Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2011 - Anul XVI, nr. 296 (4894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Minte bolnavă

Dezvăluiri şocante în cazul fetiţei omorâte şi profanate de la Volovăţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis, ieri, în judecată pe Daniel Ionel Dunga (21 de ani), tânărul din Volovăţ arestat după ce, la sfârşitul lunii septembrie a acestui an, a omorât şi apoi a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă în vârstă de 9 ani, pe care a ademenit-o sub pretextul că-i va da nuci.

În rechizitoriul înaintat instanţei de judecată, anchetatorii povestesc că inculpatul avea apucături de pedofil de mai multă vreme, fugărind fetiţele care treceau prin faţa porţii casei la care lucra ca argat. „De câte ori observa trecând prin dreptul său persoane de sex feminin, inculpatul se refugia apoi în curtea gospodăriei, unde se masturba”, se arată în actul de sesizare a instanţei.

De asemenea, procurorii susţin că inculpatul „a încercat să acosteze minore din comuna Volovăţ, pentru a le pipăi în zonele intime”.

Ceea ce e strigător la cer e că toate aceste deviaţii de comportament ale inculpatului au fost observate de mai multă lume şi, totuşi, nimeni nu a făcut nimic în acest sens şi nu a făcut vreo reclamaţie la poliţie. Aşa s-a ajuns ca în după-amiaza zilei de 30 septembrie 2011, „nebunul” de care râdeau toţi să îngrozească întreaga comună.

 

Scenariul crimei care a îngrozit o ţară întreagă

Daniel Ionel Dunga lucra de aproape cinci ani ca argat la familia Bîzgan din Volovăţ.

Pe 30 septembrie, în jurul orelor 14:30-15:00, a observat în faţa porţii o fetiţă care şi-a sprijinit bicicleta de poartă şi a început să culeagă nuci de pe jos.

Dunga, susţin anchetatorii, a ademenit-o pe minoră în curte, pretinzând că îi va da el mai multe nuci.

A încuiat apoi poarta şi i-a cerut să se dezbrace, refuzul minorei fiind urmat de lovituri puternice cu pumnii şi palmele peste faţă. Inculpatul a luat apoi un topor şi a lovit-o pe fetiţă în cap de mai multe ori. Legiştii au stabilit că loviturile cu toporul au fost deosebit de violente.

Deşi şi-a dat seama că victima sa a decedat, Dunga, se arată în rechizitoriu, a dezbrăcat-o pe fetiţă şi a întreţinut un raport sexual anal cu ea. Apoi, în încercarea de a-şi ascunse terifianta faptă, a legat picioarele victimei cu o sârmă şi a băgat-o într-un sac de rafie, pe care l-a lăsat într-o magazie din curtea gospodăriei.
Alertaţi de dispariţia fetiţei, părinţii acesteia au plecat să o caute prin sat şi i-au găsit bicicleta tocmai la poarta familiei Bîzgan.

Comportamentul suspect al lui Daniel Ionel Dunga l-a dat de gol, iar spre seară, după ce poliţiştii au scotocit toată curtea, avea să fie găsit sacul în care se afla trupul neînsufleţit al micuţei.

Dunga a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi profanare de morminte.

Înainte de a fi dat pe mâna judecătorilor, tânărul a fost expertizat psihiatric, concluziile specialiştilor fiind că tânărul a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezvăluiri şocante în cazul fetiţei omorâte şi profanate de la Volovăţ.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Dezvăluiri şocante în cazul fetiţei omorâte şi profanate de la Volovăţ3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E vinovat trimis de
(15 dec 2011, 11:55:04
sa stea la puscarie .sa o mori un om si sa zici ca esti bolnav psihic
2.   "dezvaluiri socante" trimis de
(15 dec 2011, 15:04:16
......in ce constau "dezvaluirile socante" ca e acelasi lucru pe care l-ai scris si in ultimul articol....dar ai luat banutul....halal reporter
2.1  RE: "dezvaluiri socante" trimis de
(15 dec 2011, 16:02:11
...trimiterea suspectului in judecata, cred ca e una din "dezvaluirile socante"
2.2  RE: "dezvaluiri socante" trimis de
(15 dec 2011, 16:23:06
Reporterasul le tine pt el.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei