Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în noapte

Poliţişti din Vatra Dornei, acuzaţi că au bătut măr doi tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal izbucnit în miez de noapte la un restaurant non-stop din municipiul Vatra Dornei s-a soldat cu o mulţime de dosare penale, doi tineri reclamând că au fost agresaţi de poliţiştii chemaţi la faţa locului prin 112, pentru a aplana altercaţia.  

Tinerii care reclamă un abuz din partea oamenilor legii se numesc Remus Ungureanu (domiciliat în Vatra Dornei) şi Alin Pavel Mujdei (din Panaci). Cei doi povestesc că în noaptea de duminică spre luni se aflau la restaurantul „Severin” de la ieşirea din municipiul staţiune spre Roşu, cu încă doi prieteni. La un moment dat Remus Ungureanu a avut o altercaţie cu un bărbat din local, Andrei Ursu, un fost poliţist pensionat recent. Cum scandalul tindea să degenereze, un angajat al localului a sunat la 112, chemând la faţa locului poliţia.

De precizat că până la acest moment varianta celor doi tineri este confirmată în totalitate de ancheta poliţiei.

 

„Am fost lovit încontinuu şi umilit, nu mi s-a respectat nici un drept”

La faţa locului a ajuns o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, apoi încă o patrulă care se afla în apropiere.

Unul dintre tinerii care reclamă că au fost bătuţi de poliţişti, Remus Ungureanu, a declarat: „Andrei Ursu, fostul poliţist, a plecat din local şi s-a întors cu cei din patrulă. Eu eram ieşit din local când au tăbărât pe mine şi au început să mă lovească. Când am încercat să mă ridic, Andrei Ursu m-a lovit cu bocancul în cap, iar de aici nu mai ştiu ce s-a întâmplat”. El are o serioasă leziune în zona ochiului stâng, toată partea stângă a feţei fiind tumefiată.  

Amicul său, Alin Pavel Mujdei, este şi el revoltat de atitudinea poliţiştilor.

„Când am ieşit afară din local Remus era căzut jos. Am întrebat ce faceţi, îl omorâţi? Unul dintre poliţişti, un anume Râpaş, m-a lovit şi în local, şi afară şi apoi m-a urcat în maşină şi m-a dus la sediul Poliţiei Vatra Dornei. Aici, am fost lovit încontinuu şi umilit, nu mi s-a respectat nici un drept”, ne-a declarat Mujdei.  

El a admis că atât el, cât şi prietenii săi au consumat alcool, însă spune că în nici un caz nu au fost recalcitranţi, totul plecând de la fostul poliţist care şi-a chemat în ajutor foşti colegi, pentru a le da o lecţie.

 

Certificat medico-legal care atestă o agresiune

În cursul zilei de ieri, Alin Pavel Mujdei şi-a scos un certificat medico-legal care atestă că a suferit contuzii cu echimoze, excoriaţii şi plăgi contuze, care s-au putut produce prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente, leziuni care necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale.

În ceea ce-l priveşte pe amicul agresat, Remus Ungureanu, acesta nu şi-a putut scoate încă certificat medico-legal. Din cauza leziunii din zona ochiului, acesta a fost îndrumat spre un spital din Târgu Mureş, pentru un control suplimentar.  

 

Poliţia are cu totul altă variantă şi îi cercetează pe cei doi pentru ofensă adusă autorităţii 

Scandalul din noaptea de duminică spre luni s-a lăsat cu o mulţime de dosare penale. Mai întâi Alin Pavel Mujdei şi Remus Ungureanu au făcut plângeri pentru loviri şi alte violenţe împotriva lui Andrei Ursu, exact pentru aceeaşi infracţiune reclamându-i şi ultimul pe primii. De asemenea, cei doi tineri care se declară victime au depus plângeri şi împotriva poliţiştilor care au acţionat la faţa locului.

Inspectorul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ne-a declarat la rândul său că cei doi tineri care reclamă că au fost agresaţi de poliţie vor fi cercetaţi pentru ofensă adusă autorităţii, colegii săi care au acţionat duminică noapte susţinând că cei doi au avut o atitudine recalcitrantă şi s-a intervenit doar pentru imobilizarea acestora.

„Lucrările penale vor fi înaintate unităţilor de Parchet competente în vederea soluţionării”, a mai spus inspectorul Ionuţ Epureanu.

Tinerii care se declară victime spun că au de partea lor mai mulţi martori din local, care pot confirma agresiunea din partea fostului poliţist şi a colegilor săi în uniformă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti din Vatra Dornei, acuzaţi că au bătut măr doi tineri.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Poliţişti din Vatra Dornei, acuzaţi că au bătut măr doi tineri4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Militienii iar fak abuz trimis de
(20 dec 2011, 11:55:28
Tovarasilor militieni iar faceti abuz ,patiti ca aia din bucuresti : click: ☭  

Era bine daca ar fi filmat cineva?? daca nu cu martori si jos din politie!! la capsuni in spania!!!Idiotilor de militieni cand o sa va civilizati odata???
2.   ?!?!?!?!? trimis de
(22 dec 2011, 12:45:36
Garcea e biet copil pe langa Plutonierul Andrei Ursu, zis "Comisarul" Ursu......:))))))) Oricum, prin plecarea acestui Andrei Ursu din Politie, nivelul de intelijenta a crescut destul de multlaughing))
2.1  RE: ?!?!?!?!? trimis de
(23 dec 2011, 21:03:58
Prietene doar cine nu-l cunoaste pe Ursu poate sa creada ca cei doi amarati au vreo vina.
URSU a fost rusinea politiei din Vatra Dornei cine stie cunoaste!!!!!
Un fost taran transformat peste noapte in militian!!!!!
2.2  RE: ?!?!?!?!? trimis de
(22 ian 2012, 22:57:38
RASPUNS PT CETATEAN001.
NU VREAU SA FIU OBRAZNIC DAR NU ARE ANDREI URSU FATA DE TARAN.AR FI FOST EL MANDRU SA FI FOST TARAN.ITI ZIC EU CE E....NIMIC,ASTA E,UN NIMIC.ASTA DACA NU SOCOTIM FAPTUL CA EL E CEA MAI BUNA DOVADA A FAPTULUI CA GARCEA ARE DREPTATE.
3.   ANDREI URSU.... trimis de
(22 ian 2012, 22:50:52
PENTRU CEI CE NU STIU INCA VA ZIC EU:DUPA CE A COBORAT DE LA STANA A DEVENIT UN FAIMOS TRACTORIST AL FABRICII DE APE MINERALE DE LA FLORENI,CRED,DAR CU MARI RELATII LA ACEA STANA UNDE A CRESCUT SI DE UNDE A FACUT ROST DE SUFICIENTA BRANZA CA SA AJUNGA MILITIAN....SORRY...POLITAI... UNA E...
CARE STITI CE FACE TIGANUL CAND SE VEDE MILITIAN....:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei