Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incredibil

Maşini distruse şi o femeie rănită grav, după ce un individ a atacat un grup de 17 romi care culegeau bureţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene incredibile s-au petrecut joi pe un câmp din comuna Cărlibaba. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Borşa, supărat că nu poate cumpăra ciuperci la preţul dorit de el, a atacat grupul de culegători, majoritatea romi, format din nu mai puţin de 17 persoane. Patru maşini ale culegătorilor au fost avariate, iar o femeie din grup a fost rănită grav. Din fericire, numerosul grup de persoane nu a reacţionat la agresiune, evitându-se astfel un adevărat măcel.  

 

Joi după-amiază, în jurul orei 15.00, un apel la 112 a anunţat că pe raza comunei Cârlibaba, în locul numit Ţibău, a avut loc un incident în care au fost implicate mai multe persoane, o femeie suferind leziuni fizice.

Victima, o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticată cu „fractură gamba dreaptă” şi „factură bimaleonară (în zona gleznei)”, leziuni grave produse prin strivire.

 

A luat la rând maşinile culegătorilor de ciuperci

Conform anchetei poliţiei, victima se afla în zonă la cules ciuperci, alături de concubinul său şi de încă 15 persoane. Majoritatea grupului era venit din zona Vama, cu patru autoturisme. În momentul incidentului, în jurul orei 14.30, oameni sortau bureţii culeşi în cursul zilei.

În zonă, arată poliţia, a apărut la un moment dat un autoturism înmatriculat în Bulgaria din care a coborât un bărbat care a spus că vrea să cumpere bureţi. Individul, care, susţin martorii, era în stare de ebrietate, identificat ulterior în persoana lui Ioan Timiş, în vârstă de 50 de ani, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a oferit un preţ considerat mic de culegători, aceştia refuzându-l.

De aici încolo lucrurile au scăpat de sub control. Parcă turbat, bărbatul din Borşa s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă, lovind una dintre maşinile culegătorilor. Individul a tamponat apoi violent următoarele trei maşini, parcate în coloană.

 

I-a strivit piciorul victimei între două maşini

Speriaţi, oamenii atacaţi au început să iasă din maşini, moment în care femeia de 29 de ani a fost prinsă şi strivită între două autoturisme, căzând la pământ.

Conform primelor estimări medicale, leziunile suferite de femeie necesită în jur de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, aceasta fiind operată de urgenţă. În privinţa maşinilor avariate, paguba a fost estimată la 5.700 de lei.

Imediat după ce a tamponat maşinile şi a rănit-o pe femeie, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fugit de la faţa locului.     

„Suspectul a plecat de la locul faptei, fiind identificat şi reţinut de lucrătorii poliţiei de frontieră în zona Gura Ţibăului, în timp ce se afla ca pasager într-un microbuz ce aparţine unei rude de-a sale. Suspectul a fost audiat la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, însă nu recunoaşte faptele comise”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Atacatorul, luat cu ambulanţa din sediul Poliţiei Vatra Dornei

Conform poliţiei, pe parcursul audierilor, joi noapte, în jur de 23.30,  lui Ioan Timiş i s-a făcut rău în sediul poliţiei, acuzând dureri cardiace. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a rămas internat peste noapte

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală, distrugere şi ameninţare.

Surse judiciare au precizat că bărbatul nu a mai avut până acum probleme cu legea, reacţia sa fiind greu de explicat. Este posibil ca atitudinea acestuia să fie şi una de intimidare, în încercarea de a pune stăpânire pe marfa grupului de culegători.   

În primă fază, având în vedere starea de sănătate a bărbatului, anchetatorii au decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate. Ulterior, aseară, Ioan Timiş a fost reţinut pentru 24 de ore, astăzi urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini distruse şi o femeie rănită grav, după ce un individ a atacat un grup de 17 romi care culegeau bureţi.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Maşini distruse şi o femeie rănită grav, după ce un individ a atacat un grup de 17 romi care culegeau bureţi4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(10 sep 2011, 15:36:44
ce face criza din oameni:)))se bat de la buretzi:))))))ii era foame tare de o avut curajul sa se bata cu 17 tzihani:))))
2.   Nenea ziarist trimis de
(10 sep 2011, 18:06:05
intiI documenteaza-te si dupa aceea scrie! infractiunea de amenintare este asimilata de cea de vatamare corporala ambele fiind comise cu intentie!
dupa parerea mea, cred ca dracii de tigani boriti au negociat un pret si au adus o alta marfa, lucru care nu a convenit celui care cumpara! omul nostru a avut curaj mare de s-a luat la harta cu boritii,bine ca a scapat cu viata!
Sa nu-i crede-ti niciodata pe TIGANII BORITI!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   :) trimis de
(11 sep 2011, 12:23:46
Esti rasist mare FOXMAN...totusi sunt Romani pentru ca sunt nascuti in Romania...daca stam sa analizam comportamentul celor din jurul nostru,vom vedea ca sunt Romani mai tigani decat tiganii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei