Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe DN 2

Vacanţă sfârşită la spital, după ce-au „plonjat” cu maşina 80 de metri prin bălării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vacanţa a doi cetăţeni ucraineni, după un sejur la Băile Felix, s-a sfârşit la Spitalul Judeţean Suceava, după ce maşina în care se aflau, o Toyota Yaris, s-a răsturnat într-o râpă, după o cursă incontrolabilă de aproximativ 80 de metri prin bălăriile de pe marginea drumului.

Accidentul s-a petrecut, ieri seară, în jurul orei 19:40.

Mihail T., în vârstă de 61 de ani, şi Svetlana G., de 50 de ani, se îndreptau spre Cernăuţi, localitatea de domiciliu, însă drumul lor avea să fie întrerupt brusc aproape de intrarea în municipiul Fălticeni.

Afară plouase, iar Mihail T. nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic. Într-o curbă uşoară la dreapta, ucraineanul a pierdut controlul asupra direcţiei. A apăsat frâna, însă maşina a părăsit carosabilul, a mers o bucată prin bălării, iar la un moment dat a lovit un canal de irigaţie, maşina răsturnându-se şi aterizând pe cupolă la marginea unei livezi.

Au trecut la câţiva centimetri de un copac gros de pe marginea drumului, copac în care, dacă s-ar fi izbit, deznodământul acestui accident ar fi fost altul.

„Au rulat aproximativ 80 de metri”, aprecia unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului, agentul principal Daniel Prisăcaru.

Accidentul a fost anunţat imediat la 112 de către şoferii care treceau prin zonă în acele momente, în câteva minute ajungând la faţa locului un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Şoferul era ieşit din maşină, însă concubina acestuia era prinsă în interior, fiind nevoie de intervenţia echipei de Descarcerare.

Ambii răniţi au fost transportaţi la spitalul din Fălticeni, unde li s-au acordat primele îngrijiri medicale, iar apoi au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Din primele investigaţii, cei doi ucraineni au suferit fracturi costale şi traumatisme toracice.

Tot ieri a avut loc un accident şi pe raza localităţii Ilişeşti.

Tot din cauza neadaptării vitezei, un autoturism a ieşit de pe carosabil.

În maşină se aflau doi tineri în vârstă de 20 de ani, o fată şi un băiat. Acesta din urmă a reclamat dureri la coloană şi a fost transportat la spital de către echipajul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava, pentru investigaţii amănunţite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţă sfârşită la spital, după ce-au „plonjat” cu maşina 80 de metri prin bălării.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Vacanţă sfârşită la spital, după ce-au „plonjat” cu maşina 80 de metri prin bălării3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei