Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2011 - Anul XVI, nr. 307 (4905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Macabru

Cadavru în stare de putrefacţie, descoperit într-o garsonieră de pe Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat în vârstă de 54 de ani a fost descoperit, ieri dimineaţă, într-o garsonieră din cartierul Zamca al municipiului Suceava, pompierii intrând în locuinţă pe un geam, după ce sora omului a sesizat poliţia că nu mai ştie nimic de fratele său de mai bine de o lună de zile, iar vecinii au simţit un miros greu dinspre uşa decedatului.
Alexandru Samuilă, domiciliat în municipiul Suceava, locuia singur, la etajul I al unui bloc de pe strada Octav Băncilă, la blocul numărul 47A. Singura sa rudă mai apropiată, o soră, care locuieşte la Râmnicu Vâlcea, a fost cea care a sunat la poliţie şi a spus că nu-şi mai poate contacta fratele. Poliţistul de proximitate care răspunde de zona în care se află blocul a luat legătura cu conducerea Asociaţiei 59 Zamca, însă nimeni nu îl mai văzuse de multă vreme pe bărbat.

 

Nu-şi mai ridicase pensia, iar pe scară era un miros greu

Cornelia Stanciuc, administratorul Asociaţiei 59 Zamca, a declarat: „Era singur, nu avea pe nimeni. M-am alertat ieri (n.r. - miercuri), când m-a sunat poliţistul şi ne-a întrebat dacă ştim ceva de el. Până miercuri seară am făcut toată ancheta posibilă... Inclusiv la Poştă am sunat, să întreb dacă şi-a luat pensia, dacă a fost pe acolo. Când poştăriţa a spus că de două luni de zile nu şi-a luat pensia şi nu l-a văzut, atunci m-am gândit la ce este mai rău”. Femeia a mai mărturisit că îl văzuse ultima oară pe bărbat tocmai în luna octombrie, când l-a ajutat să-şi întocmească cererea pentru a încasa subvenţia la energia termică.  
Făcând legătura şi cu mirosul greu de pe scară, ieri dimineaţă oamenii au sunat la 112.
La faţa locului au intervenit lucrătorii Detaşamentului de Pompieri Suceava. Intraţi în locuinţă după ce au forţat un geam, aceştia au descoperit cadavrul bărbatului.

 

Mort de aproximativ două luni de zile

Alexandru Samuilă era căzut, cu faţa în jos, cadavrul fiind stare avansată de putrefacţie.
Având în vedere relatările vecinilor şi starea cadavrului, anchetatorii au estimat că decesul a survenit cu cel puţin două luni în urmă.
Vecinii spun că bărbatul de 54 de ani a avut ceva probleme comportamentale în trecut, în urmă cu un an chiar incendiindu-şi locuinţa, însă în ultima perioadă, după ce urmase un tratament, dăduse semne de revenire la normal.    
La faţa locului au ajuns criminaliştii şi judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava. La o primă examinare a cadavrului nu au fost identificate elemente care să aducă suspiciuni privind o moarte violentă.
Inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „În urma cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe corp, iar în locuinţă nu existau urme de răvăşire. Urmează a se efectua necropsia cadavrului, în vederea stabilirii cauzei decesului, iar în funcţie de rezultat se va dispune procedural”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavru în stare de putrefacţie, descoperit într-o garsonieră de pe Zamca.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Cadavru în stare de putrefacţie, descoperit într-o garsonieră de pe Zamca3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se reduc cheltuielile la buget trimis de
(31 dec 2011, 00:00:25
... nenea basescule vezi ca au inceput sa se diminueze cheltuielile bugetare cu pensiile, pune-ti piticul din dotare sa mai dea niscaiva interviuri prin massmedia sa mai aflam si noi cum stam cu iesirile pe cauze naturale ca la asta esti tare.
Sarmanul Alexandru Samoila o fi simtit el ca ati pus voi ceva in pensia lunii septembrie si din octombrie a refuzat-o elegant si definitiv si gandind la binele natiunii a incheiat-o cu cele pamantesti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei