Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţii de noapte

Delia a făcut show în Padrino

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Invitată să cânte în noaptea de vineri spre sâmbătă în Pub Padrino, Delia Matache, a cărei intrare pe scenă era programată pe la miezul nopţii, a ajuns ceva mai târziu.

Frumoasa cântăreaţă şi-a făcut apariţia în clubul sucevean în jurul orei 2:45, însoţită de cele două dansatoare ale sale, una dintre ele fiind Andreea Popescu, bruneta care a ţinut prima pagină a tabloidelor după relaţiile cu Liviu Vârciu şi Mihai Bendeac.

Am amintit de Andreea pentru că, la un moment dat, chiar după prima piesă, dansatoarea a fost protagonista unui incident mai puţin întâlnit la un concert, spunându-i Deliei că are nevoie să meargă până la baie.

Cântăreaţa le-a spus spectatorilor că, la întoarcere, Andreea va face un dans topless pentru a se revanşa. Artista şi-a cerut scuze că a întârziat, spunând că nu a fost vina ei şi că s-a grăbit să ajungă la Suceava, făcând patru ore şi jumătate cu maşina, de la Bucureşti.

După ce Andreea s-a întors de la toaletă, în formulă completă, Delia şi cele două dansatoare ale sale au reintrat pe scenă şi au făcut un adevărat show.

Delia a dat autografe chiar şi în timp ce cânta, iar aproape de final, pe scenă, alături de ea, au urcat şi alte „dansatoare”, din public.

Imagini de la concertul Deliei din Pub Padrino pe MONITORUL TV (www.monitorultv.ro).

 

Recital Proiectul Tivodar, La Fierărie

Vineri seară, de data aceasta în pub-ul La Fierărie, de pe strada Mărăşeşti, a avut loc un alt spectacol, al trupei Proiectul Tivodar.

Ştefan Tivodar (voce, chitară) şi Alex Nechita (vioară, chitară), primul din Iaşi, al doilea din Ploieşti, s-au întâlnit într-un club acum aproximativ trei ani şi au decis să dea viaţă Proiectului Tivodar.

“Inima bate folk, auzul îndeamnă spre blues şi rock progresiv, iar rezultatul este un amestec greu de definit, dar imposibil de omis. Fiecare notă, fiecare cuvânt – totul pulsează, viu şi puternic. Muzica noastră se asculta, se simte, se… trăieşte”, îşi descriu pe scurt cei doi proiectul.

Vineri seară, în jurul orei 21:00, Proiectul Tivodar a venit în formulă de trei. „Formula completă... mai mult rock”, explică membrii trupei.

Imagini de la recitalul celor de la Proiectul Tivodar la Fierărie pe MONITORUL TV(www.monitorultv.ro).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delia a făcut show în Padrino.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Delia a făcut show în Padrino1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tare!!! trimis de
(11 iul 2011, 11:29:28
wow...ce eveniment important! Cat a costat  ☭ ul asta de articol?! Ma mir cum de nu ati descris si ce a facut pitzi aia la baie.
1.1  RE: Ce tare!!! trimis de
(11 iul 2011, 16:15:26
exact..daca un recital al deliei e un eveniment care trebuie scris in ziarul local e clara treaba.. nici nu mai continui sa zic ceva..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei