Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2011 - Anul XVI, nr. 166 (4764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Campionat naţional

Cei mai tari piloţi de drift din ţară, în concurs la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cei mai talentaţi drifteri din ţară se reunesc sâmbătă şi duminică la Suceava, pentru a participa la cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Drift – Toyota Suceava Drift Series.

Regii driftului din România descalecă de pe caii putere în Bucovina pentru a treia oară, după ce anul trecut, la Suceava s-a ţinut tot cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional, cât şi finala concursului.

Organizatorii concursului, Shopping City Suceava şi Toyota Suceava, împreună cu Asociaţia Română de Drift (ARD), care au beneficiat şi de sprijinul King of Europe (KOE), spun că, în zilele de 16 şi 17 iulie, Suceava va avea cea mai ridicată temperatură la sol din România, pentru că atmosfera se va încinge de la competiţia foarte strânsă şi spectaculoasă, care ar putea decide chiar campionul întregii competiţii.

“Este singura etapă din Campionatul Naţional care, datorită bunăvoinţei organizatorilor, este gratuită, încât invităm cât mai multă lume să vină să ne vadă atât la antrenamente cât şi în competiţie”, a declarat Răzvan Frăţianu - LKN, singurul sucevean care reprezintă România şi în campionatele de drift europene, pe lângă participările sale în etapele Campionatului Naţional. 

Competiţia care va avea loc la Suceava se anunţă a fi una foarte strânsă, mai ales că primii cinci clasaţi au punctaje foarte strânse, iar cea mai mică greşeală ar putea răsturna ierarhia campionatului.

Anul acesta, sucevenii vor asista la cea mai profesionistă etapă de drift desfăşurată până acum în Bucovina, datorită arbitrajului prin telemetrie (un sistem de jurizare electronic unic în Europa, special conceput pentru drift, care reduce eroarea umană la 0).

Mike Procureur, fondatorul King of Europe şi echipa sa de specialişti, vor fi direct implicaţi în configurarea traseului şi arbitrarea în concordanţă cu regulamentele formulate de Federaţia Mondială de Drift.

În concurs s-au înscris până acum 28 de piloţi din toată ţara, cel puţin trei dintre ei fiind suceveni, în vreme ce alţii, precum Gabi Onofrei, care a făcut o demonstraţie de drift la scurt timp după ce a ajuns în Suceava de la Braşov, au părinţii suceveni, fiind legaţi sentimental de această zonă.

În cele două zile de competiţie, sucevenii dornici de senzaţii tari vor putea încerca adrenalina drift-ului din postura de pasageri ai maşinilor înscrise în competiţie, în momentele special anunţate pentru Taxi Drift.

 

Programul celor două zile de competiţie este următorul:

Sâmbătă  16 iulie

08:00 – 10:00 Briefing + antrenamente debutanţi
10:00 – 12:00 Antrenamente libere
12:00 – 13:30 Taxi Drift
13:30 – 14:30 Pauză
14:30 – 18:00 Antrenamente libere


Duminică  17 iulie
08:00 – 09:00 Briefing + antrenamente debutanţi
09:00 – 11:00 Antrenamente
11:30 – 13:30 Calificări
13:30 – 14:30 Pauză
14:30 – 18:00 Concurs drift
18:00 – Ceremonie premiere

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai tari piloţi de drift din ţară, în concurs la Suceava.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cei mai tari piloţi de drift din ţară, în concurs la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei