Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2012 - Anul XVII, nr. 1 (4906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În noaptea de Revelion

Accident provocat de un tânăr beat şi fără permis, care a furat un taxi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care, beat şi fără permis, i-a furat maşina de taxi unui prieten, s-a izbit violent într-un cap de pod, urmare a impactului autoturismul luând foc. Isprava penală a tânărului s-a petrecut chiar în noaptea de Revelion, în jurul orei 2.00, pe DN 2, la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, în zona de unde începe centura ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ.
În primă fază, pompierii au fost alertaţi prin numărul de urgenţe 112 că un autoturism Dacia Logan, inscripţionat taxi, care circula pe direcţia Suceava - Fălticeni, a luat foc după ce s-a izbit de un podeţ din beton, intervenindu-se pentru stingerea flăcărilor. Tânărul de la volan a fost scos din maşină şi preluat de o ambulanţă, focul, care izbucnise în partea din faţă a maşinii, ca urmare a impactului, fiind stins fără probleme de pompieri.
La doar câteva minute, tot printr-un apel la 112, Florin S., de 24 de ani, din municipiul Suceava, a anunţat că maşina implicată în accident îi aparţine, iar cel care se afla la volan, Andrei Ionuţ Scheuleac, şi el din Suceava, i-a luat-o fără voia sa.
Din cercetări a rezultat că cei doi au consumat alcool în noaptea de Revelion, iar la un moment dat gazda, Andrei Ionuţ Scheuleac, a sustras cheile maşinii din buzunarul paltonului amicului său şi a părăsit locuinţa.  
„Mi-a luat cheile din buzunar şi atâta tot... a dat cheie şi a plecat. Altceva nu mai am de adăugat. Vă daţi seama, fiind Anul Nou, a consumat şi el ca tot omul băuturi alcoolice”, a spus, la faţa locului, justificându-şi oarecum prietenul, proprietarul maşinii.
Din fericire, în afara pagubelor materiale, accidentul nu a avut consecinţe grave asupra tânărului de 19 ani.
Transportat la Spitalul Judeţean Suceava, acesta a fost diagnosticat cu „comă alcoolică, halenă alcoolică şi plagă buză superioară”. Poliţiştii nu l-au putut verifica pe tânăr cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Tânărul de 19 ani este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere fără permis şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident provocat de un tânăr beat şi fără permis, care a furat un taxi.
 Vizualizări articol: 1462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Accident provocat de un tânăr beat şi fără permis, care a furat un taxi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si un alt taxi la scheia trimis de
( 4 ian 2012, 11:18:16
Un alt taxi la intrare in scheia dinspre ilisesti la ora 00:02 era in sant... soferul a zis ca a pierdut controlul masinii,,
mori cu zile in taxiurile de  ☭  din oras
1.1  RE: Si un alt taxi la scheia trimis de
( 5 ian 2012, 19:17:57
bine ca na murit.....pentru ca acel taxi a accidentat mortal o persoana in trecut
2.   LUKANU trimis de
( 4 ian 2012, 15:03:20
Istetule!Citeste continutul articolului si dupa aia vorbeste!
3.   Nui asa chiar deloc !!! trimis de
( 9 mar 2012, 00:00:39
Aia stie ce vb? Ala na sunat la politie deloc si nu vroiam sa ma plimb mergeam undeva dar nah si nam pierdut controlul. Aveam 190 si mam gandit ca nu intru in pod ca daca stiam viram. Si nici nu stie cum ma cheama bine ii şcheuleac nu scheuleac da nu mai yic nimicŞ:-j.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei