Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Umanitar

Un camion cu alimente pentru sinistraţii din Buzău a plecat ieri din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un camion al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, încărcat cu alimente strânse prin donaţii, a plecat ieri dimineaţa spre Buzău, bunurile fiind destinate oamenilor grav afectaţi de viscolul şi de ninsorile abundente din ultima perioadă.

Ajutorul umanitar totalizează 3.000 de conserve, 1.000 de pâini, aproximativ 900 de litri de apă minerală, 2.000 de kilograme de cartofi, 729 de kilograme de orez, 600 de litri de ulei, 550 de kilograme de făină, plus aproximativ 470 de kilograme de zahăr, cornuri, paste făinoase şi dulciuri. Pe lângă alimente, s-au mai colectat pături şi articole de încălţăminte.

Ajutoarele au fost strânse în ultimele zile după ce, din iniţiativa prefectului judeţului Suceava, Sorin Popescu, s-au deschis puncte de colectare la unităţile ISU din judeţ, precum şi la subunităţile Jandarmeriei.

Plutonierul major Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, a declarat: „În urma apelului, persoane fizice, reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, cât şi lucrători ai instituţiilor publice au donat alimente de primă necesitate. De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă <Bucovina> al judeţului Suceava, lucrătorii Poliţiei Suceava, Jandarmeriei Suceava şi ai Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni au donat sume de bani din care s-au cumpărat alimente pentru sinistraţi”.

Camionul plecat de la Suceava a fost aşteptat de reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care au misiunea de a împărţi produsele oamenilor greu încercaţi de nămeţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un camion cu alimente pentru sinistraţii din Buzău a plecat ieri din Suceava.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un camion cu alimente pentru sinistraţii din Buzău a plecat ieri din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei