Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandal, cu poliţie

Directorul Spitalului Fălticeni, agresat de primarul din Preuteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Directorul Spitalului Municipal Fălticeni, Mircea Lupu (55 de ani), a apelat, ieri, la Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă 112, reclamând că a fost agresat de primarul comunei Preuteşti, Alexandru Aniţa (52 de ani).

Incidentul a avut loc în jurul orei 12.45, în timp ce directorul de spital se afla la o partidă de vânătoare de iepuri pe raza localităţii Huşi.

Din datele pe care le deţinem, scandalul ar fi fost provocat de fiul primarului, care l-a luat pe directorul Lupu la întrebări cu privire la faptul că se află fără drept pe terenul familiei sale.

Mircea Lupu i-a explicat că e o vânătoare cu acte în regulă, lucru confirmat ulterior şi de poliţie, însăfiul primarului ar fi continuat să-i vorbească urât.

La un moment dat şi-a făcut apariţia şi primarul Aniţa, scandalul degenerând, iar edilul lovindu-l cu palma peste faţă pe directorul Lupu, cei doi fiind despărţiţi de ceilalţi membri ai echipei de vânătoare.

La faţa locului a ajuns şi poliţia, dar şi un redactor al Monitorului de Suceava, care a aşteptat să iasă cei doi de la audieri, din sediul Postului de Poliţie Preuteşti, pentru a sta de vorbă cu ei.

Între timp, l-am contactat telefonic pe directorul Lupu, care ne-a spus să revenim într-o oră, întrucât dă declaraţii la poliţie şi ne va explica apoi cum au stat lucrurile.

De cealaltă parte, primarul Aniţa a fost mai puţin cooperant şi, declarând că „n-am avut nici o problemă”, a închis telefonul.

Audierile la poliţie le-au priit celor doi protagonişti ai scandalului de ieri, la ieşirea din sediul Postului Preuteşti lipsind doar să se ţină de mână. „Nu s-a întâmplat nimic, întrebaţi pe domnul (n.r. – Lupu)”, a susţinut primarul.

„A fost o altercaţie, am discutat-o, s-a rezolvat, nu e nici o problemă. Nişte principii de vânătoare, de terenuri, dacă-s ale lor, dacă-s ale noastre, nici o problemă. Totul e în regulă”, a declarat şi directorul spitalului fălticenean.

În lipsa plângerii prealabile, poliţiştii au închis cazul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Spitalului Fălticeni, agresat de primarul din Preuteşti.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Directorul Spitalului Fălticeni, agresat de primarul din Preuteşti2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da-i cu ghioaga!!! trimis de
(15 nov 2011, 19:34:00
ce sa-i faci la prostan de preutesti,cind sa vazut sus o f...e si pe masa.DOBITOC INGIMFAT.
2.   Undei dreptatea? trimis de
(16 nov 2011, 21:55:16
Marlanu de la preutesti lo fugarit pe director pentru ca i strica treaba cu vanatul ca el are pusca si vaneaza caprioare si face gratare la stana si rade de altii,de asta lo luat la scandal pe omul care era in regula si o venit la vanat cai strica lui terenul ca umbla prin padure cu marlanul ala de adrian care se da mare distept pe la ocolu silvic da e prost de da in gropi!! mai are oleaca si zboara anita din functie si dupa aia o sa stea cu oile la stana ca asa i place la marlan!1
2.1  RE: Undei dreptatea? trimis de
(26 nov 2011, 09:22:08
F... mergi si mai plimbate prin scoli si invata sa scrii analfabetule.
3.   Nu vede nimeni ce avere are asta!!! trimis de
(22 nov 2011, 21:46:58
intrebati-l de unde are atatea averi ,casa lui ,casa in curba la preutesti,ceva imobile prin falticeni masini de lux si multe miliarde bagate pe la stana ar trebui cercetat de DNA sa vada cati bani o furat el de la primarie si o facut vile prin sat ca era amarat inainte sa fie primar!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei