Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 dec 2011 - Anul XVI, nr. 305 (4903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nenorocire

O mamă a trei copii minori, omorâtă în drum spre serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

O femeie în vârstă de 36 de ani şi-a pierdut viaţa ieri la amiază, în timp ce încerca să traverseze drumul european 85. Nenorocirea s-a produs în localitatea Dărmăneşti şi, din primele cercetări, se pare că ar fi vorba de o culpă comună: victima a traversat prin loc nemarcat, iar şoferul ar fi circulat cu viteză peste limita legală permisă în localitate.

Nicoleta Adina Creţu venise din Călineşti Enache, satul în care locuia împreună cu soţul şi cei trei copii minori, cu vârste între 4 şi 11 ani. De la Dărmăneşti urma să ia o maşină de ocazie care s-o ducă până în Suceava, la un hipermarket la care era angajată. Nu a mai apucat să ajungă la serviciu, deoarece o maşină care circula dinspre Suceava spre Siret a lovit-o în plin, omorând-o pe loc.

„Eram în magazin şi am auzit dintr-odată o buşitură şi am văzut ceva căzând. A izbit-o şi a târât-o până aici”, a povestit Romeo Paparuş, unul dintre martorii acestui accident.

Ceilalţi oameni care se aflau în zonă spun că şoferul maşinii marca Ford Focus, cu numărul de înmatriculare SV-11-DYS, circula cu viteză mult prea mare şi nu a mai avut timp să o evite pe Nicoleta Adina Creţu, dovadă şi faptul că victima a fost proiectată pe şosea la circa 50 de metri faţă de locul impactului. „Avea viteză şi nici măcar nu a frânat. L-am văzut eu când venea cu viteză, că aşa circulă toţi pe aici”, a spus un bărbat care se afla în mulţimea de curioşi.

Lucrătorii Biroului Poliţiei Rutiere Suceava au venit la Dărmăneşti în scurt timp şi după ce l-au testat pe şofer cu etilotestul, l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge. Primele date indică faptul că şoferul, Ilie Chira, de 46 de ani, din Siret, nu era băut în momentul accidentului.

 

Localnicii acuză lipsa unei treceri de pietoni

Oamenii din Dărmăneşti spun că tragedia de ieri putea fi evitată dacă ar fi existat o trecere de pietoni. „Uitaţi, aici nu-i trecere, nu-i nimic. Săptămâna trecută o maşină era să ia în plin doi copii. Este şcoală, este biserică, cum să ajungă oamenii dacă nu este nici o trecere de pietoni? Au zis că e drum european şi nu se poate, dar la Iţcani cum s-a putut?”, s-a întrebat revoltată Liliana Siminiuc. A fost aprobată imediat şi de ceilalţi săteni veniţi la locul accidentului. „Arătaţi-mi o trecere de pietoni de sus până jos. Nu este nimic, cum să treacă strada un copil care merge la şcoală?”, a fost întrebarea fără răspuns a unui bărbat din Dărmăneşti.

De altfel, zona este cunoscută ca una cu potenţial mare pentru producerea de accidente rutiere, fiind inclusă de poliţiştii de la rutieră pe lista „neagră” a şoselelor din judeţ.

 

Alte trei accidente cu pietoni în ultimele zile

Accidentul de ieri nu a fost, din păcate, singurul înregistrat pe şoselele judeţului în ultimele zile. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, Ioan G., un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Dumbrăveni, a fost lovit de o maşină înmatriculată în Italia, dar condusă de un localnic. Bărbatul trecea prin loc nepermis fără să se asigure, însoţind o turmă de oi, iar în urma impactului a fost transportat la spital cu răni grave.

Tot în stare critică a ajuns la spitalul din Câmpulung Moldovenesc şi o bătrână de 80 de ani. Paraschiva P. traversa prin loc nemarcat şi a fost lovită de un şofer în vârstă de 19 ani. Accidentul s-a petrecut pe data de 23 decembrie.

Ceva mai uşor a scăpat Vladimir B., un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Arbore. Acesta a fost acroşat în a doua zi de Crăciun de o maşină, condusă de o femeie de 36 de ani, după ce s-a dezechilibrat, fiind proiectat pe şosea. În toate cele trei cazuri şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mamă a trei copii minori, omorâtă în drum spre serviciu.
 Vizualizări articol: 1755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 10 voturi
O mamă a trei copii minori, omorâtă în drum spre serviciu3.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 11:46:59
Ceea ce s.a intamplat e un cosmar pt cei 3 copii...Probabil cel mai mic dintre ei nici nu-si va aminti chipul celei care i-a dat viata...Dumnezeu sa o odihneasca!
1.1  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 13:27:13
esti pro.stlaughing dar de ce nu a pazit-o ? de ce sa o odihneasca acuma... minte pro.asta !
1.2  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 14:47:41
Esti un complexat din moment ce ai un asa nick. Ceea ce nu stii tu, e ca Dumnezeu nu intervine in decizia de liber arbitru....adica iti da, dar nu-ti baga in traista. Te lasa pe tine sa faci deciza , stiind ca e exista bine si rau.
In cazul de fata....trecerea strazii.
1.3  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 16:45:20
Pt "D-zeu"!...esti retardat omule!un analfabet retardat!
1.4  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 16:49:45
Stii tu ! Ia mai baga o explicatie cu "liber arbitru" si la asta:
Tragedie. Cel putin 35 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri care au vizat de Craciun biserici din orasele nigeriene Abuja si Jos. Un politist a fost ucis intr-un atentat care a vizat o biserica din orasul Jos. Potrivit martorilor, deflagratia a fost urmata de un schimb de focuri intre agenti ai serviciilor de securitate si agresori. O alta explozie s-a produs la sfarsitul slujbei de Craciun la o biserica din Abuja.
Stiu ca sunteti Pro.sti nu e nevoie sa continuati.. Ati convins deja
1.5  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 16:52:20
Si inca una: Noaptea dintre ani a fost un coşmar pentru aproape 1.000 de oameni, după ce o maşină a explodat în faţa unei biserici din Alexandria, Egipt, unde avea loc o slujbă. 21 de persoane au murit în atentat.

Uimeste-ma cu o explicatie.kiss
1.6  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 17:20:14
Simplu...cu toate ca stia ca o sa fie crucificat Iisus Hristos nu a oprit acest lucru. De ce?
PENTRU CA OAMENII SA REALIZEZE SINGUR CA FAC UN RAU...NU SE LI SE SPUNA.
Sa nu te astepti ca Dumnezeu sa stea ca un scut in jurul oamenilor. Pe toti ii face egali , depinde de vointa fiecaruia daca vrea sa-L urmeze sau nu.
Pedeapsa o primesc toti la sfarsit in functie de ce si cum am respectat legile LUI.
Te asteptai ca Dumnezeu sa se "bage" in mintile celor ce au facut atentate????
Nu...o sa-i judece la sfarsit.
Asta e liber arbitru.
1.7  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 19:24:46
:)) Esti pro.st rau. Prostia nu are limite.laughing
1.8  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 19:32:43
Cati ani ai?
1.9  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 19:34:43
Te intreb pt ca vad ca suntem mai multi care gandim la fel...si tu esti singurul....destept.
1.10  RE: Groaznic... trimis de
(28 dec 2011, 21:59:58
Pai e normal sa fiti multi. Prostia nu are limite...big grin. Si e bine.
doar unul a inventat becul si 7 milioane il folosesc.
doar unul a inventat motorul
doar unul a inventat telefonul
etc...
ca si concluzie:
1.de nu crezi in Zana Maseluta, Bau Bau, Alah, Thor, Zeus si inca alti Dumnezei Adevarati ? Fiecare religie afirma ca al ei e cel adevarat.laughing
2. Cine a scris biblia ? Ce fac zeii prin ea ? tradusi de inculti in Dumnezeu(dominus deus de la asta provine numele pe care il slavesti tusad. Iti spun eu, ca sigur nu ai citit biblia. Omoara,distruge,... etc..
Ma opresc aci pentru ca stiu ca tot pr.ost ramai si nu treci prin filtru constiintei si al ratiunei nimic.
Iei informatia de-a gata si e bun asa, stiu ca iti trece ziua ca sa vina noaptea, ca esti incult, preocuparile tale sunt Jurnalul de la ora 5, ce a facut Steaua, Bute... in fine lucruri demne de toata "cinstea" si care contribuie la dezvoltarea capacitatilor tale mentale.

1.11  RE: Groaznic... trimis de
(29 dec 2011, 00:47:54
tot respectu' "ptr. mata" dar nu crezi ca nu e locul cel mai potrivit unde sa-ti exprimi lipsa convingerilor religioase? fa o si tu la sectia religie ca in perioada asta se posteaza mai mult decat oricand
si nu i mai fa pe toti prosti ca nu ai descoperit apa calda, frate!
bun venit in sec XXI - la mai multi ca tine, dar mai putin agresivi!happy
1.12  RE: Groaznic... trimis de
(29 dec 2011, 14:13:37
Realizez ca foarte multi aveti o "logica" de invidiat.
Asa e. pr0sti sunt cu tona.
2.   Sofer trimis de
(28 dec 2011, 12:02:39
il stiu pe sofer , ii din costina . E un betiv notoriu , ma mir cum de nu era beat . e cocalar nemernic , daca era prin zona il linsam pe loc , c a c in ea de lege . O sa faca cel mult 2 ani suspendare .
3.   Vina tuturor........ trimis de
(28 dec 2011, 12:18:07
1. Principala vina e a victimei...... cand traversezi un drum te asiguri de 10 ori daca e aglomerat. Evident ca se grabea ca ajunga la masina, dar nu pleca ala daca se uita in dreapta si stanga 5 secunde. Asta e, pacat.
2. Vina soferului. Evident ca nu circula cu 50 km la ora. Dar ganditi-va poti omori un om si circuland cu viteza legala.
3. Vina statului, daca pleci din siret si vrei sa ajungi la bucuresti avand in vedere cate localitati sunt, cu siguranta faci vreo 12-15 ore. De neadmis. construiti dracului in fiecare sat cate o pasarela peste sosea, cum sunt cele peste calea ferata, si veti salva multi oameni.
3.1  RE: Vina tuturor........ trimis de
(28 dec 2011, 12:51:04
Corect. O pasarela ar rezolva multe. Plus ca nu ar fi o investitie enorma, sa zicem ca s-ar face pe structura de metal, se face si repede si ar fi si ieftina.
4.   Vai....... trimis de
(28 dec 2011, 12:53:16
Nu cumva ILIE CHIRA asta e vames?....si ce cauta la suceava..ori trebuia sa-si supravegheze ,,transportul de tigari,,...acum i-mi pare rau mie caci am avut ocazia sa-l bag in coma,ca doar cat i-mi trebuia mie,5beri...dar lasa ca am sa stau la curent cu ce se va intampla.......si daca o sa-i dea cu suspendare..,cand voi reveni la SIRET o sa-i dau eu cu parul........nu cred ca ar putea sa se ascunda de mine(ROGOJINA FLORIN)......asta daca o sa mai fie in viata,caci cunosc sotul victimei,stiu cam de ce e in stare.........dar cine stie,,,,e mult pana atunci......revin.....condolea familiei
5.   Pt DUMNEZEU... trimis de
(28 dec 2011, 13:54:58
Cel mai sigur tu nu ai o familie si poate nu stii ce inseamna sa pierzi un parinte...Cum i.ai putea explica unui copil de 4 ani,de ce nu mai vine mama?Cunosc aceasta familie,nici nu vreau sa-mi imaginez prince trec...Condoleante!
5.1  RE: Pt DUMNEZEU... trimis de
(28 dec 2011, 16:04:59
cu si guranta nu are familie....si fereasca sfantul sa se inmulteasca.....
Dumnezeu sa o odihneasca pe aceasta femeie si sa aiba grija de copilasii ei.
CONDOLEANTE!
5.2  RE: Pt DUMNEZEU... trimis de
(28 dec 2011, 22:03:40
ANCA iarasi iti arati prostia ? stiu ca atata e mintea ta. Si e "logic" rationamentul tau.
In loc sa o pazeasca mai bine o odihneste ?

SUPER TARE capul taulaughing
5.3  RE: Pt DUMNEZEU... trimis de
(28 dec 2011, 22:07:02
Deci SIMONIK eu am RATIONAT ASA:
"In loc sa o pazeasca ,mai bine o odihneste ?"
tu ai PR.OSTIT asa ?
"Cel mai sigur tu nu ai o familie si poate nu stii ce inseamna sa pierzi un parinte...Cum i.ai putea explica unui copil de 4 ani,de ce nu mai vine mama?Cunosc aceasta familie,nici nu vreau sa-mi imaginez prince trec...Condoleante!"
CE LEGATURA SI LOGICA AI TU IN CAP.. e greu de spushappybig grin.
5.4  RE: Pt DUMNEZEU... trimis de
(29 dec 2011, 10:59:36
Nimeni nu s-a gandit,ca e mai bine sa o odihneasca,decat sa o pazeasca!Dar tu cu "logica"ta intelegi ce vrei...Ramai tu cu "Dumnezeul"tau si scuteste-ne de astfel de mesaje...
5.5  RE: Pt DUMNEZEU... trimis de
(30 dec 2011, 00:06:15
Pai SIMONIK cum naiba e mintea ta construita ? cum sa spui "Dumnezeu sa o odihneasca" de ce nu a ferit-o ca doar avea dracu 3 copii ? UNDE E MINTEA TA BAI ? fii desteapta si nu "desteapta". GANDESTE
6.   * trimis de
(28 dec 2011, 14:27:18
Trebuie asta .. trebuie ailaltă .. ar trebui să .. cutare
D-aia-i zice “accident” .. fiindcă e o “întâmplare”
E tragic dar e şi "firesc" ( s-o spunem cinic , aşa )
UITĂ-TE , OMULE !!! ( ‘NAINTE DE A TRAVERSA )

( condoleanţe sincere pentru familia sa )

6.1  RE: * trimis de
(28 dec 2011, 17:09:43
Şoferul pus la zid şi împuşcat! ....

(off topic! La mulţi ani, ΑΒΓΔ-are!)
6.2  RE: * trimis de
(28 dec 2011, 17:41:24
LA MULŢI ANI ღ !!! ăăă .. cum să-ţi zic ? laughing ( mă mănâncă pizma că nu-mi vine nici o idee )blushing
7.   M. schumacher trimis de
(28 dec 2011, 14:35:43
soferul asta nu cumva face parte din "lotul Siret"?
imi pare cunoscut numele. nu am verificat inca
7.1  RE: M. schumacher trimis de
(28 dec 2011, 15:42:02
Pe, sosele se mai afla si oameni cuminti, nevinovati, cu problemele lor. Copii sau femei insarcinate si nimeni nu are dreptul sa le puna viata in pericol pentru ca un inconstient se da mare la volan, unde se crede Dzeu...
8.   PEDEAPSA CAPITALA trimis de
(28 dec 2011, 16:19:03
ILIE CHIRA este renumit in ROMANIA....are 3 OMORURI la activ(din culpa s-au nu)....va aduceti aminte ca a omorit pe trecerea de pietoni o femeie batrana la siret?......acum vreo 8-9 ani a participat la ,,carrerra,,in care si-a pierdut viata vamesul LUSU ENACHE, si acum a lasat in urma si 3 copii,care sigur au mult de suferit....daca scapa si de data asta sa aveti grija ca.........cine stie poate devenim urmatoarele lui victime.......il cunosc pe soferul asta, nu e vames....e reparator de televizoare......,,ORICUM SA SE PREGATEASCA...DACA SCAPA DE LEGE NU VA SCAPA DE MINE. MUNTE CU MUNTE SE INTALNESC.......APAI OM CU OM........ daca-l inchidea prima data cand a avut accident se salvau mai multe vieti......si de-l ascunde am sa fac eu o fapta (o perversa lui PAUL GAINA(SIRET)..si ma ascunde si pe mine 2 saptamani la botosani....ca sa-i pot impinge caca la deal lui CHIRA asta...... REVIN....
8.1  RE: PEDEAPSA CAPITALA trimis de
(28 dec 2011, 17:47:52
OUOUOU1978....daca traia in State, asta e legea federala (deci indiferet de stat):
"Whoever transmits in interstate or foreign commerce any communication containing any threat to kidnap any person or any threat to injure the person of another, shall be fined under this title or imprisoned not more than five years, or both."
9.   Accident trimis de
(28 dec 2011, 19:56:37
oamenii au dreptate acolo este un adevarat triunghi al bermundelor, după fiecare accident aceleasi comentarii, că trebuie facuta trecere de pietoni, însa asta dureaza doar pe moment, oare domnul primar de darmanesti dan chidovet nu bagă nimic la cerebelul dezvoltat sub pasarelă, în loc de alte lucruri ar trebui amenajata si o trecere de pietoni daca nu două. probabil ca se asteaptă un nou accident, este posibil sa fie alte victime....deoarece firma lui se află în zonă...
9.1  RE: Accident trimis de
(28 dec 2011, 20:01:49
Pasarela e mult mai buna...pentru trecere pentru pietoni pe drum european...nu se cade.
10.   Accident trimis de
(29 dec 2011, 00:02:24
nu stiu daca o trecere de pietoni ar fi o solutie, zilele trecute, a vrut sa dea peste mine una cu masina chiar pe trecerea de pietoni, eram deja la mijlocul drumului si am vazut ca nu are de gand sa opreasca, (m-a vazut) asa ca m-am oprit eu sa-i dau prioritate. Sincere condoleante familiei.
11.   Moderatori de trimis de
(29 dec 2011, 00:42:17
Bai mari mesteri ai acestui ziar postat si pe net, ce  ☭  faceti? nu vedeti ce comentarii sunt postate pe aici? am mai spus si am sa mai spun, nu va meritati painea, cum naiba lasati asemenea postari ca ale lui Dumnezeu sa existe aici? O sa fac o colectie de mesaje obscene, si ofensatorii si care nu-si au locul aici. o sa o trimit redactiei voastre cu multe urari de ”sanatate”!
12.   Tragedie trimis de
(29 dec 2011, 01:39:22
O adevarata tragedie,3 copilasi au ramas singuri si vor intreba toata viata,,de ce tocmai mama lor,? Sa se faca dreptate si sa fie inchis acel sofer,e un pericol publiic,si poate macar acum cei ce ar trebui sa ne ofere siguranta se vor gandi si la cetateni nu numai la buzunarul lor.Sincere condoleante,Marius,sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta nenorocire si sa te ajute sa cresti cei 3 copilasi asa cum ar fi facut Adina.
13.   Criminalul trimis de
(29 dec 2011, 08:46:14
mai fratilor,CIRA asta e ceva de speriat.cum sa scapi fara nici o pedeapsa,sa conduci inca masini,dupa ce ai omorat 3 oameni?chiar asa justitie oarba avem?CONDOLEANTE SINCERE FAMILIEI,ca sunt din SIRET si o cunosc,si lucrez la spital unde lucreaza si sotia CRIMINALULUI,si va spun sincer asa ceva nu am mai vazut.d-na MIHAELA,sotia handicapatului e o femeie de nota 10 si ca mama si ca sotie.ma intreb un singur lucru;CUM POTI MAI FEMEIE DRAGA SA SUPORTI LANGA TINE ASA CEVA?stiu sigur si cum se comporta acasa,o si loveste,la o nunta sa imbatat buhaiul si femeia la rugat sa mearga acasa iar el a lovit-o de a ramas saraca femeie priponita intre navetele de bere.MIHARLE e din familie de profesori cu carte,ambii parinti sunt profesori respectati,cum a reusit boul asta sa pacaleasca fata asta nu stiu.si bosorogul e si mult mai batran ca ea,lasa-l fato ca esti tanara si frumoasa si gasesti altul mai bun si a doua zi daca vrei,unul care sa te merite si sa te respecte nu un asa criminal pervers si afemeiat,ca e si afemeiat handicapatul,are bani ,face diferite magarii,inca ai sa mai tragi de pe urma boului niste nenorociri de care tu saraca nici nu stii.asta ma intriga si ma depaseste aceasta intrebare;ce ai vazut la prostul asta,cum de te-a pacalit atatia ani?si au si 2 copii,doua fete minunate,nu merita acest handicapat o asa familie,asta merita sa stea la ZDUP macar 15 ani pt.cele 3 crime,dar sigur va scapa si de data asta.macar daca tot scapa poate sa i se ia cumva permisul de tot,macar sa nu mai omoare oameni acest nimeni al societatii.ma repet inca o data;SCAPA FATA DRAGA DE ACEST PARAZIT CA NU MERITI CE TI SE INTAMPLA,TRAGI TU SI COPII PT.EL IAR LUI SIGUR NU-I PASA DE VOI,LUI SA-I FIE BINE,FII TARE SI FA ACEST PAS SI AI SA VEZI CA O SA TE DESCURCI MAI BINE FARA BANII LUI MURDARI,TU AI SALARIU FRUMOS SI PARINTII SIGUR TE-AR AJUTA DACA AI SCAPA DE LIGHIOANA ASTA.lacrimile mamei lui LUSU ENACHE nu au curs degeaba dar trag altii ,nu cine trebuie pedepsit.PACAT.
13.1  RE: Criminalul trimis de
(29 dec 2011, 09:38:39
Bravo, GARCEA, emotionant ai scris, subscriu la cele spuse!
13.2  RE: Criminalul trimis de
(29 dec 2011, 10:08:26
...criminalul, o fi un malac din asta ,,gospodar” iar fetita de profesori, o poama buna, s-o fi dus dupa ,,scula” , ca la unele nu conteaza omul - om...
Cred ca trebuie de reconsiderat gindirea asta emotionanta care este de toata stima!
14.   Ptr LAATU trimis de
(29 dec 2011, 15:40:04
daca-l vezi nu dai 2 bani pe el,nu e nici malac si nici gospodar.impinge vantul la vale pe la un service din Siret,mai mult strica masinile decat le repara.Si pentru cei de mai sus care au facut comment-uri daca e vames sau nu vreau sa le spun ca nu-l cheama Chira si nu e vorba de acel politist de frontiera vestit,il cheama ILIE CIRA.oricum oamenii astia de la ziar sunt tot timpul prost informati sau dezinformati.condoleante familiei.
15.   Repede stiti sa judecati omul trimis de
(29 dec 2011, 22:55:48
Cu ce a fost vinovat in celelalte accidente, conducea el masina lui Lusu Enache? Nici aku nu-i vinovat, tb. sa se asigure tipa mai bine si nu se intimpla, repede stiti sa invinuiti omul. Daca erati in locul lui( ca i se poate intimpla oricui - sa fie urmarit de ceasul rau) nu va mai vedeam sa comentati cazul. Aku sunteti tari! Il cunoasteti pe Ilie Cira toti de cind cu accidentul, sunteti voi in masura sa vorbiti despre el, uitati-va in DEX ce inseamna cuvintul CRIMINAL.................ca habar nu aveti ce inseamna, i-a sarit fata in fata masinii si e criminal......Cine nu-si vede de treaba o sa pateasca la fel, daca judecati aiurea omul si atunci sa va vad cit de tari sunteti...... Aku sunteti tari, cind nu sunteti implicati..............
16.   : Pt DUMNEZEU.-in persoana ta dracul trimis de
(29 dec 2011, 23:21:18
Se vede frustrarea din ilogica vorbelor tale.....ai ratat pe toate planurile din prostia si ipocrizia ta ....si acum toata lumea e vinovata......si mai ales Sfantul Dumnezeu.
Te straduiesti....dar mai mult nu-ti iese ...multumeste-te cu atat!
16.1  RE: : Pt DUMNEZEU.-in persoana ta dracul trimis de
(30 dec 2011, 00:09:05
Super inteligenta esti. Vezi ca mine mergi la "lucru"winking. Esti o simpla angajata.. nu te strofoca ca ata poti. cand iti schimbi gandirea vei mai evolua..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei