Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Foc şi pară

Incendiu la un laborator ce aparţine unei firme de construcţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit ieri dimineaţă la un laborator aparţinând firmei Florconstruct, situat în apropiere de SC Termica SA Suceava. Alarma s-a dat în jurul orei 9.20, iar persoanele care au observat flăcările au sunat la 112, solicitând sprijinul pompierilor militari. La faţa locului, militarii au găsit în flăcări acoperişul clădirii cu parter şi etaj, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

„Am intervenit cu două autospeciale şi s-a reuşit localizarea incendiului, iar după aproximativ o oră şi jumătate de muncă am reuşit lichidarea completă”, a declarat colonelul Dan Hoffman, prim-adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, în clădire nu se afla nici o persoană, astfel încât nu au existat victime.

Viorel Florea, reprezentantul firmei la care a izbucnit incendiul, a mărturisit că după părerea sa focul a plecat de la centrala termică aflată în funcţiune. După cercetarea la faţa locului, pompierii au stabilit şi cauza: „incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile”.

Acoperişul clădirii a ars pe o suprafaţă de 80 mp, iar flăcările au degradat întregul planşeu, tâmplăria din PVC, finisaje interioare şi exterioare ale clădirii.

„Am reuşit să salvăm puţine lucruri, o parte din calculator şi din documente. Vom face o evaluare şi vom vedea ce s-a pierdut şi ce s-a salvat”, a spus Viorel Florea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu la un laborator ce aparţine unei firme de construcţii.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu la un laborator ce aparţine unei firme de construcţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FlorConstruct si-a salvat o parte din calculator trimis de
(25 feb 2012, 10:46:05
Bravo nenea Vasile , te-au scos pompierii si ti-au salvat o parte din calculator , cum spunea ziaristul.
Bafta mare nene, cred ca te rugai sa fie vre-un ventilator sau tastatura nicidecum hardiskul cu datele , dar nu-i bai la matale domnule draga desi vorba romaneasca "ce vine de haram , de haram se duce" spun asta cand ma gandesc la privatizare ..ma intelegi ??? .
Sa fii matale sanatos ca faci altele in loc ca putere ai cate legile tarii nu se schimba sau nu se aplica. Puterile lu matale cug prin vinele politicii iar muschh lu matale au fibra oblojite fiscal.
Eu zic sa nu -ti smulgi parul de pe cap ca nu merita .. faci matale cateva cotete de parlamentar undeva prin tufele voronetului si te scoti ... stai linistit , cat politicienii au codul de bare imprimat pe dosul gulerului alb , cu indrazneala lu matale se mentii in perimetru sa nu ai probleme.
Au trecut vremurile cand oamenii de la garda veneau in control cu daciile cu rezervorul gol , s-a schimbat calimela ...trebuie sa fii mai atent si cu causul palmelor mai deschis ca au crescut exigentele si s-au inmultit sugarii la pesches, dar ce-i drept s-au marit si valorile licitatiilor (chestiile de se organizeaza de ochii prostilor, de oamenii si vigilenti ai primariei, unde va adunati voi concurentii intelesi intre voi si nu va cunoasteti).
Matale cand o veni sa treci la locul de verdeata , sa stii ca o sa-ti fie usor pentru ca ai lucrat mereu cu pamantul si o sa ai mausoleu de barosan cumetre ca pamantul multe a rabdat la lucrarile lu matale (cum le-ai normat matale sparte cu tarnacopul si carate cu roaba cu tonele respective faceai zidul chinezesc si apoi l-ai incarcat cu escavatorul in bascule) si inspectorii primariei nici nu au vazut nimic nici gura nu lemiroase , ca apa de gura a lu matale , ce le-o administrezi le scoate orice miros din gura lor si a primarului. Chiar matale nu ai observat ce dinti curati are oamenii abilitati sa administreze banii primariei cand ranjesc electoral ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei