Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 oct 2011 - Anul XVI, nr. 238 (4836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

O bătrână paralizată a luat foc în fotoliu, în timp ce fuma o ţigară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sfârşit cumplit pentru o bătrână în vârstă de 75 de ani din Suceava care a fost cuprinsă de un incendiu în fotoliul în care era ţintuită din cauza unei paralizii, focul izbucnind de la o ţigară scăpată de victimă pe jos. Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.15, victima locuind la etajul III al blocului E 81 de pe strada Luceafărului din municipiul Suceava, în spatele pizzeriei Zara.  

Femeia, Mariţa Zaharescu, locuia împreună cu unica sa fiică, cea care îi purta de grijă. Ghinionul a făcut însă ca fata acesteia să nu fie în locuinţă în clipa fatală. O ţigară scăpată jos, probabil după ce victima a aţipit, a declanşat un incendiu mocnit, care a cuprins fotoliul în care se afla victima. Din păcate, din cauza stării de sănătate, femeia nu a putut să reacţioneze în vreun fel pentru a se salva.

„O doamnă e arsă toată. Ea nu se mişca, era în fotoliu, a ars totul. A ars şi fotoliul şi prin casă”, povestea un vecin de la etajul II al blocului.

Când au simţit fumul care ieşea din apartamentul familiei Zaharescu oamenii au sunat panicaţi la numărul de urgenţe 112. Între timp şi fiica acesteia a ajuns acasă, reuşind să stingă focul.

Echipajul de pompieri şi cel medical ajuns la faţa locului nu au mai putut face din păcate nimic.

„La momentul sosirii la locul incendiului acesta era lichidat, am procedat la ventilarea apartamentului, constatând ulterior că cea mai probabil cauză a izbucnirii incendiului a fost o ţigară, victima fiind fumătoare şi semiparalizată. La sosirea noastră femeia în vârstă de 75 de ani era decedată”, a declarat plutonierul adjutant Mircea Petriuc, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava, coordonatorul acţiuni de ieri.  

La blocul unde s-a petrecut tragedia au ajuns ulterior şi ofiţeri de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, care au deschis o anchetă pentru a lămuri împrejurările exacte în care s-a produs decesul şi a înlătura orice suspiciuni legate de vreo faptă penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână paralizată a luat foc în fotoliu, în timp ce fuma o ţigară.
 Vizualizări articol: 2629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
O bătrână paralizată a luat foc în fotoliu, în timp ce fuma o ţigară3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei