Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie

Vunk, Stillborn şi Hi-Q au concertat la Fălticeni de Zilele oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Câteva mii de fălticeneni au participat, cu o seară înainte de marea sărbătoare a Sfântului Ilie, la un spectacol organizat de Primăria municipiului Fălticeni, pe scena din Piaţa Nada Florilor.

În cea de-a cincea zi dedicată Zilelor oraşului, pe scenă au urcat, începând cu ora 21,00, Vunk, Stillborn, Hi-Q şi trupa de dans K-Lypso a Casei de Cultură. Oamenii s-au adunat în piaţă cu câteva ore înainte de începerea spectacolului, „pentru a prinde loc”, cum au spus unii, deşi concertul a avut loc în aer liber. În centrul oraşului, plin de lume venită din împrejurimi, chioşcuri şi tarabe cu produse alimentare şi nealimentare în faţa cărora oamenii se opreau pentru a cumpăra ceva, însă cei mai mulţi pentru a privi.

Fălticenenii s-au arătat doriţi de astfel de evenimente, având în vedere că, anul trecut, evenimentele nedorite din judeţ au dus la sistarea Zilelor oraşului.

 

Fălticenenii au cântat alături de trupe

În jurul orei 21,00, pe scenă a urcat trupa Vunk, despre care şi cei mai mici spectatori ştiau, că numele trupei vine de la iniţialele membrilor trupei, respectiv Victor, Alex, Nicu şi Cornel.Băieţii au venit înarmaţi cum trebuie, ca de fiecare dată când urcă pe scenă, iar efectele speciale create de focurile de artificii nu au lipsit nici de data aceasta.

Cei patru băieţi au interpretat şlagăre deja ştiute de tineri, publicul înlocuind cu brio vocea soliştilor. Au fost momente de bucurie, în care cei prezenţi în Piaţa Nada Florilor au dansat şi au cântat alături de Vunk. Printre piesele preferate de public au fost „Noi o scoatem la capăt”, “Lângă inima mea vine inima ta”, “Prăjitura cu jeleu”, “Regele şoselelor”, “O ultimă dorinţă”, “Nebun după tine”, “Doar o noapte de-adio” şi bineînţeles, “Artificii pe tavan”. Cei mai mici fani ai trupei Vunk au alergat, la coborârea de pe scenă a membrilor, pentru a obţine autografe.

Între evoluţia trupelor, pe scenă au avut loc concursuri de adunat obiecte din public sau de băut bere, la care fălticenenii s-au înscris în număr mare.

 

Aura Pohoaţă, solista de la Stilllborn, preferată de public

Următoarea trupă care a urcat pe scenă a fost Stillborn, a cărei solistă este fălticeneanca Aura Pohoaţă. Plecată de ceva vreme din oraş, Aura a recunoscut că-i face mare plăcere să concerteze în oraşul natal, alături de ceilalţi membri ai trupei, Mihai, Alex, Robert şi Cătălin.

„S-a cunoscut că Aura este iubită de public şi că acestuia i-a fost dor de vocea ei puternică, prin aplauzele şi ţipetele de bucurie de după fiecare piesă”, a spus un spectator.

Stillborn a interpretat piese cunoscute, multe din repertoriul internaţional, dar şi LP-urile “Într-un vis” şi “Un nou început”, care i-au ţinut pe cei prezenţi la concert cu mâinile în aer.

Aura şi-a revăzut prietenii din copilărie şi din adolescenţă, faţă de care s-a dovedit a fi foarte ataşată, chiar dacă nu mai locuieşte la Fălticeni.

 

Hi-Q a oferit muzică şi glume bune

Ultima pe scenă, dar nu în preferinţele publicului, a fost trupa Hi-Q, ale cărei prime melodii au fost interpretate mai mult de tinerii aflaţi la concert.

Membrii trupei Hi-Q, Dana, Mihai şi Florin, s-au dovedit a fi mai uniţi după scandalul iscat de fostul lor manager. Tinerii prezenţi au recunoscut melodiile trupei, „Totul va fi bine”, „Un minut”, „Poveste fără nume”, „Lose you”, iar “Gaşca mea” a stârnit şi interesul celor trecuţi de prima tinereţe, fiind o melodie ceva mai veche. Toboşarul trupei a făcut spectacol prin modul în care a mânuit beţele de la tobe. Pentru a menţine atmosfera, care era încinsă şi la propriu şi la figurat, membrii trupei au mai spus şi unele glume gustate din plin de public, multe momente fiind interactive.

Piaţa a răsunat de şlagărele celor de la Hi-Q până după miezul nopţii, când pe scenă a urcat trupa de dans a Casei de Cultură din Fălticeni, pregătită de Bebe Pop. Fălticenenii nu s-au lăsat mai prejos şi au prezentat mai multe stiluri de dans, care au încălzit şi mai tare atmosfera.

Şi pentru că jandarmii au vegheat tot timpul la liniştea publică, nu au avut loc incidente. Petrecerea din Piaţa Nada Florilor s-a încheiat în ritm de dans, miros de hamsii şi grătar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vunk, Stillborn şi Hi-Q au concertat la Fălticeni de Zilele oraşului.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vunk, Stillborn şi Hi-Q au concertat la Fălticeni de Zilele oraşului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VUNK trimis de
(21 iul 2011, 12:11:48
Victor, Alex, Nicu şi Cornel........INITIALELE LOR FAC 'VUNK'.....De Cornel stiam ca vrea sa isi schimbe numele in 'Kornel'...dar de Alex nu stiam ca vrea sa fie 'ULEX'...........
SUNTETI PENIBILI!!!!!!!!!!111111
2.   Previziune?... trimis de
(21 iul 2011, 18:53:32
Afind ca trupa Stillborn a cintat in deschiderea concertului lui Bon Jovi de la Bucuresti,m-am deplasat la Falticeni special pentru a urmari programul acestei trupe.La virsta mea,pot spune ca mi-am petrecut adolescenta si ulterior celelalte etape ale vietii admirind si adorind marile formatii ale rock-ului mondial,nemaiasteptind sa fiu surprins de ceva in acest domeniu.Si totusi,am ramas uimit sa vad o formatie tinara,cu un stil bine definit,cu compozitii proprii inspirate,cu un sound original,cu niste adevarati virtuozi ai instrumentelor la care cintau,cu o solista tinara,avind o voce si o prezenta scenica remarcabila. Ce mai,atunci cind si-au cintat propriile compozitii,au fost exceptionali ! Poate un moment mai putin inspirat a fost atunci cind formatia a decis sa interpreteze melodia formatiei 4 Non Blondes,What's Up. Melodie prea cunoscuta iar vocea Lindei Perry deosebita si inimitabila (pacat de aceasta deoarece drogurile si viata in excese i-au limitat succesul si cariera)au facut ca interpretarea sa para cam ciudata.Dar,trecind peste aceasta,programul a fost unul de exceptie. Iar cei ce i-au ales sa cinte in deschidere la concertul lui Bon Jovi,au avut fler.
Daca vor dovedi seiozitate,isi vor pastra actuala componenta,vor munci enorm,se vor feri de manifestarile secundare ale statutului de vedeta,vor evita vedetismele si vor face totul pentru a se perfectiona profesional,prevad ca in aprox. 5-6 ani Bon Jovi v-a cinta in deschidere la concertele lor (exagerind putin). Oricum,retineti numele acestei formatii,STILLBORN. Merita !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei