Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În boxa acuzaţilor

Încă un poliţist trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent-şef din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost trimis în judecată, zilele trecute, fiind acuzat că s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier.

Cazul este făcut public la câteva zile după ce un alt poliţist, de data aceasta din cadrul structurii de poliţie de la Transporturi Feroviare, a fost dat pe mâna judecătorilor tot pentru că a condus un autoturism pe drumurile publice, deşi omul legii era în stare de ebrietate.

Săptămâna aceasta, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a poliţistului Marius Florin Ungurean (38 de ani), acuzat că pe data de 7 februarie a.c., în jurul orei 19:30, s-a urcat la volanul unui Fiat Doblo şi pe strada Argestru din Vatra Dornei a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit violent cu maşina de doi arbori aflaţi în afara părţii carosabile.

Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, iar poliţistul rănit grav.

La spital, agentului-şef Ungurean i s-au recoltat probe de sânge, rezultatul acestora indicând o alcoolemie de 1,70 la prima probă (luată la spitalul din Dorna, la ora 20:15), respectiv 1,45 la cea de-a doua (recoltată la Spitalul Judeţean Suceava, la ora 22:15).

Ulterior, pe parcursul urmăririi penale, poliţistul a recunoscut că în ziua respectivă a consumat băuturi alcoolice, la aniversarea zilei de naştere a unui coleg.

Agentul-şef a declarat că nu îşi aminteşte împrejurările în care a părăsit localul în care a avut loc petrecerea respectivă şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru că între cele două recoltări de sânge a trecut mai mult de o oră, aşa cum prevede legislaţia, s-a impus efectuarea unei expertize medico-legale privind calculul retroactiv al alcoolemiei, rezultatul fiind o alcoolemie teoretică între 1,75 -1,85 la mie.

 

Un poliţist prins băut la volan a încercat să schimbe şoferul

În urmă cu aproximativ două săptămâni a fost trimis în faţa judecătorilor şi un agent din cadrul Serviciului Poliţiei de Transporturi Suceava, Ciprian Constantin Alucăi, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava.

Pe data de 26 martie 2011, în timp ce conducea un BMW 525, înmatriculat pe numele mamei sale, agentul Alucăi a intrat cu maşina în poarta unei case de pe strada Gheorghe Doja.

Pentru că era sub influenţa băuturilor alcoolice (2,20 la mie - prima probă, respectiv 2,05 - cea de-a doua), a apelat la un prieten care a susţinut că a fost la volan. Acesta din urmă însă a revenit ulterior asupra declaraţiilor sale, recunoscând că nu el a fost la volan, după ce procurorii i-au spus că îl vor da pe mâna judecătorilor pentru mărturie mincinoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un poliţist trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan.
 Vizualizări articol: 2492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Încă un poliţist trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politisti beti ai Politiei de Frontiera trimis de
(30 sep 2011, 20:23:33
De ce nu amintiti nimic de cazul Nechita Catalin de la Sectorul Vicov, acolo unde in anul 2010 agentul Nechita Catalin a consumat bauturi alcoolice, dupa care s-a urcat la volan si a comis un grav accident rutier soldat cu victime, avand o alcolemie de aproape doi la mie. Cazul este tergiversat si se tine bine ascuns. Nici la aceasta data , dupa mai bine de un an si jumatate nu a fost trimis in judecata . Va intreb daca este corect ? Faceti lumina domnilor ziaristi, deoarece la acea data a fost mediatizat cazul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei