 41 de ani, aflat acasă, şi-a lăsat câteva minute geaca pe un şifonier, după care a plecat în grabă.

„Când am ajuns în maşina de taxi şi mi-am numărat banii am observat că teancul nu are pus elasticul cum îl lăsasem, iar apoi, la numărătoare, am constatat că lipseau mai multe bancnote, una de 500 de euro şi 200 de lei”, a mai apus Dorin Ailenei.  

 

Hoţul s-a întors la locul faptei

Cum în locuinţă acesta mai are doar o chiriaşă în care are încredere, păgubitul s-a gândit imediat cine ar fi autorul. Surprinzător sau nu, în jurul prânzului, Mihai Gheorghe Vlăduţ a revenit în casa din care furase. Era aşteptat după o uşă de Dorin Ailenei, care l-a imobilizat şi apoi a sunat la 112, chemând poliţia.

În prezenţa oamenilor legii, asupra lui Mihai Gheorghe Vlăduţ au fost găsiţi 300 de euro şi 600 de lei, parte din banii furaţi. Tânărul a recunoscut furtul, declarând că a luat banii şi a mers în magazine, unde şi-a cumpărat haine şi încălţăminte, bunuri pe care de altfel le avea asupra sa.

„El a crezut probabil că eu nu o să număr teancul de bani şi s-a întors să mai ia ce avea de luat din casă”, explică păgubitul dubioasa întoarcere a autorului la locul faptei.

Pentru ca povestea să fie şi mai ieşită din comun, Dorin Ailenei, condamnat în trecut pentru proxenetism, a refuzat deocamdată să depună plângere împotriva hoţului, aşteptând ca tânărul de 27 de ani să-i restituie partea de bani pe care a cheltuit-o pe haine.

Inspectorul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că poliţia continuă ancheta pentru a clarifica situaţia, aşteptând în continuare plângerea din partea victimei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean prădat de un tânăr pe care l-a primit în casă de milă.
 Vizualizări articol: 2604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Sucevean prădat de un tânăr pe care l-a primit în casă de milă1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu picioarele in Brata la fuga trimis de
(27 aug 2012, 13:11:51
Uite un audi=) si cu Bateria in Porbagaj=)
uite un Copil coduce==) fara faruri=) hop si nino nino=)

Cum merge Taxi? Respect frate
b.....u

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei