Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Comportament huliganic

„Ninja” Vatamaniuc i-a scuipat pe ziariştii prezenţi ieri la Palatul de Justiţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Ninja” de Rădăuţi, Tiberius Vatamaniuc, va sta în spatele gratiilor şi în următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Suceava, care a admis propunerea procurorilor criminalişti care instrumentează dosarul agresorului cu sabie din Clubul River, din Rădăuţi. Vatamaniuc a oferit şi ieri „spectacol”, de această dată ţinta sa fiind ziariştii prezenţi în faţa Palatului de Justiţie. Furia tânărului s-a revărsat către un cameraman, pe care l-a scuipat pentru că a avut „nesimţirea” să-l filmeze. Este un gest care denotă, o dată în plus dacă mai era nevoie, că Tiberius Vatamaniuc are mari probleme de comportament.

De altfel, specialiştii în medicină încearcă acum să-i creioneze un profil psihologic celui care a intrat cu sabia printre zeci de persoane venite să se distreze în mod paşnic într-o seară de august.

Propunerea de prelungire a mandatului de arestare preventivă trebuia să se judece iniţial în cursul zilei de miercuri, dar a fost amânată pentru ieri. Motivul acestei decalări a fost transferul lui Tiberius Vatamaniuc din arestul IPJ Suceava în celulele Spitalului Penitenciar Jilava. Aici, suceveanul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric de o comisie de specialitate din cadrul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, rezultatele urmând să fie trimise procurorilor în perioada următoare.

Tiberius Vatamaniuc, în vârstă de 31 de ani, este cercetat penal pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce în noaptea de 12/13 august a.c. a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, după care a încercat pur şi simplu să intre cu un autoturism de teren în club, distrugând terasa localului (pagubele fiind estimate la circa 20.000 de lei). Cu dosar penal în urma acestui scandal s-a ales şi un alt individ, Marcel Hura, din Rădăuţi, care a ţinut victima, în timp ce Vatamaniuc a lovit-o cu sabia.

Tânărul lovit, Costel Nistor, din Volovăţ, a parat lovitura cu mâna, fiind tăiat în zona cotului, iar pentru îngrijiri medicale a avut nevoie de o perioadă de circa 45 de zile.

Imediat după comiterea faptei, Vatamaniuc a dispărut, iar judecătorii au emis pe numele său mandat de arestare în lipsă. El a fost dat în urmărire generală, iar la începutul lunii noiembrie poliţiştii au reuşit să-l captureze în locuinţa sa din comuna Suceviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ninja” Vatamaniuc i-a scuipat pe ziariştii prezenţi ieri la Palatul de Justiţie.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
„Ninja” Vatamaniuc i-a scuipat pe ziariştii prezenţi ieri la Palatul de Justiţie3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare problema mare.. trimis de
( 3 dec 2011, 11:21:32
a scuipat un ziarist..nu a facut nimic rau domle' meritati toata stima...sunteti niste ratati..mai ratati decat el.
1.1  RE: Mare problema mare.. trimis de
( 3 dec 2011, 12:56:53
Lukanule, esti un idiot.
1.2  RE: Mare problema mare.. trimis de
( 3 dec 2011, 14:17:28
mai bine idiot.. ca tot mai bine decat ziarist la monitorul sau adevarul... sunteti niste jeguri de doi bani..daca erati mai destepti..nu erati ziaristi..sunteti pupatorii in ☭ a primarului...a politiei...si a cetateanului de rand.. sunteti pleava....
2.   Felicitari si o sugestie! trimis de
( 3 dec 2011, 13:28:00
data viitoare sa nu ratezi pe nici unul!!! sa le dai cate o flegma din aia cu muci la toti asa-zisii ziaristi de la monitoru' obiectiv etc mai ales la "cameramanii" aia cu aparat foto de 200lei
3.   Bouan trimis de
( 3 dec 2011, 13:41:50
Sa infunzi inchisoarea daca te crezi VanDamme, luavar dracu pe toti astia ticniti la cap
4.   La mai mare trimis de
( 3 dec 2011, 13:45:20
pina nu vezi un ziarist bun, cu scoala , cu pregatire, destept, istet, ..........impartial toti trebuie impuscati, spinzurati, violati ,cu catuse la miini si lasati la sensul giratortoriu din Humor!!!!!!!! Pusi cu o portavoce in bot, la sensul girtoriu si sa racneasca dupa 4-5 ore ca au fost violati..............dar nu raspunde nimeni!!!!!!!!!!!!!!! ca am uitat sa anunt
ZIARISTI= PAPAGALI de doi bani, cum bate vintul asa am sa va rezolv si eu
PROMIT
5.   Prostoi trimis de
( 3 dec 2011, 14:19:24
Asta e mai prost decat prevede legea daca va uitati pe filmarea din club se vede ca si-a luat un pumn in ochean cu tot cu sabia lui cu tot!
6.   .... trimis de
( 3 dec 2011, 14:46:59
Asta ar trebui sa stea mult la pârnaie...a lasat un om cu sechele grave si acu vrea sa se scoata nebun?Pe langa alea 45 zile...ar mai fi 45 zile...UN NENOROCIT care il are pe nichidutza in el...sa stea unde-i locul....Inchissssssssssssssss ca e anchetat intr-un furt de 100.000 euro...si cumatu lui a facut magarii la o banca din Radauti,dar tot is liberi toti...
7.   O FLEGMA. trimis de
( 3 dec 2011, 15:36:40
O FLEGMA, E TOT CE POATE PRODUCE EL, CA SA-I CERI?
8.   :)) trimis de
( 4 dec 2011, 11:49:47
mda, mare tragedie ca a scuipat un ziarist...la tv vezi in fiecare zi mari vedete care scuipa in stanga si-n dreapta, si nu mai face nimeni atata zarvalaughing ultimele 2 comm-uri...ori sunt niste ''curajosi'' care se ascund sub nume de fetehee hee ori sunt niste tarancute obosite care nu au fost bagate in seama de cine voiau ele:))=)) ''Elisabeta'', ce nume idiotlaughing=))=))=))
9.   :)) trimis de
( 4 dec 2011, 11:53:36
aaa...si mai treceti pe la scoala, domnisoarelorlaughing:)) poate invatati din nou sa scrietiwinking lb romana...ce grea elaughing va e mult mai usor sa scrieti asa cum auzitilaughing=))=)) bafta!winking:))
10.   Titlu trimis de
(18 dec 2011, 14:15:07
Ce tare e taranoiu daca a scuipat.Ce s-a gandit el : "uite ca ajung vedeta ,hai sa arat cat de rau sunt .Sa vezi ce o sa spuna taranoii in sat ,ca sunt nebun si o sa fiu cineva cand vin de la parnaie"Rapanosul asta tot e numai un adidas ,parca merge la discoteca ,nu la parnaie ,ca la el se poarta costumul adidas la discotieaca(undi scoatim sabjia si aratam noi cini suntim) .Vai de viata ta lachiosule, cu tot neamul tau de taranoi borati care ati lins stiti voi ce, pe alte meleaguri .La groapa cu toti taranoii de gen si cu celalti chiar ,asa preventivhee hee
11.   Alizuca trimis de
(21 dec 2011, 22:11:58
Mai alizuca ar fi bine sa bagi in gurita ce a taiat ciomul si sa te ti de casuta ta;)
Mai mult ca sigur esti un gay idiot pe nume marcel sau ceva ruda cu el:))
Desi a facut un lucru gresit nu cred ca este cineva in masura dintre noi sal judece
Daca sa descurcat si a avut ce ia trebuit si na dat la sapa ca tine toata viata pe langa faptul ca de mic copil ai stat la coada vaci nu fiti invidiosi.
Cred ca mai sunt si alti de acolo pe care nu-i placeti si ati vrea sai vedeti ca si pe el
In schimb cu ziaristi si asa zisi "emo" cameramanii din punctul meu de vedere sunt niste copii cu probleme mai mari de cat ale lui ninjalaughing
Ce sa va mai zic decat nu va bagati unde nu va este locul si lasati oameni sa traiasca in special tineretul
12.   Pentru rodo trimis de
(21 dec 2011, 22:24:16
Ai dat dovada de mai multa prostie decat ninja la faptul cum incerci sa impresionezi pe cineva prin modul tau de a imita tarani:))
Dar sa sti ca eu pariez ca mai mult de 60% din tarani vorbesc mai corect ca tine:))
In al doilea rand teai legat de faptul cum e inbracat dar esti atat de incult si prost pregatit sau informat din filmele pe care le urmaresti pentru ca atunci cand te salta mascati nu te intreaba cu ce vrei sa te inbraci sau daca vrei sa te tunzi te iau cum te gaseschappy
Mai bine ti-ai vedea de telenovele si filme xxx apoi faci o la.. si gata ziua

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Dacă mâine ar avea loc alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe cine ați vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei