Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2011 - Anul XVI, nr. 140 (4738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Lecţie dură

Jandarmi bătuţi de un bărbat prins la furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lecţie dură pentru un jandarm şi un elev aflat în practică la această instituţie. Cei doi au fost loviţi cu o rangă de un bărbat surprins la furat în curtea unei femei din localitatea Laura, oraşul Vicovu de Sus şi au ajuns la spital cu răni serioase.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 01.00, când o patrulă formată dintr-un poliţist, un jandarm şi un elev în practică a observat un faeton oprit în faţa unei gospodării. În timp ce patrula se apropia de locul suspect, din curte a ieşit un bărbat care s-a urcat în faeton şi a încercat să dispară în noapte.

„Deoarece suspectul nu a oprit la somaţie şi şi-a continuat deplasarea în fugă, jandarmii au reuşit să urce în faeton, ocazie cu care l-au identificat pe conducătorul atelajului. În faeton, bărbatul nu s-a supus somaţiilor venite din partea plutonierului, pe care l-a lovit şi îmbrâncit, aruncându-l din faeton pe partea carosabilă, iar mai apoi l-a lovit pe al doilea jandarm (n.r. elevul) în zona capului, jandarm care s-a dezechilibrat şi a căzut din faeton”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Plutonierul Petru Hasna, de 43 de ani, a ajuns la spitalul din Rădăuţi, fiind diagnosticat cu traumatism toracic şi escoriaţii toracice, în timp ce elevul Vasile Daniliuc, de 26 de ani, are plagă zdrobită sprâncenată, contuzie maxilar superior şi escoriaţii faciale.

„Viaţa celor doi nu este pusă în pericol, dar au rămas internaţi în spital, sub supraveghere medicală, pentru a li se acorda îngrijirile de care au nevoie”, a declarat medicul Cezar Radu, directorul medical al Spitalului Municipal Rădăuţi.

După ce i-a lovit pe cei doi jandarmi, Aurel Betean, de 34 de ani, din Vicovu de Sus, a reuşit să dispară. Bărbatul, care în trecut a mai avut şi alte probleme cu legea, încă nu a fost găsit, în ciuda căutărilor asidue de ieri. Pe numele lui Betean s-a întocmit dosar penal, iar cercetările vizează infracţiunile de  tentativă la furt calificat şi ultraj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmi bătuţi de un bărbat prins la furat.
 Vizualizări articol: 3034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Jandarmi bătuţi de un bărbat prins la furat2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(16 iun 2011, 11:52:44
sunteti de rasul lumii... asta da dovada de profesionalism.. ce faceati daca avea o arma?? va luati cartuse in c.u.r. erati 3 si el 1 si v.ati luat.o pe costul..halal imi vine sa rad. si va da.ti si in spectacol pe la mall cu profesionalismul vostru:))))
1.1  RE: :)) trimis de
(16 iun 2011, 12:54:14
Pai da, ca in Romanica jandarmul si politistul n-are voie sa-l loveasca pe infractor, ca ala tipa dupa aia in gura de sarpe ca a fost batut de autoritatile statului, se duce la televizor si-si arata vanataile. Si tot de aia, tu, ca victima a unui furt din locuinta, n-ai voie sa-i dai una in cap la hot, ca ii incalci drepturile de cetatean caruia ii lipsesc niste lucruri si care din intamplare se gasesc la tine in casa.
2.   Greseală trimis de
(16 iun 2011, 13:59:43
Prima şi ultima greşeala a jandarmilor: Nu te urci niciodată în căruţa unuia pe care l-ai prins la furat. Viaţa nu-i ca-n filme, sa abordezi tu vehicolul ca un erou. Ce se gândeau? Că o să-i arate obrazul cu degetul, iar ăla o sa oprească de ruşine? Îl vezi că-i nebun şi fuge de tine cu căruţa, chemi întariri şi ulterior îl opreşti cu cât mai puţin risc din partea ta. Spre ex: În maj. ţărilor civilizate, folosesc autovehicolul din dotare pentru a opri infractorii. Dacă el nu răspunde la somaţii, se consideră ca e pericol public şi se caută să-l neutralizeze cât mai repede şi cât mai lipsit de risc pt. poliţişti. În fine..ar fi multe de spus.
3.   Pentru carcotasii la cometariul meu de ieri trimis de
(16 iun 2011, 22:36:37
imi cer "scuze"ca am fost "prea dur " in comentariul meu de ieri si v-am suparat dar eu am crezut ca jandarmii aflati in slujba cetateanului sunt la fel de pregatiti ca si cei aflati in slujba institutiilor statului pentru ca nu am vazut ca la vreun miting unde cetatenii isi cer respectarea unor drepturi legitime sa fie vreun jandarm care o ia pe cocoasa.probabil ca vinovat de bataia incasata de jandarmi este proprietarul jefuit pentru ca nu a prins hotul si sa/l predea imachetat jandarmilor .la ce sa ne mai asteptam cand jandarmii sunt batuti de hoti,politiei ii este furata masina din garaj ,etc......
4.   Xyz trimis de
(16 iun 2011, 22:42:31
asta-i un risc al meseriei pe care si-au ales-o
5.   Fain trimis de
(16 iun 2011, 23:08:06
ma bucur ca mai aud si vesti bune...eu l-as plati sa bata cati mai multi jandarmi si politisti,ca prea prosti sunt...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei