Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2011 - Anul XVI, nr. 155 (4753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dezastru la bacalaureat

Mai mult de o treime dintre candidaţi au picat examenul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bacalaureatul din acest an a făcut victime printre absolvenţii de liceu, care au picat pe capete examenul maturităţii. 65% este procentul de promovabilitate din acest an, cea mai mică rată de trecere a examenului din ultima perioadă înregistrată în judeţul Suceava. Până acum, anual, în Suceava se înregistra o rată de trecere la bac de aproape 90%, însă anul acesta procentele au scăzut simţitor. Mai mult, în judeţ  nu s-a înregistrat nici o medie de 10 în acest an.

Peste o treime dintre candidaţi, adică 35% dintre absolvenţii de liceu, au picat examenul de bacalaureat, iar mulţi dintre cei care l-au promovat au trecut cu medii la limită. Potrivit datelor statistice transmise de Inspectoratul Şcolar Suceava, 1.897 dintre candidaţii respinşi au luat medii mai mici de 5, în timp ce 597 de candidaţi au picat bacalaureatul la limită, cu medii între 5 şi 5,99.

În ceea ce priveşte promovaţii, cei mai mulţi dintre candidaţi au trecut examenul cu medii de la 7 la 7,99, urmaţi de cei cu medii de la 6 la 6,99, în această situaţie fiind 1.406 candidaţi.

Medii de la 8 la 8,99 au fost obţinute de doar 284 de absolvenţi de liceu, iar medii între 9 şi 9,99 au luat doar 22 de concurenţi. Nici un candidat nu a trecut examenul cu media 10.

 

Vezi aici lista completă a rezultatelor obţinute la bacalaureat

 

Contestaţii la toate examenele

Ziua de ieri a fost una proastă pentru mii de absolvenţi de liceu care au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii afişarea rezultatelor de la bacalaureat.

Majoritatea liceelor au publicat rezultatele dimineaţa, în jurul orei 10:00.

La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară situaţia este dezastruoasă. Numai 18% dintre candidaţii care au dat bacalaureatul au şi trecut examenul. Supărare şi jale mare printre concurenţi, ieri dimineaţă, la aflarea rezultatelor. Liste întregi cu candidaţi respinşi şi, ici colo, câte un concurent promovat se regăsea pe tabelele publicate la avizierul şcolii.

Părinţi disperaţi şi absolvenţi cu ochii în lacrimi, aceasta era atmosfera ieri dimineaţă în curtea colegiului.

„Nu am luat. Am media 5,73 şi cea mai mică notă am luat-o la matematică, unde subiectele au fost groaznice. Fac contestaţie la toate tezele, că nu am nimic de pierdut”, a spus Ştefan Mujdei, absolvent al Colegiului de Industrie Alimentară din Suceava.

La acelaşi colegiu, Andreea Monea era una dintre puţinele candidate fericite. A luat bacalaureatul. „Am luat, a fost foarte greu, îndeosebi la matematică. Am o medie care îmi permite să merg la facultate şi mă bucur”, a spus Andreea Monea.

 

Trei candidaţi respinşi la Colegiul „Petru Rareş”

La Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava situaţia era radical opusă celei de la Colegiul Alimentar. Promovabilitate mare, doar trei candidaţi respinşi şi medii mult mai mari.

Cătălin Ciornei a luat examenul cu media 9,73. „Am luat. Am nevoie de medie mare fiindcă plec la studii în Germania”, a spus Cătălin, în timp ce sărea în sus de bucurie, la propriu.

La fel şi Tudor Nemeş. A luat bacalaureatul şi are şi o medie care-i permite să plece să studieze în Danemarca. Chiar dacă elevii de la Colegiul „Petru Rareş” au luat note mari, Tudor Nemeş a spus că „matematica a dat bătăi de cap, subiectele au fost foarte grele şi acolo notele au fost mai mici”.

Colegiile de renume au procente mari de promovare, doar unul-doi candidaţi fiind respinşi. La Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” doar o elevă nu a reuşit să obţină media 6 pentru a trece bacalaureatul, gradul de promovabilitate fiind de 99,5%, pe când la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” este de 99,09%, cu doi candidaţi respinşi. Şi la Colegiul Naţional “Petru Rareş” promovabilitatea a fost ridicată, doar trei candidaţi picând examenul. La liceele tehnice şi industriale din judeţ se înregistrează o rată scăzută de promovabilitate, iar candidaţii de aici care au trecut examenul au luat note mici.

 

Preşedinţii comisiilor de bacalaureat se aşteaptă la un val de contestaţii

Astăzi, de la ora 8 până la ora 12, cei nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot să depună contestaţii. Preşedinţii de bacalaureat din şcolile sucevene se aşteaptă la un număr foarte mare de contestaţii, având în vedere rata de promovabilitate din judeţ.

Contestaţiile se vor rezolva în următoarele două zile, urmând ca apoi să se afişeze rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, prima sesiune din acest an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult de o treime dintre candidaţi au picat examenul.
 Vizualizări articol: 7204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 16 voturi
Mai mult de o treime dintre candidaţi au picat examenul4.5516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilona trimis de
( 4 iul 2011, 11:26:05
stiu, o sa fiu criticata, dar trebuie sa fim obiectivi si sinceri : elevii nu mai invata , sunt nepoliticosi, obraznici, nu-si respecta profesorii, dimineata cind ar trebui sa fie la ore stau in baruri, terase, jocuri mecanice....nu asa se face scoala......
parintii nu se intereseaza de soarta lor.........profesorii nu-si bat capul, nu-i intereseaza si-i lasa cum vor ei............intr-un cuvint este dezastru din partea la toti..... elevi-profesori-parinti.......
ce-i de facut? la munca........osul la treaba.......fara prea multa miorlaiala......stim numai sa criticam , dar nu sa ne uitam fiecare in ograda noastra......
1.1  RE: Ilona trimis de
( 4 iul 2011, 12:06:32
Total de acord cu tine.Dar eu una ma bucur ca au picat destui,ei credeau ca bacul e o gluma,ca strang banutu' si e aranjat totul.Uite ca anul asta a fost putin mai corect fata de anii trecuti.
Mai ales vezi odraslele de bogatasi,vin la examene cu x5-ul tatalui,mamma mia ,te apuca toti dracii,si nu de invidie ,dar stii ca e prost de cum deschide gura si ce impresii ca"ba,tu stii cine e tata?"laughing
2.   De ce doar noi? trimis de
( 4 iul 2011, 11:41:42
Nu e vina si a profilor?Eu am luat bac, dar rezultatele la bac sunt de tot rasul-plansul.Profii nu mai fac nik la clase, pun note de 10 fluierand, mai ales la tara, fara ca aia sa stie sa scrie.Unde e logica ca un elev de nota 8-9 la mate sa ia 2 la bacalaureat?Insa daca dai de unul mai batos, e pentru ca fie vrea spaga, fie vrea sa vii la el la meditatii.Noroc ca la Suceava nu au fost camere de supraveghere.Nu cumva locul I se datoreaza plicului si cumpararea tolerantei de a ne lasa sa copiem si sa vorbim?
2.1  RE: De ce doar noi? trimis de
( 4 iul 2011, 12:24:07
E si vina profesorilor, bineinteles. Ei sunt de vina ca nu au coloana vertebrala. Nu stii, nu treci clasa, indiferent daca faci meditatii sau nu. Dar vina cea mai mare este, asa cum spunea cineva mai sus, a parintilor. Nu-si supravegheaza deloc odraslele, au grija doar de partea materiala, insa cand vine vorba de educatie, pun responsabilitatea in carca altora. Recunoasteti, dragi parinti, cand a fost ultima oara cand ati stat fata in fata cu copiii vostri la o discutie despre comportamentul lor?! Daca dumneata, ca parinte, nu ai nicio autoritate asupra copilului, de ce o ceri de la profesori?
Sper ca acesta experienta, nefericita din pacate, sa fie de invatatura de minte pentru generatiile viitoare.
3.   Comercianti fericiti trimis de
( 4 iul 2011, 11:54:57
si cum noua nu ne lipseste hazul de necaz
parerea mea e ca va creste vanzarea de botanice
4.   Comentariu trimis de
( 4 iul 2011, 12:05:09
Pacat de atatia elevi care au picat,dar un lucru e cert:se bazau doar pe copiat,fara sa invete mai nimic,asteptand totul de-a gata.Dar si lipsa optiunii de a da la un obiect de specialitate au dus la rezultate proaste.au obiecte tehnice sau alte tipuri vocationale cu multe ore pe saptamana,dau obligat la altceva,dreptatea e la mijloc.
5.   ABCDar trimis de
( 4 iul 2011, 12:33:00
abecedarule, unde esti cu prostiile tale????sau iti plangi de mila ca n-ai luat bacu'???stai linistit, ca n-ai sa-l iei nici la toamnalaughing)
5.1  RE: ABCDar trimis de
( 4 iul 2011, 13:34:21
SIGUR E PICAT SI EL..NU MAI ARE CHEF DE TEXTE..:)))
6.   Coordonare desantzata trimis de
( 4 iul 2011, 12:33:10
Este binecunoscut faptul ca dl CARCALETE - maharul ISJ inchide, dupa chipul si asemanarea lui, ochii in favoarea elevilor care dau bac.Nu a instalat camere in nici un liceu sucevean,in mod premeditat.S-a copiat pe rupte cu mici exceptii.Supraveghetorii sa traiasca! Dl Monacu stie una si buna, pacat ca atat tine minte din pedagogia lui, CURBA LUI GAUS. Realitatea este ca elevii incepand cu clasa a V-a nu mai invata,stiu bine ca numai cu euroii parintilor se trec examene. La Col Alex cel Bun din Gura Humorului, spre ex, un popa devenit supraveghetor a pretins 75 R de la candidati la lb.romana,80 R la matematica.
La lic 3 si 4 Sv s-a copiat pe rupte,rezultatele sunt pe masura indolentei, lenei, dezinteresului pt invatatura . Sa mai lase contestatiilor si sa se inteleaga ca BAC nu este o afacere.Copiatul este autentic in Col Tehnic Radauti unde mafia este in floare.Poate acest ex va fi o invatatura de minte.Speram cu totii.
6.1  RE: Coordonare desantzata trimis de
( 4 iul 2011, 16:00:22
Monacu si curba lui Gaus = baba si mitraliera. Ia mai bine vedeti declaratia de avere a lui Monacu. Bugetar 100% imbogatit de cand e inspector cu bacalaureatul si testele nationale. Cred ca nu a facut 1 RON in viata lui pe munca care sa justifice superbogatia monacului. Dar poate are o prea apropiata "colaboratoare" ceva explicatii, credite, etc.... o mare "SUSTINATOARE" a Monacului cu care umbla toata ziua cu masina ei.
7.   Jumatatea plina a paharului trimis de
( 4 iul 2011, 12:34:46
Haideti sa vedem jumatatea plina a paharului. Suceava este, totusi, judetul cu cea mai mare promovare din tara!
7.1  RE: Jumatatea plina a paharului trimis de
( 4 iul 2011, 23:12:36
sa nu uitam faptul ca la noi in judet nu au fost camere video de supraveghere. Oare daca ar fi existat camerele respective... rezultatul ar fi fost acelasi ?
Tu ce zici ?
8.   Lantul slabiciunilor !!! trimis de
( 4 iul 2011, 12:52:13
După părerea mea primii vinovaţi sunt părinţii. Nu constientizeaza adevărata valoare a odraslelor lor. Dacă pe unii dintre ei nu i-a interesat scoala si după 1989 si-au completat studiile cu bani (ca deh... nu da bine ca dl sau d-na "patron" sa aibă mai putina scoala decât angajaţii), acum au aceleaşi pretenţii de la copiii lor. In cazul in care un profesor are TUPEUL NESIMTIT sa pună o nota mai mica unui elev, la secunda 2 profesorul este "tras de urechi" de vreo pila de-a părinţilor elevului (director, coleg, vecin, etc.). Asta ar fi unul din aspecte. Un alt aspect ar fi salariile mici pe care le au cadrele didactice. La o scoala in loc sa fie 3 profesori care sa predea la 5 clase, sunt 5 profesori. Toţi vor salarii occidentale dar pe munca putina. Cum era posibil ca pe vremea lui ceausescu un profesor sa-si facă treaba la o clasa cu 42 de elevi iar actualii profesori sa nu fie in stare sa predea si sa examineze 30 de elevi? Moda (povestea) prepararii a elevilor de la clasa in particular merge mai departe... , numai ca acum a luat o adevarata amploare!!! Acu ceva timp se vehicula faptul ca meditatiile din particular vor fi impozitate. N-am auzit ca vreun profesor sa plătească impozit. Nu mi se pare corect ca toată lumea sa plătească impozit, mai putin profesorii. Si spagile pe care le primesc medicii, asistentele, infirmierele, liftierii, angajaţilor din primarii, finante, politie, etc., ar trebui impozitate. Deci... trageti singuri concluziile...
8.1  RE: Lantul slabiciunilor !!! trimis de
( 4 iul 2011, 15:20:59
Si al treilea aspect ar fi "calitatea" elevilor din prezent. Dacă mamica si taticu ii oferă tot ce-si doreşte copilasul începând cu bani (fără număr, fără număr), haine de firma, etc. si terminand enumerarea cu un autoturism, copilasul nu se rezuma la aceste placeri. Mai baga vreo 2 etnobotanice pe care le învaţă sa inoate in alcool, combinatie care îl "ridica" in ochii celor din anturajul lui. Cam asta e tineretul nostru, viitorul de "aur" al nostru...
9.   Realitate pe jumate trimis de
( 4 iul 2011, 14:03:18
Oamenilor, avem 2 ipostaze urate:
- cand parintele e chemat la scoala sa i se spuna ce odrasla prost crescuta are, el comenteaza si da in cap la profesori, si sparge banu pe scumpul lui copil, in loc sa il pedepseasca si sa-l tin sub observatie. Dragul lui copil...... Si apoi, daca parintele isi ia copilul de la acea scoala, profesorii raman fara copii, deci fara catedre. Asa e sistemul de toata cacaoa.
- Anul acesta, profesorii au suparat pe cei de la Bucuresti, asa ca, de ce sa nu arate cei de la Bucuresti de ce sunt in stare? Simplu nu? Au bagat un subiect mai greu. Iar liceele s-au descurcat cum au putut. Unii si-au mai lasat elevii sa miste ca altfel progeniturile parintilor care 4 ani au frecat coatele pe banci degeaba nu ar mai fi luat niciunii; ori alte licee au fost mai slabe de inger si nu au ajutat elevii. Astfel ca acolo s-a picat mai mult.

Nu pun in discutie cazurile aparte, sau mai speciale. La licee bune sunt foarte multe uscaturi care au trecut, pt ca sunt licee bune - vorba vine- ; la licee rele sunt si copii buni, care acum si-au nenorocit mediile pt facultate. Etc, ETC.
10.   Ce se vrea cu invatamintul si cu profii!? trimis de
( 4 iul 2011, 14:14:56

Simbata, studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj au compus un imn al emigării pe care l-au fredonat în timpul festivităţii de absolvire. Se numeste Imnul mediciniştilor: „În Vest o să emigrăm“

Ce au cântat mediciniştii:
(Medicină) Spre tine am pornit
(Medicină) Tu ne-ai chinuit
(Medicină) După şase ani
(Medicină) Tot nu te-am găsit
(Medicină) Noi tot încercăm
(Medicină) Vrem să învăţăm
(Medicină) Pacienţii să-i tratăm
(Medicină) N-o să renunţăm
(În Vest) Mulţi o să plecăm
(În Vest) Să ne afirmăm
(În Vest) O să demonstrăm
(În Vest) O să emigrăm
11.   Desteptati-va!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 4 iul 2011, 14:56:04
nu se mai fac ore ??????????oare din ce cauza?pt.ca profesorii sunt filmati cu tel.mobile nu pot sa isi faca orele din cauza smechrilor.astea sunt adevaratele rezultate ale copilor nu se invata totul e pe bani bine le-a facut.sa se puna pe invatat nu sa stea prin baruri si sa radA DE proful care are o pregatire sa vada cum se obtine un loc de munca.MANA PE CARTE COPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII........................ CARE NU MERITA NICI LA TOAMNA SA NU IA TREBUIE SA VA TREZITI LA REALITATE CU CEVA SI VOI SI PARINTII CARE SUNT INVATATI SA DE-A BANI .LA MAI MULTIIIIIIIIIIII............
12.   Real ar fi chiar mai putin de 65% trimis de
( 4 iul 2011, 15:53:21
Asta deoarece unii au mai scapat , dar real , eu nu cred ca nici macar 65% nu ar fi promovabilitate. Probabil ar fi cam 25%.
13.   Realitate trimis de
( 4 iul 2011, 16:45:41
Se cauta acum vinovatii pentru rezultatele de la bac...??!!Un lucru e clar: elevii timp de 4 ani au ignorat invatatura, s-au bazat doar pe faptul ca la bac vor copia.Profesorii si-au facut datoria de a le preda, dar cui?! Cei care au fost seriosi au luat bacul, cei care au tras mata de coada , nu.Trebuia odata si odata sa se stopeze acest ,,contract tacit,, intre cei care supravegheau , cei care corectau si cei care sustineau bacul.Si in toamna va vi la fel.Asa ca dragi copilasi, puneti mana si invatati.In viata nu primesti totul moca si furand...iar parintii sa aiba mai multa responsabilitate si control in ceea ce priveste timpul copiilor lor, a situatiei la invatatura si a anturajului.Nu intotdeauna cu bani rezolvi totul.Mai trebuie venit la sedintele cu parintii, controlati inopinat, si in primul rand discutat cu ei.Viata e dura, iar daca te bazezi doar pe mama si tata, nu ai cum sa reusesti in viata.
14.   Repetarea examenului ! trimis de
( 4 iul 2011, 17:16:37
Am citit comentariile si am inteles ca la unele licee nu au fost instalate camere de supraveghere. In acest caz repetarea examenului se impune fara nici o discutie altfel cei care au fost supravegheati cu camere au tot dreptul sa fie nemultumiti ca nu s-a aplicat acelasi tratament pentru toti elevi. Eu nu am pe nimeni la liceu dar sunt socat de faptul ca peste tot s-a vorbit de supraveghere cu camere de luat vederi , ca sa aflu ca la Suceava nu sa procedat asa . Este de a dreptul scandalos acest fapt. Nu stiu cine este responsabil de aceasta fapta dar as dori ca macar copii sa nu fie implicati in ,,descriminari'' .
14.1  RE: Repetarea examenului ! trimis de
( 4 iul 2011, 23:21:48
S-a dat o recomandare ca sa fie instalate respectivele camere de supraveghere. majoritatea inspectoratelor scolare au tinut cont de recomandarea ministerului, dar la noi... inspectorul general are spatele destul de acoperit incat sa faca ceea ce-i dispune cel de l-a pus in functie.
Da bine la imagine ca in feuda lui @#$% totul sa fie bine si frumos, lumea fiind satula, bine hranita, desteapta, muncitoare, cu respect pentru autoritati, culta, s.a.m.d.
15.   Notele sunt oglinda elevului trimis de
( 4 iul 2011, 18:21:56
nu poti sa ai pretentii sa treci un examen cum este cel de bacalaureat in conditiile in care tu ca elev te duci la scoala doar pt ca asa merg in general copii de varsta ta si atat. realitatea este ca nu se invata. elevii au devenit cica jmecheri, profesorii au devenit actori in filme pe youtube, filme regizate de toti mucosii cu figuri in cap. totul porneste de la bunul simt pe care actuala generatie in proportie covarsitoare nu-l are. minus zero la respect fata de scoala, invatare, profesori si in final fata de ei insisi. e mai important sa casti gura si sa pierzi timpul pe facebook, twitter, messenger, etc.socializarea este buna. dar oamenii socializeaza eficient daca si au ceva in cap si au ce sa-si spuna(scrie) unul celuilalt. asa doar cu poze in c._uru gol pe facebook si cu aere de fotomodel sau de mistermusculo nu se poate lua un examen de bacalaureat. toate sunt potrivite dar la varsta potrivita. daca vrei sa faci performanta in orice trebuie sa inveti si sa te straduiesti. in biblioteci cartile miros a mucegai pt ca nu au mai fost deschise de ani buni. dar elevii sunt jmecheri si in ton cu moda si cu conturile de facebook, twitter, mess,etc. actualizate la zi. iar notele la bac reflecta nivelul lor de cunostinte si sunt oglinda fiecaruia dintre ei.
15.1  RE: Notele sunt oglinda elevului trimis de
( 5 iul 2011, 09:03:07
sa vina Domnul/Doamna odata sa faca dreptate ! Ce e cu lumea asta ? Hai sfarsitule V_MARIUS te asteapta
16.   Repetarea examenului ! trimis de
( 4 iul 2011, 18:25:33
Moderat,

renuntati la propunere, nu mai chinuiti copiii! Stiti doar ca le trebuie mai mult de un an ca sa invete toata materia pentru examene...si atunci!?
17.   Trist trimis de
( 4 iul 2011, 20:48:25
Trist dar adevarat....de vina sunt si profesorii ca asteapta numai bani,meditatii etc.,de vina sunt si elevii pentru neseriozitate,deasemenea de vina sunt si parintii..
18.   Vina e a copiilor trimis de
( 4 iul 2011, 21:52:59
Nu s-au rugat suficient la ciolanele sfantului ..ion..=))
19.   ))))))))))))))))))))))))))) trimis de
( 4 iul 2011, 23:04:19
se fac angajari la ROSAL ,,, nu va trebuie diploma)))))))))))
20.   :)) alex te completez trimis de
( 4 iul 2011, 23:06:58
si nici la fragmentu din iov din ukraina si nici matanii la Agikadar sau cum ii spune:)) sa mergi acolo ziua si sa.i vezi ce baga:)) mergi de curiozitate.. In orasul asta sunt de o viata..si nu am crezut pana n'am vazut..mergi de curiozitate si tine.ma la curent:))
20.1  RE: :)) alex te completez trimis de
( 5 iul 2011, 08:53:54
Acuma sunt ei de vina !!! Dar, daca luau bacu, ii ajuta Dumnzeu, nu reauseau tot ei !
Trebuie mentionata si mentalitatea asta Lukanulaughing
21.   La mai multe BAC-uri corecte!!! trimis de
( 5 iul 2011, 01:07:07
Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu-si uite ăștia năravul si sa tot organizeze bacalaureate din astea supravegheate pe bune, iar "emanațiile inteligentei odraslelor cu pretenții" sa fie atent evaluate si corect notate de comisiile de corectare!!! Poate asa s-or mai reduce din prostii cu diplome si aere de intelectuali!!!! Poate asa vom mai avea si noi valori scoase în evidenta si lăsate sa strălucească! Poate asa vor mai dispărea din specimenele care nu știu ce facultate au absolvit, ci doar cât a costat.... si din cei a căror dilema e care master sa-l treacă primul în CV.... ala de 15 milioane sau ala de 1000 de "euroi".
Doamne ajuta! Stimabililor, TĂIAȚI RĂUL DE LA RĂDĂCINĂ!!!! Faceți putina curățenie si începeți cu educația!!!!
22.   Am trecut de curiozitate acu ceva anisori in urma trimis de
( 5 iul 2011, 11:02:50
Ai dreptate te apuca rasul-plasul s-au tocit pietrele din jurul hagigadarului in perioada bacului:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei