Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2012 - Anul XVII, nr. 32 (4937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ora protestelor

„Şi cu ştampila de vot/ Vă vom trage-o peste bot”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Seria protestelor începute la Suceava în urmă cu aproximativ o lună împotriva actualei clase politice a continuat şi aseară, începând cu ora deja obişnuită, 18:00, scenariul fiind aproximativ acelaşi seară de seară.  
Au fost aproximativ 20 de protestatari adunaţi în faţa Bisericii Catolice de peste drum de Palatul Administrativ, în jur de 15 reprezentanţi ai mass-media şi vreo zece jandarmi, din care doar câţiva la vedere, iar restul prin maşini, pe străduţele din zona Palatului Administrativ.
Acelaşi sloganuri, poate două-trei noi, şi cam aceiaşi oameni. „Un anunţ către popor: Băsescu e-un dictator”, „Pe Palatul Prefecturii cântă cucuveaua/ Flutur şi cu gaşca lui şi-au găsit beleaua”, „Aviara nu mai e/ A intrat în PD-L”, „Fluture, nu uita, anul ăsta vei zbura”, „Jos PD-L-ul... şi UNPR”, „Hoţii, hoţii”, „Harghita, Covasna, pământ românesc”, „Oprea şi cu gaşca lui, trădătorii neamului”, „Aţi schimbat hoţii cu proştii”, „PD-L-iştii arestaţi pentru toţi banii furaţi”, „Băse’ nu uita, puşcăria e casa ta”, „Jos dictatura”, „Pentru dictatură, vrem cianură”, „Jos Băsescu” etc.
Au fost şi protestatari care au afişat pancarte cu mesaje precum „Opriţi Jaful –Roşia Montană, Cupru Min, Hidroelectrica, Electrica Distribuţie, Romgaz” ori „Fără metode de foraj periculoase pentru gazele de şist”.
Nu a lipsit din „repertoriu” şi aşa-zisul imn al protestatarilor: „Vine, vine primăvara/ O să iasă toată ţara/ Şi cu ştampila de vot/ Vă vom trage-o peste bot/ Ca în Ţara Românească/ Javre să nu mai trăiască”.
Un reprezentant al PNL, Constantin Harasim, le-a adus ceai fierbinte protestatarilor, pentru a suporta mai uşor gerul năprasnic de afară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şi cu ştampila de vot/ Vă vom trage-o peste bot”.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
„Şi cu ştampila de vot/ Vă vom trage-o peste bot”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hipotermia salveaza Romania trimis de
( 9 feb 2012, 13:11:24
Crema societatii sucevene a fost din nou in strada!Multumim redactiei pentru filmuletul postat,avand astfel ocazia sa urmarim prestatia jalnicei adunaturi coordonate de eternul dihor turmentat Octavian Darja!
Dihorule,vezi ca atunci cand vorbesti de securisti ti se inroseste nasul!Te-a lasat memoria? Poate dam nitel timpul in urma si rememoram betiile groaznice pe care le trageai cu seful tau pe linie de sindicat,colonelul securist Cocuz.Beati pana va pishati pe voi si planuiati cum sa i-o trageti lui Leustean,(asta era la "Fratia") ca sa ramana UJSL-ul vostru cu tot patrimoniul UGSR.Cat ai furat de-acolo,dihorule?
Ar fi interesant ca pensionarri aia pe care ii dirijezi sa afle cam cat ai stors tu de pe urma certificatului de revolutionar ...oamenii aia au muncit o viata si n-au curaj sa se gandeasca la paralele pe care le incasezi tu total nemeritat!
Asta e Romania in care traim...un gunoi,un dihor,un distrus,sare la gatul unuia ca MRU! Baisane,cheama-ti jigodia la garaj,ca-ti face de kko si bruma de prestigiu care ti-a ramas! Incearca sa intelegi ca politica se face cu OAMENI,nu cu dihori betivi!
2.   Bine punctat DAMOCLES trimis de
(10 feb 2012, 09:15:55
Daca estia sunt vocea orasului ... mai bine emigram in Congo. Cel mai tare e ala care incepe "Pe palatul; prefecturii ... ", o sa mi'l pun ringtone pe telefon.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei