Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe podium

Pompierii suceveni, locul III pe ţară la concursurile profesionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a reuşit clasarea pe podium la etapa finală (naţională) a concursurilor profesioniste, care s-a desfăşurat în perioada 31 august -2 septembrie, la Bacău.

În competiţia finală s-au calificat, din 42 de loturi judeţene, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Suceava şi Timiş.

Pompierii suceveni au reuşit în cele trei zile de concurs să-şi adjudece locul III în clasamentul general, la 20 de sutimi de secundă de locul II şi 80 de sutimi de secunda de locul I, fiind devansaţi de loturile ISU Călăraşi şi ISU Bacău.

ISU Suceava a câştigat locul I la proba de realizarea dispozitivului la motopompă, locul II la „pista cu obstacole pe 100 de metri”, locul III la proba „scara de fereastră” şi locul IV la „ştafeta 4x100 metri”.

Lotul reprezentativ al ISU Suceava a fost condus de maiorul Marius Tăuteanu şi antrenat de plutonierul major Liviu Perijoc.

Pompierii suceveni au fost reprezentanţi în concursul de la Bacău de plutonierii Sergiu Avasiloaie, Radu Bolohan, Iulian Lungu, Ovidiu Titiliuc, Andrei Cobzaru, Cristian Grosu, Radu Cîrnu, Cătălin Ciriliuş, Irinel Costea şi Dănuţ Hriscu.

„Lotul inspectoratului s-a calificat al cincilea an consecutiv la faza naţională, în ultimii doi ani reuşind clasarea pe podium, rezultate ce reprezintă munca şi performanţele pompierilor suceveni”, a declarat sublocotenentul Florin Monoranu, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii suceveni, locul III pe ţară la concursurile profesionale.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii suceveni, locul III pe ţară la concursurile profesionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei