Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Fără nici o vină

Pieton omorât pe trotuar de un BMW condus de un şofer beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tragic accident rutier, ieri dimineaţă, în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, după ce un şofer beat, care gonea la volanul unui BMW, şi-a scăpat bolidul de sub control, omorând un bărbat care se afla pe trotuar. În cursa necontrolată maşina BMW a lovit două autoturisme, a trecut peste pieton, după care s-a lovit violent de un chioşc de ziare. Un tânăr de 18 ani, pasager în maşină, a fost rănit grav, ajungând la un spital din Iaşi.

 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.30, la kilometrul 0 al municipiului Câmpulung, pe cea mai circulată stradă din localitate. La volanul unui autoturism BMW, Petrică Emaneul Miron, în vârstă de 25 de ani, localnic din Câmpulung Moldovenesc, venea spre casă alături de încă patru persoane. Conform declaraţiilor unor martori, tinerii fuseseră la o petrecere într-o comună limitrofă, şoferul care a provocat accidentul fiind cunoscut în Câmpulung ca DJ.

 

Filmul accidentului

Brusc, autoturismul BMW, care circula pe direcţia Vatra Dornei – Vama, a fost scăpat de sub control, lovindu-se mai întâi de două autoturisme de pe partea dreaptă a carosabilul. Şocul acestui impact a fost atât de violent încât BMW-ul a fost proiectat pe sens opus, de aici intrând pe trotuar, unde l-a lovit în plin pe Gavril Halip, un localnic în vârstă de 62 de ani. Maşina s-a izbit apoi într-un chioşc de ziare, aflat la câţiva metri distanţă de o terasă şi de Hotelul Zimbru.

Impactul a fost atât de violent încât o roată a unei maşini a fost proiectată în parcarea hotelului, în timp ce un arc a avariat un taxi din zonă.

Din păcate, pentru bărbatul de 62 de ani nu s-a mai putut face nimic. Gavril Halip şi-a pierdut viaţa la câteva minute de la accident, înainte de sosirea ambulanţei. Angajat CFR, acesta tocmai ieşise din tură, martorii povestind că omul se plimba prin acel loc în aşteptarea unui coleg.

Tânărul de 18 ani transportat de urgenţă la Iaşi era pasager pe locul din dreapta spate al maşinii, urmare a impactului acesta având o leziune la coloana vertebrală.

 

Alcool, viteză şi oboseală la volan

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor de la Biroul Rutier Câmpulung Moldovenesc, şoferul de 25 de ani a aţipit la volan, astfel explicându-se pierderea bruscă a controlului asupra direcţiei de mers. Cert este şi că maşina circula cu viteză, lucru confirmat de martori şi constatat de poliţişti, având în vedere forţa impactului maşini BMW cu cele două autoturisme staţionate, precum şi urmele de frânare de la faţa locului. De altfel, conform unor surse judiciare, vitezometrul din bordul maşinii s-a blocat la mai bine de 110 kilometri la oră.

În ceea ce priveşte consumul de alcool al şoferului, verificarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, ulterior la spital acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, care cel mai probabil vor indica o concentraţie de aproximativ 0,9 grame alcool în sânge.

 

Şoferul, reţinut pentru 24 de ore

În sarcina şoferului au fost reţinute trei infracţiuni: „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Ieri, după audierea martorilor şi a şoferului, anchetatorii au decis reţinerea acestuia, în baza ordonanţei pentru 24 de ore.

Petrică Miron a fost introdus în arestul poliţiei, astăzi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc urmând a decide dacă şoferul va fi înaintat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

Episod penibil cu ambulanţa şi poliţia

Martorii de la locul accidentului au avut parte de un episod penibil şi totodată trist. După plecarea ambulanţei care a ridicat rănitul, a doua ambulanţă şi o maşină a poliţiei nu au putut porni de pe loc, fiind împinse de trecători. În condiţiile în care în Câmpulung Moldovenesc se petrec adesea accidente, multe provocate de şoferi băuţi (n.r. - ultimul chiar joia trecută, când un şofer de 22 de ani, beat la volan, s-a izbit violent într-un stâlp electric), oamenii din Câmpulung Moldovenesc se întreabă cum fac faţă situaţiei poliţiştii din localitate. 

„Copiii ăştia circulă beţi ori drogaţi, cu viteză ca la raliu. Omoară lumea pe drum şi dacă poliţistul le face dosar, le dă instanţa o pedeapsă cu suspendare şi după o vreme îi vezi iar la volan. Poate că nici poliţiştii nu se implică destul, dar ce să zic, nici la ei nu e uşor, că nu au nici de unele, rămân fără benzină în drum, sunt puţini şi cu salariile tăiate, probabil că nu pot acoperi tot ce se întâmplă. Totuşi trebuie făcut ceva, să se implice Poliţia Locală, să facă ceva Consiliul Local sau parlamentarii, că aşa nu se mai poate”, ne-a declarat Aurel Doroftei, unul dintre trecători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pieton omorât pe trotuar de un BMW condus de un şofer beat.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Pieton omorât pe trotuar de un BMW condus de un şofer beat5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imi pare rau ca a omorit un om nevinovat!! trimis de
(11 iul 2011, 11:16:14
Majoritatea celor care comit abateri de la regimul rutier sunt persoane tinere, needucate cu vîrste cuprinse între 18 şi 30 de ani care dau dovada de totala inconstienta în momentul în care se urca la volan, facind exces de viteza şi avînd o conduita agresiva.
Ce poti sa te astepti de la el (ei)!? Sunt mereu grabiti, cu piciorul nervos pe acceleratie... In trafic, preocuparea mirlaneasca este sa depaseasca toate masinile, pentru a ajunge in citeva secunde in fata celorlalti
2.   RIP trimis de
(11 iul 2011, 11:19:06
Condoleanţe familiei victimei.
3.   PUNETI OSU LA TREABA trimis de
(11 iul 2011, 11:34:52
TRANTORI DE LA POLITIE SI DE PE SALVARE SA PUNA MANA SA-SI INTRETINA MASINILE //// MASINILE LOR DE ACASA CRED CA MERG PERFECT DOAR AU PIESE DE SCHIMB SI CARBURANT DE LA SERVICI ////ASA PRIMAR ASA SEVICII /// CAND O SA VA VINA MINTEA LA CAP CAMPULUNGENI
3.1  RE: PUNETI OSU LA TREABA trimis de
(11 iul 2011, 11:46:38
Masinile sunt intretinute doar in serviceuri auto , de lucratori specializati, nu pot cei de la politie si salvare sa se apuce ei de reparat masini pt ca pot fi trasi la raspundere din mai multe puncte de vedere.In primul rand trebuie sa justifice fondurile din care au efectuat reparatia in regie proprie, reparatia sa fie garantata, etc iar un nene de la ambulanta daca se pricepe loa mecanica si repara el masina nu poate garanta el pt lucrare, in cazul in care se intampla ceva el raspunde cu "capul"...asa ca ar trebui sa te mai documentezi stimate campulungean VULPOI
3.2  RE: PUNETI OSU LA TREABA trimis de
(11 iul 2011, 12:54:28
Politistii si cei de pe salvare pun bani din buzunare pentru reparatii si dotari. Daca bateria masinii era varza, ce putea face politistul? Are dreptate Opiniasv, nu au voie sa isi bage ei degetele la reparatii. Si inainte de a face comentarii la adresa lor, gandeste-te daca tu ai aduce benzina de acasa, hartia de acasa si daca ai vrea sa fii operativ la interventii cu salariul pe sfert. Si nu politistii sunt de vina ca un june cretin se urca la volan beat si goneste mort de oboseala. Astia ar trebui sa nu mai conduca niciodata. Legea trebuie schimbata!!
4.   Criminalii pe patru roti... trimis de
(11 iul 2011, 11:44:15
adesea,adepti inflacarati ai lui Bachus, s-au inmultit in ultimul rand intr-un ritm de-a dreptul alarmant!Daca nu te super-asiguri la trecerea de pietoni,la o plimbare pe trotuar,in aproape orice imprejurare,ai toate sansele sa devii ingeras,sa-ti traiesti urmatorii ani ai vietii, nenorocit,intr-un scaun cu rotile,etc.,fiindca macheala din gusa si creierii acestor criminali inconstienti,nu iarta pe nimeni!Mortu'i mort,timpul trece...se mai cade la pace cu niscaiva lovele si...criminalui inconstient,dupa un proces de doua lulele dus la peste 3-4 ani de infatisari...scapa cu 2 ani cu suspendare...Daca va mai amintiti cazul fostului sef de Politie Timisoara care,cu vreo 5-6 ani in urma,teapan de beat fiind,a omorat 4 (patru!)oameni !Rezultatul:dupa foarte mult timp aprimit...4 ani cu suspendare !Atata costa vietile a patru oameni in minunata noastra patrie...Asa ca nu va faceti mari iluzii...Nu dupa mult timp si criminalul din piesa aceasta va accelera din nou pedala BNW-ului...poate si mai machit decat data aceasta,ochind o noua si nevinovata victima !
4.1  RE: Criminalii pe patru roti... trimis de
(13 iul 2011, 00:03:15
Da tu chiar nu ai ce face decat sa judeci un om pe care nici macar nu il cunosti,nici macar nu sti sa faci diferenta intre omor din culpa si omor calificat,facandul criminal pe omul asta care nu a facut rau nimanui in viata lui.Mai bine dute si plimbate decat sa lasi comenturi de astea...
5.   Solutii trimis de
(11 iul 2011, 12:36:39
una dintre solutiile care exista in occident e contruirea de damburi din x in x metrii in localitati, acest lucru face aproape imposibil sa fugi cu viteza fara a-ti rupe masina in doua. Aceste ´´ damburi´´ se construiesc in special unde exista treceri de pietoni ceea ce ii obliga pe soferi sa reduca viteza, sau de forma aleatorie in centre si in apropierea scolilor
5.1  RE: Solutii trimis de
(11 iul 2011, 13:04:07
Da, in Occident se poate, dar la noi plozii in calduri ar gasi incitant sa isi zguduie in viteza creierii plini de alcool pe alea. Riscul de accident ar fi mai mare astfel. Eu cred ca ar trebui sa le puna capastru la motor, ca la microbuze. Sa fie limita la 60 la ora pentru pustii sub 30 de ani si daca ii prinde fara limitator sa le ia pe veci carnetul si sa confiste masina. Stiu ca soferii vor spune ca aberez, dar ganditi-va si voi ca altfel nu se mai poate!
5.2  RE: Solutii trimis de
(22 iul 2011, 17:57:42
CU SIGURANTA TU DACA AI PERMIS VEI CIRCULA CU 60/H!!!!ESTI PENIBIL.....
6.   Altă soluţie trimis de
(11 iul 2011, 13:10:52
Tadeu... de ce să sufere şi şoferii responsabili pentru greşelile altora. Limitarea de viteză nu e o soluţie. Îmi amintesc acum 8-9 ani era altfel situaţia în Câmpulung, sâmbăta cel puţin erau echipaje de poliţie în centru şi pe variantă... special puşi acolo să oprească pe cei care ar "evita" patrula din centru. Opreau şi maşinile ce veneau dintre BTT (erau două cluburi acolo) să verifice dacă şoferii sunt băuţi. Lumea se temea şi erau puţine cazuri când cineva se risca să conducă băut. Acum, când nu vezi urmă de poliţist pe stradă sâmbăta, sunt o groază de persoane care conduc băute, inclusiv fete. Nimeni nu se mai teme, mai ales când vezi că X şi Y repetă figura asta în fiecare sâmbătă de ani de zile.
7.   Comentariu trimis de
(11 iul 2011, 13:11:05
Unde sunt papagalii care comentau mai zilele trecupe pe aici despre politistul care l a impuscat pe drogatul si alcoolistul ala din Marginea? Uite asa mori pe strada nevinovat din cauza unui excrement social ca asta!!! Trebuiesc impuscati ca pe vulpoii aia turbati, ratatii secolului!
7.1  RE: Comentariu trimis de
(13 iul 2011, 00:10:00
Bai fraierica...mai bine ti-ai vedea de treaba ta decat sa lasi comenturi de astea despre un om pe care nici macar nu il cunosti!
8.   E plina lumea de astfel de imbecili.. trimis de
(11 iul 2011, 13:53:05
Accidente se intampla permanent din diferite cauze dar jigodiile care se urca baute la volan ar trebui puse la munca silnica nu sa stea in puscarie bine mersi(daca nu ia cu suspendare ) pe banii contribuabililor. Cum s-a dovedit vinovatia sa i se inmaneze un tarnacop si o lopata si sa contribuie la construirea MANUALA a unei autostrazi de la Siret la Arad ca sa-i piara cheful de infractiuni. Si asa trebuie procedat cu toti infractorii din puscarii ,in functie de fapta . La munca nu la stat pe camera pe banii oamenilor cinstiti !
Sunt convins ca excrementul in cauza va primi o condamnare cu suspendare ! Mai vorbim peste cateva editii cand se da verdictul !
9.   Cine pune pariu ? trimis de
(11 iul 2011, 14:29:24
Exemplarul de la volan nu va face nici o zi de puscarie ... Sunt in stare sa pun pariu pe orice ! Sunt exemplele din Vatra Dornei, Salcea (cu preotul Mihoc - ati uitat deja ?) , etc. Cazuri similare, soferi idioti care au omorat oameni si care sunt liberi, fara sa faca o zi de puscarie. Am mai spus si repet: daca bagi cutitul in dusman faci puscarie, daca treci cu masina peste cap, de mai multe ori, tu fiind beat la volan ... ai scapat de el fara sa faci nici o zi la mititica. Welcome to Rromania !
10.   Reverie halucinatorie... trimis de
(11 iul 2011, 16:51:50
Pentru acest tanar ... distractia este obiectivul principal al vietii...efectul euforizantelor se vede: slabirea mintii, a judecatii si a discernamantului...
Probabil tanarul practica metoda AIDA...ar trebui folosite mijloace de reeducare in masa...deoarece tinerii din ziua de azi sunt niste relativisti nihilisti...
Oare de ce mintea oamenilor este virusata si viciata?...o fi de la mimetismul ocultic...
11.   Spuneti cu voce tare numele imbecililor !!! trimis de
(11 iul 2011, 17:15:27
vad ca toata lumea striga,dar nimeni nu spune numele criminalilor,ale politistilor corupti care stau toata ziua cu radarul ca sa faca bani,ale judecatorilor care iau spaga si pronunta sentinte de doi lei !!! de ce va feriti sa faceti aceste nume publice ? de ce nu dati numelere de inmatriculare ale masinilor care merg nebuneste pe soselele din zona ? va temeti de tigani ? de borfasi si de mafiotii din campulung ? candva a fost un sef al politiei din vatra dornei.Caruceriu era numele lui si a facut o groaza de faradelegi !!!! a fost tata mafiotilor din dorna.a condus ani de zile un bmw furat si inmatriculat ilegal.individul asta era un nemernic si s-a razbunat pe toti cei care i s-au ridicat impotriva.dar pana la urma i-a venit si lui randul.acum sta si freaca menta prin oras.e plin orasul asta de tigani sfidatori,de borfasi mana-n mana cu politia,de betivi care conduc pe sosea,de mangafale care conduc masini scumpe si care nu se tem de nimic pentru ca tata are bani si e prieten cu politistii !!!! pana cand o asa magarie ?????
11.1  RE: Spuneti cu voce tare numele imbecililor !!! trimis de
(12 iul 2011, 09:54:50
daca tu stii nume de politisti si judecatori din aia criminali, cum ii numesti tu, de ce nu le dai tu numele, de ce astepti pe altii?
12.   Re:,,cine pune pariu' trimis de
(11 iul 2011, 19:07:49
asa cum zicea si Ireal,ma tem ca individul nu va pati nimic sau va primi cu suspendare.Am citit cu stupoare pe forumul adevarul,postarile unor persoane care il compatimeau pe ,,saracul'' sofer ca i s-a intamplat taman lui asa o nenorocire si ca el de fapt e baiat bun,nu criminal.Este criminal pentru ca s-a urcat,cu buna stiinta,beat la volan si a circulat si cu viteza fara sa-i pese o singura clipa de cei pe care ii punea in pericol prin actiunile sale iresponsabile.Din cauza lui, un om deosebit a avut o moarte cumplita,o familie e distrusa de durere.El va ramane mereu in inimile noastre,a familiei si a celor care l-au cunoscut bine,un om minunat,iar despre criminal...nu-i doresc decat sa plateasca pentru ceea ce a facut.Nu te vom uita niciodata unchiule.
13.   Astai smecheria trimis de
(11 iul 2011, 21:19:22
Cum sa nu omoare omul daca dai permisul la totzi ghiogarii care se cred pe toloaca, sta leshinat de foame shi ishi cumpara BMW, shi dupa aia vrea sa arate omul cai smecher...........coondoleatze familiei.
13.1  RE: Astai smecheria trimis de
(13 iul 2011, 00:17:25
Da de unde ma rog il cunosti tu de sti ca "sta lesinat de foame si isi cumpara bmw"?
Il cunosti de undeva?Eu banuiesc ca tre sa te mai nasti de cateva ori ca sa ajungi sa realizezi tu cate a realizat omul asta in viata....fara ajutorul nimanui!
13.2  RE: Astai smecheria trimis de
(13 iul 2011, 09:39:40
Ce mare rahat a realizat asta? Masina condusa de el teoretic nici nu era a lui, a dat 1000 de euro si trebuia sa plateasca diferenta. Ce va mai place sa-i luati apararea doar pentru ca vi-e prieten. Eu daca aveam un prieten CRIMINAL (ca asa se cheama un om care a luat o viata) logic ca mi-ar fi parut rau de el dar in niciun caz nu mancam rahat cum mancati voi si nu incercam sa-l fac sa para nevinovat pentru ca nu e! A omorat un om!!! Merita si va fi PEDEPSIT... si daca tot nu iti dai seama de gravitatea faptei poate da un betiv si peste tactu si sa vad atunci daca ai sa fii tot asa de ingaduitor... ca deh, criminalul poate e si el "baiat bun" cu multe realizari, dar a gafat si el o data.
13.3  RE: Astai smecheria trimis de
(14 iul 2011, 00:30:16
bai seranof nenorocitule si tu si cu criminalul asta de miron.Tu stii bai boule ca omul acesta este a 2a persoana pe care a omorat-o miron?l-a omorat si pe fratele meu dar a scapat pentru ca era minor.acum nu o sa mai scape,si daca scapa jur pe viata si pe sufletul meu ca mor cu el de gat!
14.   Numai la noi se poate intampla.......... trimis de
(11 iul 2011, 21:31:42
este socant.am citit articolul si am vazut video.este incredibil.CONDOLEANTE FAMILIEI.ceea ce este important, acest copil de 25ani,sa plateasca pt ceea ce a facut.cum este posibil sa conduca, asa bauti la volan, fara nici o problema,cand vom avansa????vreodata???mai civilizati-va, dar cu viata pe care o ducea???????????copii abandonati si fara nici un Dumnezeu. mai mergeti si la biserica, mai aprinde-ti o luminare,oameni buni, care fara cel de sus, nimic nu este posibil.Dumnezeu sa il ierte.
15.   Trist... trimis de
(12 iul 2011, 11:05:07
Dumnezeu sa te ierte nea Gavril....asa iti spuneam....erai un om deosebit, suflet mare, muncitor si cu multa decenta.....cand te vad acolo in iarba mi se rupe inima...nu merita-i asa o soarta....cel mai grav la acest tanar a fost viteza pe langa faptul ca era baut, acul era oprit peste 100km/h....daca nu avea viteza avea timp sa se fereasca...era obosit, venea de la tura de noapte, muncea mult pt.familia lui...eu conduc cu viteza legala si de cele mai multe ori sunt injurata in trafic, zilele trecute o cucoana pe la grupul scolar ma claxona, m-a depasit cu 90km/h...de ce ca sa stea tot drumul in fata mea, era aglomerat....merita goana asta nebuna pe strazi?....slalomurile fara a semnaliza printre masini de pe o banda pe alta...si nu a durat mult si o cucoana tot pe la grupul scolar a prins bordura si in viteza aia a aruncat-o de trei ori in aer peste gardul viu....merita viteza asta nebuna?...unde se grabesc...la cimitir?
16.   Politistii din campulung moldovenesc trimis de
(12 iul 2011, 17:42:13
ce sa faca alcoolicii aia notorii de politisti care sunt in campulung.daca te duci seara la sectie cu o problema ii gasesti pe toti in stare de ebrietate.sunt niste spagari nenorociti care ard gazul toata ziua prin campulung doar sa faca si ei o spaga in plus.si auzi ca ala a omorat,altul ca a daramat un stalp si dupa cateva luni sentinta e de 3 4 ani cu suspendare.spunea cineva ca nu au masini in dotare...vb aiurea.ar trebui dati toti afara ca inchid ochii pt cateva 10 de lei si de asta mor oameni nevinovati,ucisi de inconstienti care se cred smecheri daca merg cu 150\h prin centrul orasului la 3 4 dimineata.sunt foarte sigur ca animalul asta care a omorat saracul om o sa scape fara inchisoare:|
16.1  RE: Politistii din campulung moldovenesc trimis de
(13 iul 2011, 00:23:15
Ce sa iti zic eu tie...ca din cate vad nu se poate discuta cu tarani ca tine...se vede dupa limbajul tau ca esti varza....
17.   Criminal trimis de
(14 iul 2011, 00:32:07
asta e diavol nu e om...e diavol...cum se poate sa mai nenoroceasca inca o familie satana asta de om...este un nenorocit,a mai omorat un om,mi=a omorat fratele dar a scapat pentru ca era minor.De data aceasta nu mai scapa,nu il voi lasa eu sa scape !
18.   Comentariu trimis de
(22 iul 2011, 17:50:22
de ce atata ura????/ca nu va inteleg...cunoasteti victima sau inculpatu??ce`i cu atatea pareri fara nici un rost???!!!!daca erati voi in locu lui sau un amic de`al vostru tot asa de aspru judecati pe cineva??/il cunoasteti fiind un betiv vitezoman???????se putea intampla oricui!!!!altii care fac intentionat asa ceva nu mai sunt criticati asa rau!!!!NU CRED CA VA AFLATI IN MASURA COMENTATI CAZUL DESI NU IL CUNOASTETI!!!!!!!!!!!BINE AR FI SA VA VEDETI DE VIATA VOASTRA SI SA NU MAI DORITI RAUL ALTUIA CA VI SE POATE INTAMPLA ORICAND CHIAR MAI RAU!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei