Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Târgul nunţilor după ultimul trend, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii care s-au hotărât să se căsătorească în acest an şi nu numai sunt aşteptaţi până pe 14 februarie 2012 la Shopping City Suceava, acolo unde Camera de Comerţ şi Industrie organizează cea de-a cincea ediţie a Târgului de nunţi „Bucovina”.

Nunta de la A la Z, organizată până la cel mai mic detaliu, după ultimele tendinţe ale unor astfel de eveniment şi la preţuri promoţionale, este oferta cu care organizatorii Târgului de nunţi „Bucovina” vin în faţa sucevenilor.

                       

Cel mai mare târg de nunţi din regiunea de Nord-Est

Rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare, voaluri, pălării, servicii de coafură şi cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni de săli, baloane, fântâni de ciocolată, focuri de artificii, sonorizări profesionale, servicii video şi foto, produse de cofetărie şi panificaţie, lumânări şi închirieri de limuzine, toate acestea sunt expuse la târg, iar agenţii economici participanţi sunt pregătiţi să satisfacă şi cele mai pretenţioase dorinţe ale mirilor.

„Evenimentul lansat astăzi este cea mai mare ediţie a Târgului de nunţi de până acum, cu o creştere de peste 50% a spaţiului expoziţional şi a numărului de participanţi. Suntem consideraţi cel mai mare târg de nunţi din regiunea de Nord-Est”, a declarat directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Marcel Gaftoneanu.

Evenimentul se va desfăşura până pe 14 februarie 2012 şi va putea fi vizitat zilnic, între orele 9:00-21:00. În afara standurilor expoziţionale, vizitatorii vor putea admira demonstraţii de dansuri de societate, prezentări de modă, concerte, prezentări de lenjerie intimă şi un superconcert Ellie White.

„Surprizele pregătite pentru toţi vizitatorii sunt efectiv frumoase”, a mai spus directorul Marcel Gaftoneanu.

 

Reduceri considerabile pentru cei care încheie comenzi în zilele de târg

Agenţii economici prezenţi la târg sunt gata să le ofere viitorilor miri o nuntă ca în poveşti. Şi pentru a le atrage atenţia mirilor, unii agenţi vin cu oferte şi servicii de-a dreptul inedite. Astfel, pentru a ieşi cu totul din tiparele obişnuitului, o firmă organizatoare de evenimente oferă mirilor şi nuntaşilor o primire ca la circ. Personaje îmbrăcate în frac şi cu joben, cu catalige în picioare, vor face primirea invitaţilor la nuntă. „Oferim catalige, vor fi personaje în frac şi joben care vor face primirea invitaţilor la restaurant”, a declarat reprezentanta firmei Amelie Wedding Planner. Cei care sunt tentaţi de o asemenea ofertă vor primi un discount de 20%, plus buchetul miresei gratis, dacă achiziţionează pachetul de servicii în zilele de târg.

Hotelul Toaca Bellevue îi aşteaptă pe miri cu oferte deosebite de masă şi cazare, proţapul specific Bucovinei fiind în meniul de nuntă din acest an.

 

Rochii de mireasă cu preţuri între 680 şi 1.800 de lei

Rochiile de mireasă, cea mai importantă ţinută a unei nunţi, sunt pe alese.

Reprezentanta unui magazin de rochii de mireasă ne-a spus ce se poartă în acest an. „Începe să se poarte culoarea fildeşului, au revenit rochiile de prinţesă, dar şi cele tip sirenă. Avem cam tot ce îşi poate dori o mireasă, iar preţurile sunt cuprinse între 680 şi 1.800 de lei”.

Nici prăjiturile şi tortul miresei nu sunt de neglijat la o nuntă, însă şi la acest capitol oferta este îmbelşugată în cadrul Târgului de nunţi. „Avem prăjituri, în special torturi de mireasă, bomboane, saleuri, dar cel mai important, oferim discounturi considerabile pentru comenzile încheiate în cadrul târgului”, a declarat reprezentanta unei firme de cofetărie şi patiserie.

Viitorii miri au venit la Târg chiar din prima oră de la deschiderea evenimentului. Unii aveau totul plănuit, iar acum căutau firma care să le organizeze nunta dorită, în timp ce alţii treceau în revistă ofertele. „Este foarte frumos, abia am intrat, dar mi-a plăcut ce am văzut până acum”, a declarat una dintre viitoarele mirese.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul nunţilor după ultimul trend, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Târgul nunţilor după ultimul trend, la Shopping City Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei