Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Geamuri din sediul poliţiei, sparte de un fost poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost poliţist, trecut în rezervă în urmă cu aproape un an, a provocat scandal şi a spart mai multe geamuri în sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 7:00, în timp ce judiciariştii dorneni audiau o tânără care reclamase că a fost victima unei tentative de viol, comisă de un individ care s-a oferit să o aducă acasă cu maşina de la un club din comuna Şaru Dornei.

La sediul Poliţiei Vatra Dornei a fost adus dintr-un bar de pe raza oraşului staţiune şi suspectul, pentru a fi audiat.

La scurt timp, însă, în clădirea poliţiei a intrat Adrian M., în vârstă de 24 de ani, un fost poliţist dornean, din structura de Ordine Publică. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, remis abia ieri după-amiază, Adrian M. fusese şi el în grupul de petrecăreţi din clubul de la Şaru Dornei şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Când i s-a solicitat să părăsească incinta, a început să facă scandal şi a spart geamul de la o uşă de acces pe hol. În momentul în care poliţiştii au încercat să-l oprească, a mai distrus prin lovire cu pumnul geamul de la uşa principală de acces în sediul poliţiei.

Valoarea pagubelor a fost estimată la circa 650 de lei.

„În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, iar învinuitul a fost internat sub tratament medical de specialitate la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, fiind în evidenţă de mai mult timp cu afecţiuni psihice. Totodată, s-a dispus prin ordonanţă internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi pentru efectuarea expertizei neuro-psihiatrice, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r-ieri) să fie transferat cu escortă la această unitate spitalicească”, se arată în comunicatul Biroului de Presă al IPJ Suceava, comunicat trimis după aproape o zi şi jumătate de la producerea scandalului.

Deşi în comunicatul IPJ Suceava nu se precizează că e vorba de un fost angajat al instituţiei, am reuşit să aflăm că Adrian M. a fost dat afară din poliţie pentru abateri disciplinare.

Fostul agent de poliţie a fost implicat în numeroase scandaluri şi agresiuni, fiind la un moment dat acuzat şi de o tentativă de viol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geamuri din sediul poliţiei, sparte de un fost poliţist.
 Vizualizări articol: 2421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Geamuri din sediul poliţiei, sparte de un fost poliţist5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei