Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2011 - Anul XVI, nr. 139 (4737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Explicaţii la Parchet

Poliţist plătit cu 500 de lei să transporte cu maşina, în timpul serviciului, ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vasile Iftimie (43 de ani), şeful de post trimis în judecată zilele trecute, după ce a fost prins, îmbrăcat în uniforma de poliţist, în timpul serviciului, la volanul unui autoturism VW, în portbagajul căruia s-au găsit nu mai puţin de 3.000 de pachete de ţigări, a declarat că a fost plătit cu 500 de lei pentru a face acel transport.

Potrivit rechizitoriului înaintat instanţei de judecată, agentul-şef principal Iftimie a spus la audieri că ţigările le-a primit de la un cetăţean necunoscut în piaţa din Rădăuţi şi că respectivul individ i-a dat 500 de lei pentru a le transporta la Suceava.

Şeful de post a mai spus că nu a ştiut ce marfă transportă, însă anchetatorii susţin că pe ţigările găsite în portbagajul maşinii poliţistului a fost identificată o amprentă a acestuia, ceea ce demonstrează, în opinia procurorului de caz, că inculpatul a contribuit la încărcarea pachetelor cu ţigări.

În actele de sesizare a instanţei de judecată, anchetatorii vin cu noi amănunte despre ceea ce s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 19 mai a.c., atunci când maşina lui Vasile Iftimie a fost trasă pe dreapta de colegii lui de la Rutieră, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi.

După ce a fost prins cu ţigări în portbagaj – se arată în rechizitoriu – Iftimie a intrat în panică şi a început să-şi roage colegii: „Lăsaţi-mă să plec, mă băgaţi în puşcărie”.

La un moment dat a deschis portiera dreapta a autoturismului său, a luat trei telefoane mobile, iar pe unul dintre ele l-a desfăcut, a scos cartela SIM şi a aruncat-o în iarbă.

După ce a încercat să fugă pe câmp şi a fost ajuns din urmă de unul dintre poliţiştii de la Rutieră, Iftimie, susţin anchetatorii, s-a dezbrăcat de cămaşă, spunând: „Nu vreau să fiu văzut în uniformă”.

Anchetatorii subliniază şi faptul că, potrivit caietului de planificare a activităţilor pentru data de 19 mai a.c., şeful de post trebuia ca în intervalul orar 11:00-15.00, în care el făcea activitatea de contrabandă, să meargă la Udeşti pentru identificarea unui cetăţean căutat de poliţie, după care trebuia să rezolve mai multe probleme la birou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist plătit cu 500 de lei să transporte cu maşina, în timpul serviciului, ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 3145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Poliţist plătit cu 500 de lei să transporte cu maşina, în timpul serviciului, ţigări de contrabandă3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vanea, Vanea... trimis de
(15 iun 2011, 15:54:33
Si ati trecut cu tigarile ?
Apai cum am trecut daca ma vedeti aicea ??? asa graita Vanea ,moldoveanul prins cu tigari in Vama Iasi,dosite printre mere .
Nici nenea asta nu stia ce transporta dar era flamand grozav daca a riscat serviciul si libertatea pentru 500 lei. L-au legat colegii lui ca face de ras bresla cu tarife asa mici.
Bine ca macar respecta uniforma (de contrabandist ) .laughing . Incep sa cred si eu replica aia dintr-un film cu Mel Gibson - PAYBACK , in care el spunea ,,Daca eram un pic mai prost ,ma faceam politist" . Binenteles ca exista si exceptii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei