Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2011 - Anul XVI, nr. 303 (4901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cantina de Ajutor Social

Peste 400 de pachete cu mâncare pentru masa de Crăciun a săracilor Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

De pe masa de Crăciun a săracilor Sucevei nu vor lipsi carnea, preparatele din carne şi dulciurile, după ce, ieri, peste 400 de pachete cu alimente au fost distribuite la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Suceava, atât la sediul din Centru, cât şi la cel din Burdujeni.

Cei abonaţi la mâncarea oferită zi de zi prin intermediul Cantinei de Ajutor Social au fost prezenţi în număr mare chiar de la începerea programului, de la ora 09.00, aceştia venind pregătiţi cu sacoşe mari, saci şi cărucioare, pentru a lua pachetele cu hrană rece care le-au fost oferite pentru perioada Crăciunului.

Cele 420 de persoane înscrise pe listele de abonaţi la Cantina de Ajutor Social au primit câte un kilogram de pulpe de pui, un kilogram de pulpă de porc, 500 de grame de parizer de porc, 500 de grame de salam de porc, un pachet de unt, 500 de grame de zahăr, o ciocolată, un pachet de biscuiţi şi câte şase pâini a 500 de grame, de fiecare.

Cum unii dintre ei au venit să ia mâncarea pentru întreaga familie, nu de puţin ori plecau încărcaţi cu saci de pâine şi sacoşe mari, pline cu alimente.

Şefa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava, Narcisa Marchitan, a precizat că în luna decembrie numărul celor abonaţi la mâncarea zilnică oferită la Cantină a crescut cu 26 de persoane faţă de luna noiembrie.

Alocaţia zilnică de hrană pentru persoanele înscrise la Cantina de Ajutor Social este de şapte lei pe zi. Printre cei abonaţi la mesele calde oferite zilnic la Cantină, din bugetul Primăriei Suceava, se numără persoane cu venituri reduse sau chiar fără venituri, pensionari cu pensii de CAP, majoritatea fiind reprezentată de copiii din familiile cu venituri reduse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 400 de pachete cu mâncare pentru masa de Crăciun a săracilor Sucevei.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 400 de pachete cu mâncare pentru masa de Crăciun a săracilor Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei