Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2011 - Anul XVI, nr. 222 (4820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Minţi bolnave

La judecată, după ce-au încercat să violeze două fetiţe de 11, respectiv 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În boxa acuzaţilor Tribunalului Suceava au ajuns zilele trecute, din arestul poliţiei, doi indivizi acuzaţi că au încercat să violeze două fetiţe în vârstă de 11, respectiv 12 ani.

În primul caz, victima era chiar fiica concubinei inculpatului, iar în cel de-al doilea fetiţa vecinilor săi.

 

Salvată de viol de bunicii inculpatului

Aurel Florentin Nechita, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru o tentativă de viol petrecută pe data de 23 august a.c..

Tânărul, se arată în actul de sesizare a instanţei de judecată, locuia de mai mulţi ani în gospodăria bunicilor săi, din satul Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi.

Nechita a fost amendat în mai multe rânduri de poliţiştii din localitate, provocând scandal de fiecare dată când consuma băuturi alcoolice.

Cu minţile îmbibate de alcool era şi în dimineaţa zilei de 23 august, când, în jurul orei 7:30, a dat buzna în casa vecinilor săi, care au doi copii, un băiat în vârstă de 6 ani şi o fetiţă de 12 ani.

Nechita, susţin anchetatorii, a lovit-o pe mama copiilor, iar pe concubinul acesteia l-a muşcat de ceafă, după care a luat-o de mână pe minora de 12 ani şi a târât-o după el până în casa bunicilor lui, în camera în care locuia.

A închis uşa cu un cârlig şi a muşcat-o de buză pe minoră, însă oribila faptă pe care voia să o comită avea să fie oprită de bunicul inculpatului, un bătrân de 81 de ani, care a reuşit să deschidă uşa prin exterior.

Aurel Florentin Nechita a împins-o pe fetiţă într-o cămară şi a ieşit după bunicul său şi l-a lovit, dându-şi seama că bătrânul intenţiona să anunţe poliţia.

Victima, explică procurorii în rechizitoriu, a reuşit să scape datorită bunicii inculpatului, care a deschis uşa de la cămară şi a lăsat-o pe minoră să fugă la mama ei.

Fetiţa avea ciorapii rupţi şi a mărturisit că agresorul i-a spus că o omoară dacă va povesti ce s-a întâmplat.

 

A dat drumul la câine şi s-a închis în casă

Bunicul inculpatului a reuşit în cele din urmă să sune la 112 şi să anunţe poliţia.

Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, Aurel Florentin Nechita dăduse drumul în curte unui câine de talie mare şi s-a închis în casă, luând cu el şi o coasă.

Întrucât era violent, oamenii legii au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l interneze la Secţia de Psihiatrie Siret, tânărul în vârstă de 25 de ani fiind diagnosticat cu intoxicaţie alcoolică acută cu tulburări de comportament.

Trei zile mai târziu, Nechita a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava, la cererea procurorilor.

 

Victima s-a dus singură şi a povestit totul asistentei sociale de la primărie

Al doilea inculpat dat pe mâna judecătorilor se numeşte Vasile Miron, are 29 de ani şi este din comuna Poiana Stampei.

Fapta pentru care a ajuns în boxa acuzaţilor s-a petrecut pe data de 31 iulie a.c., victima fiind chiar fetiţa de 11 ani a concubinei sale.

Vasile Miron avea de aproximativ cinci ani o relaţie de concubinaj cu o femeie din comuna Poiana Stampei, cei doi locuind împreună, pe raza localităţii.

Femeia avea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară, iar împreună cu inculpatul are un băieţel în vârstă de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Miron îşi teroriza concubina şi copiii de fiecare dată când se îmbăta.

În seara zilei de 31 iulie a.c., inculpatul a venit acasă, în stare de ebrietate, în jurul orei 23:00. I-a trezit pe copii şi pe mama acestora şi a început să facă scandal, dându-şi concubina afară din casă şi încuind uşa pe dinăuntru. Rămas singur în cameră cu fiul său şi fetiţa în vârstă de 11 ani, Miron – se arată în actele de sesizare a instanţei – a încercat să o violeze pe minoră, renunţând abia după ce fata a început să ţipe de durere.

A doua zi, victima s-a dus din proprie iniţiativă la primăria din localitate şi a povestit totul unei asistente sociale, care la rândul ei a sesizat poliţia, Vasile Miron fiind arestat preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La judecată, după ce-au încercat să violeze două fetiţe de 11, respectiv 12 ani.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La judecată, după ce-au încercat să violeze două fetiţe de 11, respectiv 12 ani5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei