Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări

Linia CFR Suceava - Cacica va fi dată din nou în folosinţă în luna iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tronsonul de linie ferată Suceava – Cacica – Păltinoasa va fi dat în folosinţă până la mijlocul lunii iulie 2011. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a inspectat în cursul zilei de ieri lucrările de refacere a porţiunilor de cale ferată care au fost distruse în urma inundaţiilor din vara anului trecut. Flutur a amintit că torenţii au distrus linia ferată în două puncte, la Soloneţ şi la Todireşti, Guvernul României alocând o sumă de aproximativ 5,5 milioane de lei (55 de miliarde de lei vechi) pentru lucrările de refacere.

„Lucrările sunt realizate de o firmă din Iaşi specializată în construcţii feroviare. Şi sper ca în 15 iulie să dăm drumul la circulaţia trenurilor pe ruta Suceava – Cacica - Păltinoasa. Inundaţiile de anul trecut au făcut pagube mari, iar eu am cerut încă din toamna anului trecut alocarea de resurse pentru lucrările de refacere. Ministerul Transporturilor a dat atunci bani pentru linia ferată Suceava – Putna, pentru lucrările din zona Dărmăneşti, care a fost deja reparată. În acest an s-au apucat de acest tronson care pare părăsit, or locuitorii din zonă aşteaptă să circule trenurile”, a declarat Flutur.

El a adăugat că drumul judeţean care trece prin localitatea Todireşti spre Cacica, afectat de inundaţiile de anul trecut, au fost finalizate în totalitate. Gheorghe Flutur a mai precizat că în prezent se mai lucrează la refacerea unor poduri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linia CFR Suceava - Cacica va fi dată din nou în folosinţă în luna iulie.
 Vizualizări articol: 1944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Linia CFR Suceava - Cacica va fi dată din nou în folosinţă în luna iulie5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MARE TEAPA!!!! trimis de
(18 iun 2011, 21:38:45
TOT SPUN ACESTI MINCINOSI DE DAT DRUMUL LA LINIE, DAR E O SMECHERIE MARE LA MIJLOC >
E IN JOC PRIVATIZAREA LINIEI CUM A MAI FOST, SE DA GRATIS UNUI PRIVAT CARE INCASEAZA SUBVENTII DE MILIOANE DE EURO DE LA STAT, SI PANA ACUM A CASTIGAT BANI O FIRMA DE MAXI TAXI A UNUI DEPUTAT DIN SOLONETUL NOU CARE ARE FIRMA DE TRANSPORT SI TRANSPORTA OAMENII CA PE ANIMALE SI NIMENI NU FACE NIMIC!!! TOTUL E VRAJEALA DE 2 LEI!!
TARA IN CARE TRAIM !!
SA DISPARA PDL-UL ASTA CA NUMAI RAU A FACUT IN FRUNTE CU FLUTUR!!
2.   Asa e! trimis de
(18 iun 2011, 22:48:04
Asta se urmareste distrugerea si privatizarea liniilor, se dau oameni afara de la cfr si acesti mari hoti, factori de decizie n-au mila de nimic si de nimeni, numai ei sa faca miliarde de euro din furaciuni si noi, prostimea sa murim de foame, rusine PDL, , RUSINE PDL, S-au terminat PADURILE si v-a mai ramas niste linii de la cfr??? vindeti-le si pe astea!!! RUSINE PDL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei