Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Scandal în ţigănime

Cercetat penal pentru act sexual cu „mireasa” minoră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scandalul izbucnit între două familii de romi de la vânzarea unei „mirese” în vârstă de 13 ani, cu o gravă malformaţie, scandal despre care vă relatam în ediţia de ieri a Monitorului, s-a transformat într-un dosar penal. Deşi nici una dintre familiile implicate nu a vrut să depună plângere, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, ieri, că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, cel cercetat fiind „mirele”, un tânăr în vârstă de 22 din oraşul Salcea, Dafin M.

Familia tânărului i-a cumpărat în urmă cu două luni, contra sumei de  17.000 de lei, „mireasa” în cauză, despre care ştia că are 15 ani.

După nunta ţigănească, tânărul de 22 de ani a observat că „mireasa” sa are un sân nedezvoltat şi nu a mai vrut-o de nevastă.

De aici a izbucnit tot scandalul, părinţii „mirelui” cerând înapoi cei 17.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, între cele două tabere a existat, duminică dimineaţă, şi o altercaţie, chiar în centrul satului Vereşti, bătaia plecând de la faptul că familia minorei mai trebuie să restituite încă 7.000 de lei. În urma scandalului, o ţigancă a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.

Audiată de poliţişti în prezenţa tatălui ei, minora în vârstă de 13 ani a declarat că a locuit două zile acasă la Dafin M., în oraşul Salcea, timp în care au dormit separat şi nu au întreţinut relaţii sexuale. Tatăl fetei a refuzat categoric ca minora să fie examinată din punct de vedere medico-legal.

Totuşi, odată întocmit dosarul penal, bărbatul va fi obligat să-şi însoţească fiica la un medic legist.

Pe lângă cercetările poliţiei, în acest caz au demarat o anchetă şi cei de la Protecţia Copilului. „În primul rând, am solicitat primăriilor din Vereşti şi Salcea anchete sociale, realizate la cele două familii implicate în acest caz. Minora, împreună cu părinţii, dar şi părinţii băiatului, sunt aşteptaţi la Direcţie, pentru consiliere psihologică. În cazul în care din anchetele sociale şi în urma consilierii psihologice rezultă că fata se află în situaţie de risc şi a fost abuzată, noi vom lua o măsură de protecţie, eventual internarea minorei într-un centru de plasament. Până nu avem rezultatele finale, nu putem să dăm un verdict în acest caz”, a declarat ieri directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Magda Isăilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat penal pentru act sexual cu „mireasa” minoră.
 Vizualizări articol: 3863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Cercetat penal pentru act sexual cu „mireasa” minoră3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie ! trimis de
(13 sep 2011, 12:12:52
Tiganii trebuie sa se supuna legilor Romaniei asemeni tuturor cetatenilor. Daca cred ca le sunt incalcate drepturile sa se mute in alta tara,le sugerez Franta . Si mirele nu putea face o revizie tehnica a miresei inainte de a o inmatricula pe numele lui ? N-a vazut ca are un airbag defect ? Monitorule ,cred ca sunt subiecte mai interesante in judetul asta decat laudele la adresa lui Flutur si scandalurile tiganesti !
2.   Comentariu trimis de
(13 sep 2011, 13:20:41
Se vede ca e partea aII-a de la articolul de ieri. De la Paiu..a venit Rusu sa ne dea informatiile pretioase. Nu va e rusine si tie Sergiu Rusu? Numai aveti despre ce scrie? Au plecat "stranierii" si acum va legati de nuntile tiganilor.
Rusine.
Deci in concluzie aveau dreptate cei din Franta cand ne=au facut paduchiosi si cersatori.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei