Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2012 - Anul XVII, nr. 22 (4927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pornire grea

Şoferii, puşi la grea încercare de gerul de ieri dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Temperaturile foarte scăzute din dimineaţa zilei de ieri i-au pus la grea încercare pe şoferi, mulţi dintre ei nereuşind să-şi mai pornească maşinile. O mare problemă a fost şi cu deschiderea portbagajului sau a portierelor înţepenite pur şi simplu de ger.
Unii au apelat la colegi din trafic ale căror baterii nu au „murit” în noaptea de joi spre vineri.
„Nu porneşte maşina, ne chinuim aici. Ne chinuim întâi să deschidem portbagajul. Astăzi (n.r. - ieri) e prima dată când au fost probleme, dar ce să facem, băgăm puţin curent, aşa suntem noi, românii, ne descurcăm”, ne-a declarat un şofer care, aflat ieri dimineaţă pe bulevardul George Enescu, îşi ajuta un vecin căruia maşina nu-i mai pornea.    
Alţii au cerut ajutor firmelor specializate. Angajaţii de la punctul de lucru Rombat din George Enescu au avut ieri o zi plină. „Este şi multă lume pregătită, dar la -15 grade Celsius avem mult de lucru, bateriile scăzând din capacitate la temperaturi joase. Avem şi un atelier mobil care se deplasează la domiciliile doamnelor care nu se pricep ori la domnii care nu au timp”, a declarat Bogdan Budeanu, de la Rombat, între două curse pe care le avea de efectuat prin Suceava.
Frigul le-a dat mari bătăi de cap şi şoferilor de taxi. Fiind mai tot timpul pe drum, cei mai mulţi nu au avut probleme în a-şi porni maşinile, însă necazul acestora era altul.
„Trebuie să stăm cu motorul pornit încontinuu, consumul e mare, venitul este zero, şi asta-i viaţa. Fără motor pornit nu se poate sta nici zece minute”, îşi spunea amarul un taximetrist.
Cei mai ghinionişti au fost cu siguranţă însă şoferii rămaşi cu maşinile în drum. Este şi cazul unui şofer de tir care rămăsese pe banda I de mers, peste drum de Metro, şi încerca, ajutat de doi colegi, să-şi repornească maşina. Alţii, la fel de ghinionişti, au fost implicaţi în tamponări, aceste incidente fiind favorizate şi de condiţiile grele de trafic de pe multe străzi din Suceava, acoperite de polei. Pe bulevardul George Enescu, de exemplu, ieri dimineaţă, numeroase porţiuni erau un adevărat patinoar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii, puşi la grea încercare de gerul de ieri dimineaţă.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferii, puşi la grea încercare de gerul de ieri dimineaţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alo PRIMARIA si Rosalul lui Prigoana trimis de
(28 ian 2012, 19:32:56
Multumim primarului si celor de la ROSAL care primesc o caciula de euro in fiecare zi ca nu citesc prognoza meteo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei