Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Nu mişcă nimeni”

Un elev a încercat să jefuiască o bancă din apropierea liceului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Ion Luca” din municipiul Vatra Dornei a încercat, ieri, în mijlocul zilei, să jefuiască o bancă din apropierea unităţii şcolare.

Cu puţin timp înainte de a intrat la cursuri, suspectul şi-a tras o cagulă improvizată pe faţă şi, înarmat cu un cuţit şi o şurubelniţă, a intrat în incinta BRD Vatra Dornei.

Toată povestea s-a petrecut ieri, în jurul orei 13:20. Martorii povestesc că elevul a intrat în bancă şi a strigat: „Nu mişcă nimeni. E un jaf”, după care l-a ameninţat cu cuţitul pe agentul de pază.

Elevul, identificat ulterior în persoana unui adolescent în vârstă de 17 ani, Constantin Marincean, a fost surprins de reacţia unuia dintre bărbaţii care se aflau în interiorul băncii şi care, în loc să se sperie aşa cum se aştepta el, a pus mâna pe un scaun intenţionând să-l lovească. În acel moment, elevul a ieşit din bancă, fugind în pădurea din spatele clădiri, în zona numită „Rucăr”.

Mai multe echipaje de poliţie, sesizate prin 112, s-au deplasat imediat la faţa locului şi au început să scotocească zona, reuşind în cele din urmă să dea de suspectul în vârstă de 17 ani. Acesta, susţin poliţiştii, scăpase între timp de cagulă şi cuţit, precum şi de hainele cu care era îmbrăcat, schimbându-se cu alte obiecte de îmbrăcăminte, pe care şi le pregătise dinainte. Oamenii legii au găsit atât cagula şi cuţitul, cât şi hainele cu care suspectul era îmbrăcat în momentul tentativei de tâlhărie.

Constantin Marincean, originar din judeţul Iaşi, a recunoscut totul şi le-a spus poliţiştilor că intenţiona să se întoarcă la şcoală, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Adolescentul a fost până în această toamnă elev al Colegiului Naţional „Garabet Ibrăileanu” Iaşi şi s-a transferat de curând la Liceul „Ion Luca” din Vatra Dornei. Tânărul stătea în gazdă la un unchi de-al său, din comuna Iacobeni.

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în funcţie de probele administrate în cauză urmând a se lua măsurile legale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev a încercat să jefuiască o bancă din apropierea liceului.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 10 voturi
Un elev a încercat să jefuiască o bancă din apropierea liceului4.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jaful secolului trimis de
( 1 oct 2011, 21:36:46
Asta s-a uitat la prea multe filme
2.   Impresionant trimis de
( 2 oct 2011, 12:26:47
E interesant tipul, are curaj, dar lispsit de experienta si de echipahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei