Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inedit

A investit mii de euro într-un panou publicitar, pentru a-i face “reclamă” lui Dumnezeu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O suceveancă a achiziţionat cu câteva mii de euro un panou publicitar cu leduri, l-a amplasat în apropierea uneia dintre cele mai mari intersecţii din municipiul Suceava şi nu are de gând să difuzeze nici o reclamă comercială, ci doar să-i facă „publicitate” Domnului.
Panoul cu pricina, pe care rulează cele Zece Porunci (Decalogul), a fost montat de aproximativ o săptămână la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Traian Vuia, la câţiva metri de terenul de fotbal din apropiere, fiind vizibil pietonilor care trec prin zonă, dar în special şoferilor care aşteaptă la semafoare.

 

„Decât să facă alte publicităţi cu gagici în chelea goală, mai bine aşa”

Panoul funcţionează cu acte în regulă, cu autorizaţie de la primărie fiind încadrat la „panou publicitar în scop religios”.
„Pe undeva e bun, decât să facă alte publicităţi cu gagici în chelea goală, mai bine aşa...”, e de părere Vlad Zolt, un trecător care a rămas cu privire fixată preţ de câteva secunde pe imensul panou.
De aceeaşi părere este şi Petru Silică. Nu e din oraş, întâmplarea a făcut că avea drum prin zonă. Recunoaşte că nu ştie toate cele Zece Porunci, însă consideră că „e un lucru foarte bun, că promovează religia”.
Ionuţ este elev la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” aflat la câteva zeci de metri de locul în care este amplasat panoul.
„Nu ştiu, mi se pare ciudat”, răspunde râzând tânărul. „Ştii cele Zece Porunci?”, îl întreb. „Să nu furi, să nu dai în cap, să nu iei ce nu este al tău... mai multe din astea. Haideţi, domnu’, că mă grăbesc...”, găseşte o scuză tânărul şi îşi continuă drumul.

 

Cui îi aparţine panoul şi ce reclame religioase vor apărea în continuare

Iniţiativa amplasării unui panou publicitar doar cu mesaje biblice îi aparţine Veronicăi Stan, administrator la un centru de colectare a deşeurilor feroase în zona gării Burdujeni.
Femeia evită să spună cât a investit în panou, însă am aflat că suma ar fi în jur de 10.000 de euro. Toate astea doar pentru a promova învăţăturile Bibliei. Atât.
„Nu din orice lucru trebuie să ai câştig”, ne mărturiseşte Veronica Stan.
Susţine cu tărie că nu ar accepta alte reclame pe panoul ei, decât cele religioase.
„Nu fac eu pentru firma mea. Nu. Nu vreau să amestecăm religia cu afacerea”, e fermă femeia.
Povesteşte că iniţial a vrut să amplaseze panoul la ieşirea din Suceava spre Botoşani, însă în cele din urmă a ales actuala locaţie. „Dacă oamenii s-ar conforma la ceea ce scrie pe panou, n-ar mai fi nimic rău. Biblia e Biblie, nu e nici a adventiştilor, nici penticostalilor, nici a ortodocşilor, Biblia e cuvântul lui Dumnezeu”, completează Veronica Stan.
În curând, pe lângă cele Zece Porunci, pe panou vor apărea şi alte mesaje biblice.
„Am vrea să punem cele trei solii îngereşti... de la Apocalipsa, prima solie: „Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi-I slavă căci a sosit ceasul judecăţii”... cam aşa să sune porunca”, ne explică administratorul firmei de colectare a fierului vechi.
Despre reacţiile oamenilor atunci când vor vedea panoul ei, Veronica Stan e de părere că „fiecare ştie ce are de făcut, unul poate să înjure, altul să se bucure, altul să râdă... Cele Zece Porunci, sunt datoria fiecărui om”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A investit mii de euro într-un panou publicitar, pentru a-i face “reclamă” lui Dumnezeu.
 Vizualizări articol: 3814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 28 voturi
A investit mii de euro într-un panou publicitar, pentru a-i face “reclamă” lui Dumnezeu4.1528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 4 feb 2012, 11:26:47
Cernut prin energia fragilă a timpului
În cadenţe arbitrare ce confuzia-ţi sporeşte
Prins şi strâns sub “semnul abandonului”
Omul nu evoluează ! (eventual .. se dumireşte )

Neînţelegerea ciclurilor universale ale timpului
Ignoranţa ne îndreaptă spre o “unică semnătură”
Ăsta pare să fie păcatul absolut al omului :
Nu ne amintim (despre trecut ) nici măcar o picătură

Urletul de lup ne însoţeşte-n trecerea timpului
Amintindu-ne doar c-avem în ramă şubele strămoşeşti
Cu operaţia deschisă , la picioarele Atotputernicului
Ar trebui iertare să cerşeşti ( aşa făceai , îţi aminteşti? )
( fiindcă uiţi secunda-n care tocmai “păcătuieşti� )
2.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 12:41:10
o pocaita proasta dupa cum se vede...si cu bani..ca toti cei de teapa lor ,care sant educati de mici sa fure de la noi ...astia din lume iar mai apoi sa si spele marsaviile fratii de la nivel inalt o prostesc sa mai dea si ea di venitul lor ceva zeciuiala caci asa zisul DOMNva tine cont in lumea de apoi
2.1  RE: Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 13:28:03
cred ca mai putin destept decat ea esti tu? la ce vocabular ai sunt sigur ca f.bine financiar nu o duci, dar ai gura mare...daca esti asa destept precum te dai, respecta tu cele 10 porunci, fii tu ala mai corect, mai inteligent inainte sa judeci aiurea...
3.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 12:43:52
maine poi maine o sa apara pe panou caci toti cei ce nu tin sambata zi de odihna,ii ia dracu iar cei ce au mai mult de 2 copii iara ii ia dracu legi de ale adventistilor
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 feb 2012, 17:46:59
poate mai putun de 2 copii, pentru ca la adventisti trebuie sa ai cel putin 3 copii pentru ca sa perpetuezi specia...
4.   A innebunit lumea trimis de
( 4 feb 2012, 13:39:02
luate-ar sa te ieie pocaita dracului, dar cind furi la cintar, cumperi de la hoti fier vechi, faci evaziune fiscala cit roata carului se cheama ca respecti cele 10 porunci?
nu trece saptamina sa nu vina la poarta ta politia sa mai recupereze din caloriferele si capacele pe care le cumperi de la hoti nu mai spunem de alte timpenii pe care le faci!
Te-a umplut credinta acu! Panoul ala trebuie sa dispara din acea zona si pus in locul lui timpeniile scrise de abcdar sa poata arunca lumea cu rahat in ele!
5.   Marketing trimis de
( 4 feb 2012, 14:01:10
Indoctrinare religioasa la ea acasa.

Uite asa se promoveaza o afacere (religia). Se castiga credinciosi ce cotizeaza apoi la biserici, popi, etc. Din bugetul national se cotizeaza la biserica, din 2% se cotizeaza la biserica (ca deh.. e ONG), din inmormantari, slujbe, paste, craciun, orice se castiga. Chitante nu se ofera, impozit pe profit nu se plateste pentru ca e inregistrata ca persoana juridica "nonprofit". Din bugetul judetean se cotizeaza la biserica, din proiecte iarasi se obtin bani pt biserica, padurile sunt retrocedate 90% bisericii. Monopol.
6.   Reactii trimis de
( 4 feb 2012, 14:05:28
Trebuie sa recunosc ca, ceea ce ati comentat da dovada ca sunteti mult mai intelepti decat femeia in cauza. Citesc uneori comentariile postate dupa articole si ma intreb, oare unora nu le este rusine sa se exprime asa cum o fac? Dar, probabil ca cei mai multi astazi sunt reprezentati de exemplul tanarului elev care declara :"Să nu furi, să nu dai în cap, să nu iei ce nu este al tău... mai multe din astea. Haideţi, domnu’, că mă grăbesc...". Alt aspect: ascultarea de Dumnezeu e strict personala. Daca toti pocaitii si toti popii din tara asta ar face rau, asta nu te va scuza de raul pe care il faci tu. Fiecare e raspunzator de actiunile sale, asa ca mai bine, ai citi poruncile alea, si ai cauta ADEVARUL. Asta, daca crezi ca ai un suflet ce isi continua existenta dupa "moarte".
7.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 14:11:54
cuvantul pocait nu are legatura cu religia din care fac ei parte...nu exista pocaiti....noi credem ca i jignim cand ii facem pocaitii dracului dar ai dreptate caci ei sant facuti de EVA care a sarit gardul si si a pus o cu sarpele sau dracu sau cine o fi fost ala ce o vizita zi de zi pe la poarta raiului...si adam prostu satului nici nu stia...asa sant si barbatii de pocaite din vremea asta...ele merg toata ziua pe la rugaciuni si pe la mall iar pe prosti ii pun sa faca fapte...niscaiva transporturi cu masina,vreo faianta pusa vreo tabla pe casa si proastele fac copii si beau cafea .stau acasa,nu merg la munca...au servitoare si cica ele nu s din lumea asta...vb. la telefon cateva ore si se asteapta sa se marite cu vreun prost cu casa gata facuta
7.1  RE: Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 14:16:11
mai este o pocaita pe la lindab care noi toti prostii ne punem tabla de la ei...parca ar fi clone...voi stiti ca cu timpul devin o rasa?! aia ne fura pe noi ca sa le faca pe degeaba la pocaitii lor casele si acoperisurile
7.2  RE: Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 13:33:01
stii ce inseamna pocait? mai citeste o biblie inainte sa vorbesti despre Biblie, mai studiaza putin, spunemi, tu nu ai gresit cu nimic niciodata? toti oamenii gresec intr-un fel sau altul, eu daca stau si cunosc lucrurile care le faci tu in ascuns, credema ca si tie ti-ar fi rusine sa faci public.... fii tu ala mai bun, mai credincios, mai corect, respecta poruncile astea..si dupa poti sa vorbesti, femeia face un lucru bun...tu faci un lucru gresit ca tot comentezi si judeci absolul fara sens si aiurea
8.   Pt.cipriel trimis de
( 4 feb 2012, 14:12:44
ba cipriel.......ti se trage pseudonimul asta de la ciprinol.....esti un pui de pocait si tu ceva.Nebuna aia a spus ca la inceput sunt cele 10 porunci dupa care vrea sa apara nu stiu ce solii ingeresti..dupa care incet incet cine stie ce-i mai trece prin cap.........
Recomandarea mea............mergi la o biserica adevarata nu te lua dupa sectantii astia sau daca esti deja indoctrinat mai ai o solutie.......spinzura-te de panoul ala asa eroic sau un pic mai la vale de panou este podul peste apa sucevei.I-al cu tine pe abcdar si face-ti un salt smecher, asa un salt de BATICAS ADEVARAT...SPURCACIUNILOR
9.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 14:34:17
zice undeva ca adevarul te va face liber....daca a ti cunoaste adevarul nu ar mai trebui sa va milogiti pe la portile bisericilor sa va rezolve problemelesexuale materiale etc... sau vreun cioban sa va dicteze cum sa ti f nevasta dar asta e...santem niste oi proaste care avem nevoie de un conducator pastor popa sef presedinte...care ei cred ca au secretele vietii si  ☭ ....pana si cdipriel clonatul ne invata dar daca il intrebi de unde stie?!
ma intreb copii de musulmani sau de alte rase...vor arde in iad?
10.   Publicitate trimis de
( 4 feb 2012, 14:39:22
Din partea mea femeia poate sa faca ce vrea cu banii ei (dar putea sa i doneze la un camin de batrini sau un centru social) .Problema e ca cei care comenteaza aici pro si contra nu fac galagie la banii care ai da lungu (din buzunarul nostru) la ridicarea palatelor ortodoxe (sint ortodox) si cu frigul asta nici o biserica nu a deschis usile pt a adoposti oameni fara adapost. Eu cred ca in moldova nu avansam deloc ,si ne ducem tot mai jos in evul mediu.Sa Traiti Bine!!!!
11.   Pocaiti? trimis de
( 4 feb 2012, 14:42:53
Ei sunt sectanti nu pocaiti.Pocait este doar Iisus Hristos.
Cunosc pe cineva care a furat de a rupt prin Spania si acum un an a venit acasa si vrea sa se boteze pt ca s-a "cumintit".Dar banii au inceput sa se termine si pleaca iar in Spania si se boteaza la anul.
12.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 14:58:24
daca te pocaiesti cica esti iertat de toate ma intreb daca pedofilul ala care a violat si a ucis o fetita...prin volovat undeva ...daca s ar pocai cati l ar primi sa stea o noapte in casa lor sa aiba grija de fete lor? cica pocainta schimba...nu schimba nimic ci ei fac totul pe ascuns si mai ceva decat noi astia din lume in primul rand santem oameni si mai apoi orto penti babti sau adventi...bisericile iti raspund la toate problemele daca vii cu o donatie ceva...
13.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 15:05:23
nici macar Iisus nu s a intitulat...sfant...pocait sau mare si tare...nici nu a spus nimanui sa faca mari matanii in fata lui sau pelerinaje ca sa fii pocait trebuie sa ai ceva mostenire in spate sau sa fii o clona ceva caci nici un ortodox nu se pocaieste ...asta e vrajeala ....ganditiva ca unii fac cate 11 copii si inca li se pare putini acesti 11 inca 11 deci 111 ori 11 in cateva generatii se fac sute de mii dar noi astialalti mai nimic...avem totusi noroc de ei in privinta asta .
14.   Neamul... trimis de
( 4 feb 2012, 15:33:27
dupa cum am observat din toate comentariile postate suntem un neam de 2 bani, care va disparea in viitorul apropiat. Sincer, noroc de pocaiti, ca ei ne mai pastreaza neamul...
Iar voi, postacii astia care nu au nici casa,nici masina ,nici copii, nici minte, injurati zi de zi pe aici,orice s-ar scrie. Chiar daca eu nu am treaba cu adventistii, dar cand cineva faCE O CHELTUIALA, SA NE INDEMNE SA TRAIM DECENT MERITA APRECIAT, NU INJURAT. DAR NISTE GUNOAIE, CE SA INTELEAGA, EI DOAR GAGICI SI BAUTURA,ATATA II INTERESEAZA. DACA AS FI PARLAMENTAR(AM DE GAND SA FIU) ,VOI FACE UN PROIECT LEGISLATIV SA FIE INTERZISE COMENTARIILE SAU, CEL PUTIN, SA FIE INREGISRAT NUMELE, SERIA DE BULETIN SI CNP, CU COPIE LEGALIZATA DUPA BULETIN-CA SA POTI SA COMENTEZI PE FORUM....A UITASEM, SI UN CONSULT PSIHIATRIC, CARE SA FI FOST FILMAT, S ANU FIE DOAR ADEVERINTA. POATE MAI SCAPAM DE JAVRE ORDINARE....
15.   Alo................trezeste-te trimis de
( 4 feb 2012, 15:52:01
Nenea Aceausu87, sa te indemne sa traiesti decent la tine acasa nu pe drumul public!
Hoata aia pocaita sa-si scrie catrenele biblice pa gardul societatii sale, pe interior sa nu vada cetatenii, asa e corect.daca aia a avut voie sa scrie pe panoul respectiv ce a dorit asa are voie toata lumea sa scrie contra taxa de inchiriere spatiu ce doreste?
Doar nu e mosia lui tac-su ala de-a adus scrisorile ingerilor!
Hai sa scriem ce vrem pe garduri.......
RUSINE, sectanti cu numele, noaptea in casa beau si de ☭ pe rupte de-aia sunt cate 10 12 la fiecare casa
16.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 15:52:10
si martorii lui iehova din care se trag adventistii sau invers ar fi scris sa nu acceptam transfuzia de swange ca se supara zeii sdi tu ai crede ca e un mesaj biblic si asa ti ai educa si copii...eu pot sa spun in ceea ce ma priveste pe mine ca am si fam si copii si cel mai important ca sant un om liber adica au incercat si unii si altii sa ma traga intr o parte sau alta ...e destul pana te prind apoi nu mai scapi de ei...la ortodocsi te nasti...iti trebuie popi apoi te insori...faci copii..ii insori ,iti moare cineva ...popi apoi la 2 saptamani 6 luni un an si toata viata platesti ca ti a murit cineva...daca nu ar fi chestiile astea nu am avea nevoie de ei...va spun ca am stat la capataiul unui om care era pe moarte si a murit mai apoi...va spun ca la capul lui nu a venit nici petru nici ioan nici vrun inger ci am fost doar noi fam si prietenii .de abia azi am reusit sa postez si eu ceva...pe mine nu ma inerveaza nici macar abecedar
16.1  RE: Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 17:25:47
Du-te ma si mai fa si altceva.
Ai vrea sa ai de toate stand si scriind romane pe net.
17.   Istoria se repeta trimis de
( 4 feb 2012, 16:05:31
Si in vremea D-lui Iisus erau unii care atat de mult iubeau religia lor, si atat de porniti erau impotriva Lui, ca erau in stare sa omoare, si chiar au facut-o. Povestea a continuat si multi oameni au omorat in numele religiei. Acum, mi se pare mie, sau manifesterile de aici sunt "violente"? Tot purtam grija altora fara se privim la noi. Nu trebuie sa ne judece nimeni...insasi faptele si cuvintele noastre ne judeca. Eu pun punct comentariilor pe aceasta tema. Sunt nefolositoare si chiar daunatoare. Sa aveti caldura!!! (ca-i tare frig afara)happy

18.   Incredibil trimis de
( 4 feb 2012, 16:24:41
-da,intradevar este incredibil ce scriu unii!!! Pana acum au fost si vor fi tot felul de panouri publicitare cu:parlamentari,primari,femei aproape goale.etc. si nimeni nu a comentat nimic,iar acum cand cineva a avut o idee cum rar intalnesti,noi o facem in toate felurile,si asta ptr.ca a scris ceve ce scrie in Biblia tuturor (ortodocsi,baptisti,penticostale,etc.),iar mai apoi,spunem ca suntem crestini.RUSINE!Credeti ca Dumnezeu va apreciaza pe voi cu injuriile si comentariile voastre urate,sau pe ea ca incearca sa indrepte cumva atentia omenirii acesteeia pline de violuri,hotii,injure(chiar si la adresa lui Dumnezeu),omoruri,si alte,atatea rele,spre Dumnezeu?
19.   :)))))) trimis de
( 4 feb 2012, 16:25:19
Asa mandru panou ar trebui botezat...:))))in ziua de azi un spay cu vopsea e mult mai ieftin decat 2...3 litri de benzina sau diluant in caz de necesitate..:)))
19.1  RE: :)))))) trimis de
( 4 feb 2012, 16:26:15
r*

20.   Oribil trimis de
( 4 feb 2012, 16:26:33
dragostea lui Dumnezeu e peste tot numai in comentariile vastre nu . incErc sa.mi dau seama cine injura (ca sa nu mai spunde blasfemie) mai mult aici .ORIBIL
PS de departe cel mai placut comentariu la acest subiect e poezia lui ABCDAR
21.   Suceava trezeste-te din minciuna Satanei trimis de
( 4 feb 2012, 16:33:05
Ce e rau in a afisa cele 10 porunci? Cand se afiseaza ceva bun voi stiti sa va legati. Pentruca adevarul doare.De ce nu ati scris nimic cand erau afise prin tot orasul reclame cu salonul erotic si cluburile de noapte care ii facea pe oameni sa pofteasca si sa preacurveasca(Porunca 7 si 10) uitandu-se la raclame.Se vede ce iubim-pacatul si nu ne place adevarul,oricum dupa Biblie vom fi judecati.Satan nu vrea ca oamenii sa stie adevarul si vrea sa ii tina in minciuna ca sa-i piarda.Ne mai miram de ce merge totul rau in tara noastra? Daca cei de la putere, judecatorii,patronii, doctorii,politia etc aveau frica de Dumnezeu nu mai era sa fie coruptie, hotie,prostitutie, minciuna. Mi-e greata de toate lucrurile astea pacatoase care ne-a indepartat de Dumnezeu. Ma bucur ca mai sunt oameni in Suceava cu frica de Dumnezeu. Ar trebui sa luam seama la porunci si ne intoarcem la Dumnezeu care a trimis pe Fiul Sau pe pamant ca sa moara in locul nostru ca sa ne salveze.
22.   Sunteti mai prosti decat prevede legea!!! trimis de
( 4 feb 2012, 16:42:41
Ba dar nu vad pe nimeni sa comenteze nimik despre panoul care e cu 30 de metri mai jos si face reclama la salon de masaj erotic sensual unde stau 3 femei despoiate, aia vi se pare voua normal??? natie degradata ce sunteti!!!
22.1  RE: Sunteti mai prosti decat prevede legea!!! trimis de
( 4 feb 2012, 17:21:14
Chiar nu va mai saturati de destrabalarea afisata peste tot obsesiv in mass-media! Acuma va mai doriti si lesbienele pe panouri!?
23.   Apropoo... trimis de
( 4 feb 2012, 16:47:24
faceti alergie cand cititi: SA NU FURI, SA NU UCIZI, SA NU PREACURVESTI??? adevarul doare!
24.   Triunghiul bermudelor :)))) trimis de
( 4 feb 2012, 17:42:54
:)))
24.1  RE: Triunghiul bermudelor :)))) trimis de
( 4 feb 2012, 18:11:14
clonatilor...
25.   ATEILOR RATACITI SI PLINI DE URA SI INVIDIE trimis de
( 4 feb 2012, 17:57:29
SA VA FIE RUSINE TARANIOR INCULTI SI EGOISTI.CINE SUNTETI VOI SA JUDECATI PE CINEVA??????????CE RAU A FACUT RESPECTIVA? POATE V-A OFTICAT CA NU A POSTAT TARFE CU SILICOANE.INCULTILOR.CE DACA ESTE POCAITA? POCAITII NU BEAU,FUMEAZA,ETC.VOI CEILALTI?????????IPOCRITILOR.M CITITI BIBLIA. DIN CAUZA CELOR K VOI SE DUCE TARA PE RAPA....CE VA PASA VOUA?JUDECATI PE TOATA LUMEA.DE CE? PENTRU CA SUNTETI ATEI.
25.1  RE: ATEILOR RATACITI SI PLINI DE URA SI INVIDIE trimis de
( 5 feb 2012, 02:09:45
FASIA...cred ca singurul care da dovada de: taran,incult,ipocrit...este chiar persoana ta!daca era doamna in cauza asa de credincioasa cum vrea sa para,cu banii pe care i-a investit in panoul publicitar,putea ajuta persoane care chiar au nevoie de cativa lei!Daca strigi in gura mare ca slujesti pe Dumnezeu,asta nu inseamna ca o si faci!
26.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 18:04:22
in cer asa si pe pamant ....asa a fost si n cer asa e si pe pamant...curvie si destrabalare au fost de la facerea pamantului si nici o porunca nu v a opri asta...toti santem la fel in intimitatea caminelor noastre ca doar nu o facem ca popii...numai cu barbati pana si raiul avea una...asa e rasa noastra...ce inseamna frica de dumnezeu? cum poti iubi sau ura pe cineva nevazut?daca ati gandi si cu capetele voastre...si nu numai cdu capul unui preot sau alt reprezentant...oare cum poate un slujitor al domnului ,care vb. cu domnul zilnic sa aibe relatii sexuale si inca cu barbati,inseamna ca totul e pustiu
27.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 18:17:10
erati de treaba acu 100 de ani dar v ati pangarit si v ati corcit cu totii de asta va vb. lumea ..fetele raman virgine pana la nunta dar se lovesc pe din dos...bautura e inlocuita cu cafeaua si filmele porno sant la ele acasa...va doriti nevestele altore de asta le imbracati c in afganistan...barbatii nu au nici un cuvant de spus ci conduce baticul,
28.   Comentariu. trimis de
( 4 feb 2012, 18:51:04
mai baieti voi cititi ce ati comentat? dati si voi un refres la pagina ca sa vedeti ce ati scris .. precum niste betzivi la o carciuma.. de cand nu ati mai fost sa va spoveditzi la preot? vine pastele si poate va treziti si faceti o vizita la vreo biserica oricare ar fi aia poate invatzati crezul crestin rugaciunea Tatal Nostru si Cee zece porunci.. si data viitoare cand va fierbe un neuron .. rostiti rugaciunea in genunchi .. apoi poate i se face mila lui Dumnezeu de sufletele voastre..apropo pentru cunoscatori cele trei solii ingeresti de unde vine?
29.   Felicitari trimis de
( 4 feb 2012, 18:55:55
felicitari doamnei care a facut asa ceva ,numai ca oamenii astia nu merita trebe lasati sa arda in focul vesnic
30.   Comentariu trimis de
( 4 feb 2012, 19:42:56
ai fi si tu un viitor pedopreot
31.   Iertare, iubire, smerenie,rugaciune,liber arbitru trimis de
( 4 feb 2012, 20:25:42
poate gresesc, dar eu cred ca Dumnezeu nu are nevoie de nici o reclama. e strict problema fiecaruia daca alege sa fie ''pe dreapta'' sau ''pe stanga''.
intrati de exemplu la mall sau la galeria si cereti de la standul cu obiecte bisericesti ''Pietrele vorbesc'', ''Intre Freud si Hristos" sau "A iubi inseamna a ierta"- autor ieromonah Savatie Bastovoi. mult mai de folos decat ORICE panou publicitar.

necunoasterea ''legii'' nu te absolva de ''amenda'' pe care o primesti pt fiecare pacat. iar cunoasterea absoluta a ''legii'' si trairea in ''lege'' se poate face doar in biserica crestin ortodoxa si doar in timpul sfintei liturghii, cand materia finita si pacatoasa este purificata si sfintita prin pogorarea Duhului Sfant.

restul e cancan.

31.1  RE: Iertare, iubire, smerenie,rugaciune,liber arbitru trimis de
( 5 feb 2012, 12:21:38
Dar tarfele au nevoie de reclame? Va legati de cineva care a facut un lucru bun si va plangeti de faptul ca cu bani ar fi trebuit sa dea saraciilor,Intr-o intamplare cineva de pe vrema Mantuitorului a spus exact ce spun unii dintre voi ca banii respectivi ar fii trebuit sa fie dati saraciilor,dar Mantuitorul spune cape saraci ii aveti totdeauna. dar de ceilalti care au reclame nu spuneti ca mai bine ar da saraciilor. De fapt aici nu va pasa voua de saraci ci va deranjeaza ca cineva a avut curajul sa puna in fata sucevenilor poruncile. In sfanta Carte spune sa le intiparimin mintea noastra si a copiilor nostri poruncile pentru a nu pacatui impotriva Lui ca sa se aprinda se mania impotriva noastra.
32.   Vlado trimis de
( 4 feb 2012, 22:12:58
Nu toţi ce nu cred în zei închipuiţi de oameni sunt răi, violatori, hoţi.

Dar aşa te învaţă religia. Cine e credincios e bun, restul sunt răi.

Anunţaţi-mă când începeţi un război din motive religioase. (vezi istoria)
33.   Aveti creier cat gaina trimis de
( 4 feb 2012, 22:47:47
Unii dintre voi care comenteaza aici au creierul doar cat al unei gaine.Ce a facut rau ca a pus un panou (din banii ei)? Lungu cheltuie milioanele din buzunarul nostru pentru biserici..si n.am auzit un popa sau unul dintre voi sa dea o paine unui sarac... Altii comenteaza ca pocaitii au cate 10 puradei si f..ca iepurii.. si care.i problema voastra..i.ati hranit pe vreo unu sau v.au bagat mana in buzunar??? Nu pot sa vad decat o invidie si unii dintre voi va taraiti cu o tigaie de masina prin oras si traiti din ajutorul oferit de primarie ..e si normal sa iti bagi gheara in gat.... decat sa vad reclamele alea care fac greata de la D E DE MAN cu ...i.ati cada sa moara soacra..mai bine vad acel panou....
34.   Involutie trimis de
( 4 feb 2012, 23:55:11
Este interesant faptul ca traim in cea mai propice perioada istorica, raportand nivelul de trai, civilizatie, cultura, ACCES la INFORMATIE, la celelalte perioade. Te-ai gandi ca in conditii prielnice ca astea, omul s-ar indeletnici si cu scopuri mai nobile, cu incarcatura aparte. Pana la urma finalitatea vietii unui om trebuie sa constea in accederea pe o treapta spirituala superioara. Are toate mijloacele, DAR:
DATELE PROBLEMEI: Un articol de ziar, despre un om oarecare, care in virtutea drepturilor fundamentale recunoscute si protejate de civilizatia moderna, face o chestie din convingere, din motive personale, neimputabile.
REACTIA: Apar indivizi, subspecii de homo erectus, nedocumentati dar parveniti. Parveniti si ipocriti. Este un defect pe care nu mi-l explic. Reactii care indeamna spre cenzura, discriminare, concluzii pripite si deviante datorita faptului ca nu cunosc si sunt ignoranti.
Prieteni dragi australopiteci, religia, apartenenta la cult, rasa. etc. nu prezinta motiv de oprobriu public. Cu atat mai mult reactii staliniste de cenzurare. Ipocritilor, cand veti fi pusi in situatii similare, de a face ceva pentru ca asa vreti si pentru ca puteti si nimeni nu va poate interzice deoarece e dreptul vostru, ati sari de ☭ in sus daca cineva v-ar critica pe astfel de motive.
O persoana face publicitate la ceva ce crede. Este dreptul ei. Puteti parodia, asta e dreptul vostru, dar reactii ca cele de mai sus denota o structura psihica extrem de precara si primitiva.
34.1  RE: Involutie trimis de
( 5 feb 2012, 03:22:39
stii ce e dezolant domnule? faptul ca australopitecii carora te adresezi nu o sa inteleaga mesajul tau pentru ca nu ii duce mintea....
sunt convins ca sunt si cititori care au apreciat ce a facut doamna respectiva dar cand au vazut troaca de comentarii s-au abtinut in a raspunde cefelor late si asta pentru ca in fata prostului si la fundul calului nu trebuie sa stai niciodata....
34.2  RE: Involutie trimis de
( 5 feb 2012, 09:07:12
Foarte adevarat spui EU123. sunt f multi prosti ..si de multe ori m.am comvins ca in spatele calculatorului care stau si comenteaza sunt niste dubiosi care stau pe la tara si au internet..Vad ca aceast articol are cele mai multe comentarii.. au uitat celelalte de toate grijile... de frig ..de proteste..si au inceput sa comenteze pe cei ce in ziua de azi fac un lucru bun.. De asta multi dintre ei au ajuns abandonati pe strazi.. drogati...alcoolici .. nu stiu sa foloseasca sapunul...etc.. Intamplator ascultam pe radio trinitas ce zicea un popo si zicea bine.. Ca daca la cineva ii moare capra ...se roaga sa moara si a vecinului... in loc sa zica...Daca vecinul meu are o capra..Doamne mie de ce nu imi dai o vaca???
34.3  RE: Involutie trimis de
( 5 feb 2012, 11:39:07
IMPORTANT !
vreau să subliniez o chestie ( a câta oară ?! ) : cei "din spatele calculatorului" (cum îi numeşti tu,Lukanu) sunt aceeaşi nesimţiţi din C.J. made in Gh.Flutur care dau cu lături indiferent de subiect . Facă-se voia lor !(dacă le plac lăturile) da' eu personal m-am cam săturat de neghiobie-n Suceava (îmi permit să spun "a mea") . Nici măcar n-au bunul simţ să-şi schimbe nick-name'ul (oricum au câte 2-3 fiecare) pentru a mai salva din aparenţe . NU ! Boul trebuie să fie BOU până la sfârşit

p.s. Eşti ,,om de bine’’ dacă’i oferi hârtie igienică acelui ce mănâncă rahat ?
34.4  RE: Involutie trimis de
( 5 feb 2012, 13:18:28
Matei 5. 22
„Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului. ”
35.   Ceva normal trimis de
( 5 feb 2012, 15:10:50
Religia a fost dintotdeauna principala cauza a tuturor conflictelor. Razboaie, cruciade, Inchizitia si multe altele... Nu ma mira faptul ca articolul asta a pus pe jar niste minti iluminate care au inceput sa arunce cu noroi in stanga si dreapta in necunostiinta de cauza. Ma mira insa motivele care creeaza acest conflict, ce ii framanta pe romanii nostri: "pocaitii". Cum au indraznit asa ceva? Traim intr-o societate in care inca cineva trebuie sa stie adevarul absolut, in care cineva trebuie sa fie el mai bun, cel mai curat... iar ceilalti trebuie sa recunoasca statutul asta in mod oficial. Care e diferenta intre aceste confesiuni? De ce e mai bun unul decat celalalt? Vorba aia, daca tu te c@ci miroase a liliac? Si dupa cum stim cu totii, vorba lunga - saracia omului... Va recomand filmul "The invention of lying". Daca aveti rabdare si mintea deschisa o sa intelegeti ceva de acolo. Va pup!
35.1  RE: Ceva normal trimis de
( 5 feb 2012, 15:50:33
Ricky Gervais FTW! happy
35.2  RE: Ceva normal trimis de
( 5 feb 2012, 17:05:56
Ori bineinteles... George Carlin on relligion.happy
35.3  RE: Ceva normal trimis de
( 7 feb 2012, 00:22:58
În sfârşit un comentariu inteligent. Mersi de recomandare.
36.   :)) trimis de
( 5 feb 2012, 16:24:18
 ☭  pishat:))
37.   ... trimis de
( 5 feb 2012, 17:50:32
Fiecare este liber sa practice orice religie, atata timp cat nu ii obliga si pe altii sa adere la credinta lor. Faptul ca in fiecare zi vad cele 10 porunci afisate pe respectivul panou... ma deranjeaza.
38.   ROMANIA trimis de
( 5 feb 2012, 20:37:41
Ma bucur ca nu sunt roman. Sunteti niste RATATI
39.   Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 00:27:57
50% comentarii psichedelice de comentatori din neolitic ,,aterizati,, la suceava atrasi de las vegasul bazarului si a supermark ...si asta cu cetatenia e f.u.t.e.r.e sa crap de ras ..vfc!
40.   Adevarul doare!!! trimis de
( 6 feb 2012, 08:12:06
de ce sunteti asa recoltati dragi "crestini"??? nu credeti in Dumnezeu??? de ce va doare ca sunt afisate aceste 10 porunci??? va place sa traiti in pacat decat sa ascultati de Dumnezeu??? din cei 90% din romani care se declara crestini, oare cati stiu macar ce inseamna sa fii crestin??? de asta si tara noastra se intreapta spre o directie gresita pentru ca am intors spatele lui Dumnezeu si fiecre traieste in pacatul lui!!! trebuie sa mai apara si mesaje de felul acesta sa ne mai trezim, nu e important cine a montat panoul, imortant e ce scrie acolo!!!
40.1  RE: Adevarul doare!!! trimis de
( 8 mar 2012, 12:09:35
Un alt ATEU intro tara cu CRETINI ,pardon crestini.
41.   Pentru handicapati trimis de
( 6 feb 2012, 14:13:57
ma boilo.r aia cu dumnezeu... dc trebuie afisat dumnezeu: pe garduri, pe pereti, pe veceuri, pe cruci pe tricouri si pe piz.d.a. ma.ti...???? aaa???? ce naiba suntem prosti? nu stim sa ne rugam singuri? ce nevoie am eu de slinosul nespalat cu barba care imi ia bir sa se roage pt mine? le-as da foc la toate acareturile si i-as trimite la munca in spania sa stea capra asa cumle place... foc la panou.. daca nu sa scrie si pentru toti... suntem egali da? si cei care cred si cei care nu... ati pus si in scoli tablouri cu caricaturi..ati umplut tara de moaste si alte  ☭ uri.. ati falsificat insasi ideea de dumnezeu...fut.uv.a-n....nespa tracotist...mata tot asa proa.sta???? valabil pt toti credinciosii de c.a.cat de pe aici... prost.ilor...
41.1  RE: Pentru handicapati trimis de
( 7 feb 2012, 00:26:57
Un comentariu mai puţin discret, dar la bază ideea e una corectă. Oricum ai zis-o bine.
42.   Stiu... trimis de
( 6 feb 2012, 14:15:05
am sa ajung in iad.. pana atunci sa mi-o su,ge.ti...salbaticilor
42.1  RE: Stiu... trimis de
(13 feb 2012, 10:55:21
Dacă ai știi si cum va fii in iad nu ai mai vrea s-ajungi acolo...
43.   Mda... trimis de
( 6 feb 2012, 15:38:20
pentru tine este pus panoul mimilica!!! nu ma intereseaza popii sau alti conducatori, ideea cu panoul este pus ca sa ne amintim ca exista Dumnezeu nu sa injuram si sa traim in cel mai porcos hal...
44.   Doamne ai mila! trimis de
(13 feb 2012, 02:15:02
Ma cutremur la vazul comentariilor. Si totuși cand îmi aduc aminte de școala generală nu mă mira ce vad. Aveam o profesoara de religie, ortodoxa, care nu avea altceva de vorbit la ora decat sa spurce cultele celelalte, sa vorbească de rau pe cei care ii știm sub numele de pocaiti, sa spună ca orice alt cult in afara de cel ortodox era o secta satanica..Rodul unora ca acea soție de preot: niște inculti care habar n-au sa facă diferența între religie, cult, sau copii de Dumnezeu...mare surpriza o sa aibă unii din ei in ziua Judecatii cand FIECARE va da socoteala de cum a trăit pe pământ si de fiecare cuvânt rostit! Dumnezeu nu ne va judeca in funcție de coloratura pielii sau de cea religioasă ci după cât am primit din ceea ce ni s-a oferit!!! Si câte cai nu sunt acum de a-L cunoaște pe Cel care poate aduce Mantuirea?! România , lumea a ajuns in starea deplorabila din cauza ca L-a scos pe Dumnezeu afara. Mi-e mila de voi, sincer, si plâng cand mă gândesc cât de tare si-a bătut joc si încă își mai bate Satana de unii din voi! Ma doare cel mai tare insa ca unii crestini din cultele evanghelice care sunt subiectul multor comentarii, nu au o viața frumoasa in lume si nu dau dovada de copiii ai Lui Dumnezeu, iar cand se încearcă o astfel de lucrare frumoasa, ca cea cu panoul, in care nu e proclamat altceva decat Cuvântul Lui Dumnezeu, Biblia, oamenii sunt reticenti. "decat ca ei , mai bine ca mine" Doamne , ai mila, nu-i lăsa in voia mintii lor!!!
45.   Bine bine dar cu iapa ce au avut ???? trimis de
(11 mar 2012, 23:11:06
Asta e nedumerirea mea !!!! Pai cum asa cand toti injura si fura care cum pot , violeaza si omoara , se taie si se spanzura ... te gasesti matale tanti veronica sa amintesti societatii ca ar fi bine ca lucrurile astea sa nu se intample daca am avea putina credinta ???
Pardon tanti , unde te crezi ca te gasesti , undeva in america unde de frica pedepsei cu moartea babele duc dorul unui viol mai ca lumea, unde copii nu sunt agresati sau exploatati sexual, unde periferiile au trotuare mai putine... si acolo tot acele porunci exista si sunt mai putin sau deloc ortodoxi si nici pocaiti sau sectanti fanatici ca la noi nu sun.
Vezi tanti veronica asta nu inteleg eu dar incerc sa pricep ca daca matale in loc de un panou digital, scoteai in intersectie o iapa cu picioarele vopsite in verde pe care er scris "NO COMENT" romanul ar fi inteles mai repede ca cu treaba calului sa nu te pui decat ce scrie pe panoul matale.
Vezi matale ti-ai depasit epoca cu cateva cincinale brucaniene si ai dat-o pe  ☭ rista , numai ca romanianul prinde greu cand e treaz si trebe sa se mai gandeasca la ceva mai bun decat gradul la samahoanca. Acuma gandesc si eu cu intelegere si la capacitatile diferite de intelegere a romanilor dupa cum si matale cred ca ai observat si la postacii ce i-ai starnit unii judeca cu mintea ca nea Silica sau nenea Tractoristu , dar acolo unde e batul vartos ca la tinerelul intervievat si la o gramada care cred ca biblia e o marca de masina se bucura ca poruncile matale nu se refera la sex, sau dau vina pe satana... ma rog lume pestrita la obiceiuri si la minte .... lasa-i si nu le purta pica.
...Acuma vine vorba intre noi ... cred ca nu-ti da tarcoale vre-un functionar de la curtea satanei sa inchiriezi ditamai iapa digitala publicitara la oaresc trepadus politic in campaniile electorale ce urmeaza ... ori e deja vandut si asta era scopul dumneatae nobil ????? ca din cate stiu eu tot ce incepe bine se termina prost ...
parerea mea !!
46.   Paiul si....parul trimis de
(23 mar 2012, 21:31:14
cele 10 porunci.....nu apartin crestinilor ci evreilor(vechiul testament).lasand religia deoparte cred ca sunt baza unei comportari civilizate .daca era cazul(sau nu )sa fie afisate pe un panou de reclame......las la latitudinea altora sa judece (eu nefiind in tara)
47.   Trist dar adevarat.....!!!! trimis de
( 2 apr 2012, 02:07:44
eu nu am vazut nicaieri in articol sa spuna ca femeia care a pus panoul publicitar ar fi ...ortodoxa penticostala adventista sau catolica....indiferent de ce culoare religioasa ar face parte cred ca cel mai trist este faptul ca aceasata femeie este judecata doar pt simplul fapt ca a pus niste pasaje din Biblie...daca ar fi pus orice altceva ar fi fot totul OK!!! ceea ce imi atrage atentia este faptul ca oamenii sunt foarte sensibili cand vad ceva ce le mustra putin constiinta...pentru ca in fond asta e problema...Eu cred ca toti am gresit macar la una din cele 10 porunci...si singura menire a acestui panou e sa ne mai aducem aminte de faptul ca traim intr-o societate din ce in ce mai degenerata si mai mizerabila... Aceleasi lucruri le-ar zice si un preot un pastor sau orsicare altcineva indiferent de cult sau biserica din care facem parte....problema pt mine e la acei care dau pe la biserica doar la sarbatori si la botezuri si nunti...si au constiinta incarcata cu toate mizeriile acestei lumi ...iar cand dau cu ochii de asa ceva nu se simt prea comozi cu ceea ce vad pt ca ii apasa constiinta!In concluzie ..sa fim mai buni si sa incercam sa implinim cele zece porunci ca nu face rau la nimeni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei