Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Muncă migăloasă

Studenţii prinşi cu canabis erau urmăriţi de trei luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tânărul prins în flagrant marţi după-amiază în parcarea hotelului Bucovina în timp ce încerca să vândă 60 de grame de canabis pentru suma de 3.000 de lei unui poliţist sub acoperire era filat de trei luni. „Afacerea” mergea extrem de bine, iar pentru fiecare gram de canabis vândut, „întreprinzătorii” încasau câte 50 de lei. Anchetatorii au stabilit că de la începutul lunii noiembrie şi până acum, cei patru tineri care aveau acest tip de preocupări au introdus în România circa 300 de grame de canabis procurat din Republica Moldova.
Marţi după-amiază, după ce oamenii legii l-au încătuşat pe Bogdan Petru Tudorache, de 21 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Iaşi, student al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, s-a trecut la faza a doua a operaţiunii: percheziţiile.
„Lucrători din cadrul  B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul unor lucrători din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Pentru Intervenţie Rapidă, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 40 grame canabis, disimulată în interiorul imobilului, precum şi instrumente artizanale folosite la consumul acestor droguri. De asemenea, au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava încă trei persoane”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.
La audieri au mai fost aduşi doi tineri din Republica Moldova, precum şi fratele lui Tudorache.
La final, procurorii DIICOT Suceava au decis să-i reţină pentru 24 de ore pe Bogdan Petru Tudorache, dar şi pe Oleg Bobeica, de 18 ani, şi Eduard Puiu, de 17 ani, ambii din Republica Moldova. În privinţa fratelui lui Tudorache s-a luat decizia impunerii interdicţiei de a părăsi ţara.
În cursul zilei de ieri, Tribunalul Suceava a decis arestarea celor trei. Eduard Puiu a primit mandat pentru 19 zile pentru că este minor, în timp ce „asociaţii” săi au fost trimişi în arestul Poliţiei Suceava pentru 29 de zile.
Cei trei tineri arestaţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de „introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, fără drept”.
Mai exact, anchetatorii au stabilit că marfa era adusă din Moldova ascunsă în borcanele cu murături şi dulceaţă şi în pachetele cu mâncare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii prinşi cu canabis erau urmăriţi de trei luni.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Studenţii prinşi cu canabis erau urmăriţi de trei luni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia Romana! trimis de
(26 ian 2012, 11:42:40
Va dati seama ce captura domnilor militieni!!!!happy opriti in p..a mea comercializarea etnobotanicelor ca sunt otravuri curate,nu ii luati pe aia cu 60 g de iarba.Etnobotanicele si prafurile consumate de adolescentii din sv prin cluburi si dicoteci!!! asta nu se poate face ca se cotizeaza cu dreptul de jmeker la cine trebuie.dc nu spuneti ca seful retelei de etnobotanice e chiar fiul unui magistrat sucevean??? mi'e greata de tara asta!!!sad
2.   Patrick?????????? trimis de
(26 ian 2012, 16:38:27
Patrick, fii barbat omule si da nume, poate nimeni nu stie, nu-l cunoaste.etc...
nu te ascunde in spatele unui nume si postam sa ne aflam in treaba..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei