Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2011 - Anul XVI, nr. 251 (4849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident cumplit

Zdrobit sub roţile unui tir după ce, din cauza vitezei, a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer în vârstă de 40 de ani a sfârşit zdrobit sub roţile unui tir încărcat cu lemne, teribilul accident petrecându-se după ce conducătorul auto a intrat cu viteză într-o curbă şi şi-a scăpat maşina de sub control. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, pe DN 17, în comuna Vama.

Constantin Tiberiu Tudorean, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, conducea un autoturism VW Bora, îndreptându-se spre casă. Impactul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată în acest sens.

Conform anchetei ofiţerilor de la Poliţia Rutieră, şoferul a intrat cu viteză în curbă, scăpând volanul de sub control şi izbindu-se frontal în tirul cu remorcă condus regulamentar de un şofer din Rădăuţi.

Maşina VW a intrat practic sub roţile autotrenului, astfel că pentru şofer nu au existat şanse de supravieţuire. Cadavrul a fost recuperat după o lungă intervenţie a unui echipaj de Descarcerare de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu excepţia portbagajului toată maşina fiind un morman de fiare.

Audiat de poliţişti, şoferul maşinii grele a declarat că circula cu cel mult 30 de kilometri la oră. El a relatat cum a văzut o maşină care vine din sens opus către el, şoferul acesteia reuşind să o redreseze într-un prim moment, după care a revenit pe contrasens şi s-a izbit în tir.

După verificarea cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul tirului nu consumase alcool. 

Fiind vorba de o maşină de transport marfă, la faţa locului au fost chemaţi şi inspectorii Autorităţii Rutiere Române, agenţia Suceava, care au demarat o anchetă privind condiţiile în care era transportat materialul lemnos.  

 

Trei răniţi în alt accident grav, sâmbătă noapte, la Forăşti

La câteva ore după accidentul de la Vama, un alt eveniment rutier, asemănător în ceea ce priveşte cauza, s-a petrecut pe DN 2, în apropiere de Fântâna Mare.

Conform poliţiei,  în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, un şofer în vârstă de 19 ani din Forăşţi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă, ieşind în afara drumului şi izbindu-se de un mal de pământ.

În urma impactului, trei dintre pasagerii din maşină au fost răniţi.

O tânără în vârstă de 21 de ani din Fălticeni a fost diagnosticată cu fractură de bazin şi fractură de braţ, ajungând la spital în comă, în timp ce un tânăr de 19 ani, domiciliat în Grăniceşti, a fost şi el rănit grav, având un traumatism serios la coloană. Un al treilea rănit a suferit fracturi costale.

Tânărul care a provocat accidentul avea alcoolemie 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zdrobit sub roţile unui tir după ce, din cauza vitezei, a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Zdrobit sub roţile unui tir după ce, din cauza vitezei, a intrat pe contrasens4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei