Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2011 - Anul XVI, nr. 152 (4750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Campanie

Educaţie rutieră cu imagini şocante de la accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O campanie a Poliţiei Rutiere şi a Autorităţii Rutiere Române îşi propune să facă educaţie rutieră într-un mod mai dur, dar cu eficienţă recunoscută, un film cu imagini şocante de la accidente rutiere şi cu victimele acestora urmând a fi rulat în şcoli ori la manifestările cu public.

Acţiunea face parte din Decada acţiunilor pentru siguranţa rutieră, 2011-2020, o campanie aprobată de reprezentanţii a o sută de guverne şi care îşi propune să stabilizeze şi să reducă numărul de tragedii de pe şosele.      

Concret, a fost realizat un film de aproximativ şapte minute care conţine o sumedenie de imagini şocante de la accidente (printre acestea apar şi imagini de la un accident petrecut acum câţiva ani în Fălticeni), de asemenea în imagini apărând şi persoane rămase infirme după evenimente rutiere ori şoferi sau motociclişti surprinşi de radare cu viteze de peste 200 de kilometri la oră.

După cum ne-a informat directorul agenţiei Suceava a Autorităţii Rutiere Române (ARR), Viorel Hrebenciuc, campania presupune prezentarea imaginilor la posturile locale TV, la evenimente în care se sărbătoresc zilele oraşelor sau la târguri auto, precum şi la ore de educaţie rutieră în şcoli, lucru care se va întâmpla odată cu debutul anului şcolar viitor.

Şocante şi totodată educative, imaginile îi vor face cu siguranţă pe mulţi să se gândească de două ori înainte de a trece strada în grabă ori de a conduce maşina cu viteză.

Filmul educativ preventiv poate fi vizionat şi pe www.monitorultv.ro.

În cadrul aceleiaşi campanii, ARR Suceava, în colaborare cu SC Tarsin Com SRL şi M-System SRL, a oferit premii unor elevi de liceu şi şcoală generală, după ce s-au organizat mai multe concursuri cu desene pe teme rutiere.

Premiile au constat în rechizite şcolare.        

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Educaţie rutieră cu imagini şocante de la accidente.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Educaţie rutieră cu imagini şocante de la accidente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Informare?????masuri... trimis de
(30 iun 2011, 11:44:51
educative prin imagini?educativ sa-si faca politia rutiera serviciul prin informare,prin supraveghere si control trafic[nu radare si amenzi]sa se ocupe de carosabil pentru o buna desfasurare a traficului[strazi sparte de diferite lucrari],in intersectiile semaforizate[si din lipsa de preocupare ][gen varianta sf.ilie]sa stea la dirijatul circulatiei,sa-i vedem in trafic implicandu-se cu adevarat la toti participantii de trafic,indiferent de cine sunt si cu ce se deplaseaza.veniti cu gogosi de informare,mita etc.se stie prea bine ca cei mai mari hoti din suceava sunt cei de la rutiera[vedeti vilele si masinile de lux ce au din salariile de bugetar si cu sotie...doamna-n casa]si mai nou,tragand cu armamentul dupa orice boschetar cu masina,punand in pericol viata atator persoane aflate in imprejurimi.antrenati-i ,scoateti burtosii si spagarii,intr-un cuvant ,sa-si faca datoria cu adevarat,asa cum isi spun..."IN SLUJBA COMUNITATII"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei