Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trist

A murit în sediul Poliţiei municipiului Suceava în timp ce dădea declaraţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul în sediul Poliţiei municipiului Suceava în timp ce dădea declaraţii pentru o reclamaţie făcută de unul dintre vecinii săi. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 10.30, în birourile poliţiştilor de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. Bărbatul, Georgică Mihăescu Iliescu, era cunoscut cu afecţiuni cardiace şi cel mai probabil a decedat pe fondul acestora, însă acest aspect urmează să fie lămurit exact în urma efectuării necropsiei.

 

Un conflict aparent banal, ajuns la poliţie

Din primele date de anchetă ale poliţiei rezultă că bărbatul, domiciliat în Suceava, pe strada Alexandru cel Bun, era de mai multă vreme în conflict cu un vecin, neînţelegerile acestora fiind reclamate şi la poliţie. Starea conflictuală era aparent minoră, fiind vorba de amplasarea unor obiecte de mobilier pe casa scării ori de primirea câinilor comunitari la parterul blocului.
Referitor la cum s-a produs tragedia, inspectorul Ionuţ Epureanu a declarat: „La sediul Poliţiei municipiului Suceava s-a prezentat un bărbat de 65 de ani, însoţit de soţia sa, pentru a depune declaraţii în cadrul unei sesizări făcute de către un vecin. În timpul audierilor desfăşurate în birourile Poliţiei de proximitate, acestuia i s-a făcut rău şi a căzut, fiind anunţat echipajul de pe Ambulanţă, care nu a putut însă constata decât decesul. Înainte de sosirea ambulanţei, victimei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi de către poliţişti aflaţi la faţa locului, însă, în ciuda manevrelor de masaj cardiac, nu s-a reuşit resuscitarea bărbatului”.

 

„Din cauza nervilor....probabil că s-a supărat mai tare şi l-ar fi deranjat şi temperatura de afară.

Vestea morţii bărbatului a fost primită cu şoc de către vecinii de scară.
Rahira Rusu a declarat: „Ştiu că domnul avea probleme cu inima.... ştiu de mult..... Este foarte uşor de murit în ziua de astăzi şi foarte greu de trăit, mai ales când ai probleme cu inima....”.
Oamenii cred că starea de nervozitate legată de conflict, dar şi vremea foarte rece au favorizat producerea tragediei.
Costică Rusu a declarat: „Din cauza nervilor s-a  întâmplat. Probabil că s-a supărat mai tare şi l-ar fi deranjat şi temperatura de afară. Se ştie că bolnavii cardiaci nu au voie să iasă afară pe frig”.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat din sediul Poliţiei şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii certe a cauzelor morţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit în sediul Poliţiei municipiului Suceava în timp ce dădea declaraţii.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
A murit în sediul Poliţiei municipiului Suceava în timp ce dădea declaraţii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 4 feb 2012, 11:08:46
Te uiţi la ceas iar el ’ţi-arată
Clipa când te uiţi la el
Dar când Veşnicia ochiu’ vrea s-o vadă
Te uiţi în zare , la arcadă
Iar Domnului de-i eşti fidel
Îţi vei picura pe rugă o broboadă
Şi chiar de la primul cuvinţel
După ce-nchii ochii , uşurel
Vei şti Veşnicia cum arată !

Fără intertextualităţi cu pretenţii
Făr’ să ştii cum trece clipa , doar să simţi
Pe Domnul cu rugi să-L alinţi
Cuvintele să le ţii-n retenţii
Căci gaj Domnu-ţi dă văi şi munţi
Şi-nţelepciune de la bătrâni cărunţi
Îţi tă Timpul , nu subvenţii
Inima să ţi-o-nfierbânţi
Îţi dă Credinţa cărea-i aparţii
Îţi dă ! doar să-I ceri cu bune intenţii

Nădejdea creştină învinge ! nu plînge !
Învinge până şi tristeţea morţii
Chiar de secunda care trece te strânge
Arătându-ţi că Timpu-i în voia sorţii
Roagă-te ! rugăciunea învinge !!!
O mică rugăciune are mari proporţii

2.   ? trimis de
( 4 feb 2012, 13:59:49
ce legatura are articolul cu visele tale, nu tocmai normale?.Mare incilcit de om mai esti, "maninci" un suflet de femeie,daca exista asa ceva in viata ta
2.1  RE: ? trimis de
( 4 feb 2012, 14:34:16
Leule, nu cred ca s-a nascut femeia care sa suporte asa un "visator" ratat ca maseaua asta stricata-abcESEdar . Mai rau ca el nu poate exista nimeni !!! NIMEEEEEEEENIIIIII !!!
2.2  RE: ? trimis de
( 4 feb 2012, 15:40:12
nu are "legătură" ? . Hahahahaha, probabil că săgeata liberală ( de ex. ) vouă vi se pare a fi o chestie în e r e c ţ i e , nu ? a dreq politicieni ! dacă ( tot de ex. ) comment-ul nu conţine : "politie" sau "bărbat de 65 de ani" înseamnă că eşti offtopic în acest caz ? Comentariile voatre mă bine-dispun LA MAXIM , pi buni , (prin stupizenia şi agresivitatea lor ) vă rog să nu vă opriţi ! you make my day laughing
3.   Bre abcESEdarule, bre !!! trimis de
( 4 feb 2012, 14:31:51
Cand ti-am recomandat sa iei legatura cu cel mai hot dintre popi- popa gliga de la cimitir, nu am facut-o degeaba. Am "presimtit" aceasta latura la tine. Baga trap pana la popa si sigur vei castiga bani frumosi facand poezii pentru cei trecuti in nefiinta. Vad ca i luat-o prin balarii si ai inceput sa "furi curent" !!! Oricum ai facut un pas important pentru "valoarea" ta... Ai trecut de la politica la cele sfinte.rolling on the floor Si pentru cultura ta generala, Dumnezeu nu are culoare politica. Adica nu e rosu asa cum crezi sau cum ti-ai dori sa fie.
3.1  RE: Bre abcESEdarule, bre !!! trimis de
( 4 feb 2012, 15:58:34
Ma YOYO, poate ai uitat ca domnul nostru ne/a aratat si ne/a descris in ce sistem...economic sa...traim !!
verifica/n ...noul testament.
poti tu intelege sitemul economic recomandat de iisus ca find cel mai bun ??
ore nu ti se pare identic cu cel...comunist ??!
de altfel si apostolii domnului aveau un sistem...comunist , acesta fiind perturbat de hotiile lui...iuda !!
dar in nici un caz sitemul nu poti spune ca nu.i ...bun !!!
asta o pot spune doar...hotii si ...avarii !!
deci domnul avea, are si v/a avea....culoarea rosie !!!!
4.   Leul 79 trimis de
( 4 feb 2012, 14:34:27
ai avut rabdare sa ii citesti " porcaria" ? ai dreptate e un mare incalcit cu aere de poet.
5.   INCEARCA ABCDAR trimis de
( 4 feb 2012, 15:44:48
Incearca abcdar la poarta cimitirului sa vinzi ravase de astea daca nu ai succes.apa sucevei e aproape .asa mor talentele nedescoperite sau neintelese!
Fa-te vedeta, asa isi va aduce lumea aminte de un MARE BOU care a scapat la ieslea numita messsss SI A PRIMIT UN BIET CALC....DE LA FRATII LUI usl-ISTI
6.   Abecedar trimis de
( 4 feb 2012, 16:15:18
Ignorati-l, eu asa fac.
7.   Felicitari pt.poezie ABCD-ar! trimis de
( 4 feb 2012, 16:34:14
Se vede treaba ca oamenii au inceput sa nu mai aiba sentimente,suflet...Incepe tot mai mult sa-si spuna cuvantul efectul E-urilor pe care le mancam iar Satanei ii place tot mai mult printre noi. Eu cred ca tu nu ai vrut decat sa sensibilizezi omul la modul general si nu ca te-ai fi referit direct la bietul cetatean care a murit. Oricum ceeea ce ai vrut sa transmiti sa stii ca la mine a avut efect.Esti un om cu credinta in Dumnezeu si asta conteaza cel mai mult. Voi ceilalti care refuzati calitatea din oameni ramaneti in ,,PROSTIA'' voastra. Pacat. P.S. Si totusi mai aveti o sansa: Rugaciunea ca tre Tatal vostru.
7.1  RE: Felicitari pt.poezie ABCD-ar! trimis de
( 4 feb 2012, 16:47:10
aici te sustin si eu STARTREK ! purtatorii de cuvant ai PDL.ului il tot jignesc neintelegand defapt nimic din ce se petrece in jurul lor . Plus ca singurul care a comentat la obiect a fost ABCDAR,ei il acuza ca e oftopic dar nimeni dintre ei nu si.a exprimat vreun punct de vedere referitor al articol . cine e oftopic ?

PS ABCDARE , AI NERVII TARI CA II SUPORTI , EU SUNT SCOS DIN SARITE CAND VAD ATATA PROSTIE PE AICI
8.   Scuze.. trimis de
( 4 feb 2012, 16:36:23
Catre
9.   Fanii abcdar-ului trimis de
( 4 feb 2012, 17:42:28
Fratii intru - prostie sunte-ti, la apa sucevei cu voi sa va spalati creierii indoctrinati.
Va asteapta madam Hasovschi pe totio la Sectia Psihiatrie la B-jeni, alienatilor!
10.   Iar ti-ai scos din "naftalina" clonele, abcESEdare trimis de
( 4 feb 2012, 18:29:23
Asa cum am scris si mai sus, nu pot crede ca exista cineva sub nivelul de prostie a abcESEdarului !!! Ti-am scris si zilele trecute ca daca tu esti Prost nu inseamna ca ceilalti sunt la fel ca tine !!! Vad ca insisti sa-mi / ne arati nivelul inteligentei tale care este cu cateva mii de kilometri sub nivelul marii si ca iar iti scoti clonele sa-ti ia apararea . Chiar nu-mi pot imagina ca mai exista si alti retardati pe pamant in afara de maseaua stricata- abcESEdar . Hai sa-ti mai spun INCA O DATA !!! Sunt apolitic, DAAAR nu suport rosiile STRICATE !!! Si nici coorvele pupatoare-n coor ale lor !winking
11.   Abcdar trimis de
( 4 feb 2012, 18:38:32
sar putea abcdar sa fie o femeie! ce ziceti?
11.1  RE: Abcdar trimis de
( 6 feb 2012, 00:07:14
E unu'... Ovidiu. E baiat destept asa de felul lui, dar mai filozofeaza pe langa subiect cateodata, de unde si aberatiile lui poetice...
12.   Poate.. trimis de
( 5 feb 2012, 12:42:07
Poate e femeie blonda, ca astea-s cele mai inteligente. Da nici cu brunetele nu mi-e rusine, vezi Eba HAHAHA Sau poate e barbat care si-a facut operatie de schimbare de sex si e marcat de schimbare. Sau poate a suferit o lobotomie. E demn de toata mila, un psihiatru i-ar gasi un tratament bun.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei