Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inspecţie

Primarul Sucevei a verificat dacă Rosal e pregătită să intervină pe timp de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Municipalitatea suceveană este pregătită să intervină în caz de iarna va începe să-şi arate colţii, cu ninsori, ger, ori lapoviţă şi ninsoare.

Ieri dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, împreună cu viceprimarul Lucian Harşovschi, a verificat personal modul în care Rosal s-a pregătit să intervină la deszăpezirea străzilor sau la combaterea poleiului.

Pentru asta, el s-a deplasat la sediul Rosal, în curtea căruia se află deja cantităţi impresionante de material antiderapant – nisip şi sare, care vor fi împrăştiate pe străzi atunci când condiţiile climaterice o vor impune.

 

500 de tone de sare şi 400 de tone de nisip

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, s-a arătat mulţumit de rezultatul inspecţiei făcute: “Am verificat dotarea cu utilaje pentru deszăpezire – sunt 20 de utilaje pregătite să intervină, să preîntâmpine formarea poleiului şi a gheţii atunci când este ger afară. Începând cu 15 noiembrie, la sediul Primăriei Suceava va funcţiona acel comandament de iarnă, permanent, care va sta în contact cu dispeceratul Rosal, astfel încât să putem interveni cu promptitudine şi operativitate atunci când va fi cazul”.

Directorul firmei de salubrizare Rosal Suceava, Adrian Niculescu, a precizat că, în prezent, în curtea societăţii se află stocuri de 500 de tone de sare şi 400 de tone de nisip, care vor fi suplimentate în perioada următoare, în funcţie de necesităţi.

Adrian Niculescu a mai subliniat că “Avem şi nisip amestec şi soluţie, acolo unde s-a turnat carosabilul. Suntem pregătiţi, avem experienţă, sperăm să nu fie nici un fel de probleme. Rugămintea noastră ar fi ca atunci când vremea este nefavorabilă traficului auto, şoferii să încerce să ne lase să ajungem mai întâi noi peste tot, să împrăştiem material antiderapant, pentru că munca noastră şi traficul sunt afectate de o circulaţie intensă exact în momentele critice”.

 

Depozite de antiderapant pe străzile în pantă

Tot în această perioadă, pe străzile cu o pantă mai accentuată, Calea Unirii – în zona Grupului Şcolar, pe 22 Decembrie, în Burdujeni Sat, pe strada Mitropoliei, pe Mărăşeşti, etc,  pe care există riscul producerii derapajelor, vor fi amplasate containere cu amestec de sare şi nisip, astfel încât şi şoferii să poată interveni şi singuri, în caz de nevoie, până la sosirea echipajelor de deszăpezire.

Contractul de deszăpezire în municipiul reşedinţă de judeţ intră în vigoare de la 15 noiembrie, dar şeful municipalităţii sucevene a precizat că Rosal va interveni şi în caz de ninge mai devreme.

“Sunt convins că cei de la Rosal vor fi pe fază şi vom putea avea o iarnă liniştită”, a spus Ion Lungu.

Pe lângă avertismentele care vor fi primite de la echipajele pe care Rosal le are în permanenţă în trafic sau cele de la Poliţia Locală, cu care colaborează, sucevenii vor putea semnala eventualele probleme din trafic, cauzate de ninsori sau îngheţ, la numărul de tel. 0230-519669.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei a verificat dacă Rosal e pregătită să intervină pe timp de iarnă.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Primarul Sucevei a verificat dacă Rosal e pregătită să intervină pe timp de iarnă1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mafia... trimis de
( 8 nov 2011, 11:51:11
Si i-a asigurat ca nu va termina groapa ecologica de la Moara pana nu trece campania electorala!Deci:liber la furat!Sa-i vedeti cand ninge cum plimba Rosalul plugurile ridicate prin oras...!
2.   * trimis de
( 8 nov 2011, 12:12:19
Te văd în poză , guşatule , momos la ziar
Te vede şi lumea ( culmea ) cum să evite ?
Apari des , vrei să fii popular ?
Fiindcă nu , nu eşti ( cin’ ţi-a spus asta te minte )

Mă plictiseşti atât de tare încât
Simt cu mi se depune prafu’ pe pietrele de la rinchi
Şi-mi ( mai ) place cum pozezi în om hotărât
Când ( defapt ) la broască-i ajungi pân’ la genunchi

Şi-mi mai place ( deşi arăţi ca o morsă gravidă )
Că te dai sexos ( aşea ) şi prezentabil
Ne-aţi supt bunăstarea ( tu şi cealaltă omidă )
Orice-ai spune , pentru ce-ai făcut .. nu-i scuzabil
3.   Domnule primar... trimis de
( 8 nov 2011, 14:44:30
.....sarea si nisipul se foloseau la dezapezit acum 50 de ani. Eu vreau ca orasul sa fie dezapezit cu solutii moderne care nu corodeaza caroseriile masinilor, care nu infunda canalizarile, care nu le caram in casa, intr-un cuvant, care nu murdaresc orasul. Plus ca sunt foarte eficiente facandu-si treaba cateva zile dupa ce au fost imprastiate. Daca dumneavoastra nu aveti de unde sa stiti acest lucru, ( desi ma indoiesc pentru ca sunt sigur ca va deplasati iarna in orase civilizate din Romania si vedeti ca asfaltul este foarte curat si nu este nici urma de nisip ), ar trebui ca specialistii din primarie sau de la ROSAL sa va comunice ca sunt si alte solutii. Si-asa orasul este foarte murdar, acum mai aruncam inca 500 de metri cubi de nisip.
4.   Continuare... trimis de
( 8 nov 2011, 14:50:05
nu este reclama, asta am gasit pe internet la primul click:

 ☭  ☭ www.arcalux.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=16&Itemid=1

 ☭  ϑ
5.   Ce a verificat ? trimis de
( 8 nov 2011, 15:49:30
A verificat uleiul din motoare, jiglerele, ce a verificat ? Suna de parca a fost sa faca ITP la masini ... Penibil ! Unii tractoristi s-au simtit obligati sa aprinda si farurile la magaoaie, sa dea bine la poza. Nu era suficient sa discute cu seful alora ca sa afle ce si cum ? Sau se temea ca o sa-l minta (s-o fi intamplat sa fie mintit si de aia nu crede pana nu numara rotile la masini) ? Ce seamana prima poza cu pozele cand "tovarasul" facea vizite prin intreprinderi ... A naibii si ziaristii astia cum l-au prins !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei