Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dat în urmărire generală

Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, prins după aproape trei luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tiberius Vatamaniuc (31 de ani) individul dat în urmărire generală, după ce la mijlocul lunii august a acestui an a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, a fost prins în noaptea de duminică spre luni, în locuinţa sa de pe raza comunei Suceviţa.

Vatamaniuc a fost săltat de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de la Intervenţie Rapidă.

Potrivit unor surse judiciare, în momentul în care oamenii legii i-au înconjurat casa şi i-au bătut la uşă, Vatamaniuc s-a ascuns în mansarda casei, însă nu a scăpat de cătuşele ce i-au fost pregătite încă de acum aproximativ trei luni.

El era dat în urmărire generală, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

El este acuzat că în noaptea de 12/13 august a.c. a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, după care a încercat pur şi simplu să intre cu un autoturism de teren în club, distrugând terasa localului (pagubele fiind estimate la circa 20.000 de lei).

Cu dosar penal în urma acestui scandal s-a ales şi un alt individ, Marcel Hura, din Rădăuţi, care a ţinut victima, în timp ce Vatamaniuc a lovit-o cu sabia.

Tânărul lovit, Costel Nistor, din Volovăţ, a parat lovitura cu mâna, fiind tăiat în zona cotului şi având nevoie de circa 45 de zile de îngrijiri medicale.

Luni dimineaţă, în jurul orei 3:00, Vatamaniuc a fost încarcerat în arestul poliţiei, fiindu-i confirmat mandatul de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, prins după aproape trei luni.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Individul care a tăiat un om cu sabia în discotecă, prins după aproape trei luni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 8 nov 2011, 12:10:19
...la cat sunt de competente autoritatile, cu siguranta o sa se bucure de el doar 29 de zile:)):))
2.   Comentariu trimis de
( 8 nov 2011, 12:11:35
nah...30...laughing
3.   Vrajeala mare trimis de
(10 nov 2011, 20:18:57
Ce vrajeala bagati si voi cu monitorul vostru!!!Ce relevanta au imaginile voastre din reconstituire???Totul sa intamolat noaptea si la voi e ziua,plus ca imaginile nici nu sunt facute la locuinta acestuia...Si ce asa mare nija vedeti in imagini oameni buni???cam exagerati dragi ziaristi
4.   O gramada de minciuni trimis de
(10 nov 2011, 20:36:50
Eu il cunosc bine pe omul asta si va spun tuturor ca nu recurge el la asa gesturi din senin.De ce nu scrieti ce a fost in realitate?? Mai bine zis omul asta a intrat bine mersi in club iar acest Costel Nistor cand la vazut sa luat de el luindul la misto si spunand:Vai uite a venit aici si taranul asta plus alte injurii,Vatamaniuc iesind afara dupa ce incaseaza cateva scaune in cap de la Nistor care a fost ajutat si de patronul clubului. Cand a iesit afara Vatamaniuc lea zis:stati un pic ca vin imediat inapoi,si dupa aia sa intamplat ce ati vazut cu totii.
5.   Nu e fum fara foc trimis de
(10 nov 2011, 20:44:58
si de unde daune de 20.000 de lei oameni buni??? atat valoreaza 3 mesesi si 2 umbrele scoase in strada pe spatiul public!!!hahaha tot clubul nu valoreaza banii astia prostilor
6.   ... trimis de
(12 nov 2011, 17:50:14
k de obicei, exagereaza, d c n mai mira akuma? la fel k si in primul articol despre Vatamaniuc...
7.   ... trimis de
(12 nov 2011, 17:54:04
intotdeauna o sa fitzi mai jos de EL, orikt atzi incerca sa-l depashitzihee hee dar continuatzi, continuatzi, poate reusitzi odata si-odata...:)):)):))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei