Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

În Gura Humorului va fi construit primul aqua park acoperit din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În oraşul Gura Humorului se va construi primul aqua park acoperit din România. Anunţul a fost făcut de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care a precizat că investiţia ar urma să fie realizată în Complexul Turistic „Ariniş”. Ursaciuc a spus că investiţia ar urma să fie realizată de către investitori din Finlanda şi Polonia, valoarea totală ridicându-se la suma de aproximativ 25 de milioane de euro.

Marius Ursaciuc a anunţat această investiţie după ce primăria pe care o conduce a încheiat un contract de colaborare şi schimb de experienţă cu autorităţile locale din oraşul Puck, situat în nordul Poloniei, pe coasta Mării Baltice. Primarul din Gura Humorului a explicat că parteneriatul dintre cele două administraţii locale presupune şi colaborarea în vederea construirii unui aqua park după modelul celui existent în oraşul polonez.

Contractul de colaborare a fost semnat de primarul Marius Ursaciuc şi reprezentanta Consiliului Local al acestui oraş, Mihaela Ionaşcu, iar din partea poloneză de către primarul Marek Rintz şi de preşedintele Consiliului Local, Hanna Pruchniewska. Ursaciuc a spus că semnarea acordului de înfrăţire va constitui cadrul legislativ pentru dezvoltarea unor proiecte comune de interes bilateral.

În prezent, Complexul Turistic „Ariniş” pune la dispoziţia humorenilor şi turiştilor o piscină acoperită, de dimensiuni olimpice, cu apă încălzită, şase terenuri de sport cu instalaţie de nocturnă, alte două piscine descoperite, una pentru adulţi şi una pentru copii, un patinoar, care pe timpul verii este folosit ca pistă pentru role şi pentru skateboard, precum şi un centru de informare turistică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Gura Humorului va fi construit primul aqua park acoperit din România.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 15 voturi
În Gura Humorului va fi construit primul aqua park acoperit din România4.1515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 7 iun 2011, 13:03:08
Felicitari domnule primar, daca fiecare oras din tara ar avea un primar ca dumneavoastra, am fi peste multi europeni. Sunt mandru ca sunt humorean.
2.   Maxime Felicitari trimis de
( 7 iun 2011, 13:46:09
Felicitari si va multumesc dle. Usrsaciuc pentru ca ne faceti orasul o bijuterie! Si eu sunt mandru ca sunt humorean. Domnul Flutur o sa se bata iar cu pumnul in piept ca el a facut posibila si asta?:))))))))) Sper ca nu... As dori asa un primar si la Suceava si mai ales la Campulung - unde nu se mai repara si nu se mai investeste in nimic.

Cu respecte,
un Humorean
3.   De ce acolo SE POATE si la Suceava NU? trimis de
( 7 iun 2011, 15:15:51
fara tenta de ,, sa moara si capra vecinului,, intreb si eu ca un umil contribuabil sucevean:
de ce acolo SE POATE si la Suceava NU?
noua ne spune ...am luat teapa....
4.   Pt. Valerica trimis de
( 7 iun 2011, 15:22:56
Hai nu fi invidios ! In Suceava avem: METRO ,SELGROS , CARREFOUR, AUCHAN, KAUFLAND, LIDL,REAL ETC. De aici s-au putut lua comisioane mai serioase decat de la un amarat de Aqualand. Daca vrei sa faci baie asteapta ploaia si iei orice strada din oras vrei si ai destule piscine. In Humor exista atatea pavele ca in Suceava ? Nu cred !
5.   Bucovineanu spune trimis de
( 7 iun 2011, 16:05:26
am vazut ca in campulung au pus o firma care sa ridice masinile care nu sunt parcate corespunzator .
As vrea sa stiu cat castiga primaria si cat castiga firma din botosani
\va multumesc
astept un raspuns
6.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2011, 17:58:52
Felicitari domnule Ursaciuc pentru toate realizarile din orasul pe care il reprezentati. Mi-as dori ca si la Falticeni sa se faca ceva investitii serioase ? poate ii da-ti vreun pont si domnului Tofan.
7.   Simple raspunsuri trimis de
( 7 iun 2011, 19:19:05
In Gura Humorului se poate din multe motive. Nu prea se iau comisioane asa de grase cu miros de nesimtire, asfaltul e asfalt si nu pavele (biscuiti pentru gauri Sucevene - are dl. Lungu combinatii cu pavele si borduri:))), curatenia incepe sa fie curatenie, se pune accent pe verdele naturii nu pe portocaliu, principalul interes este intai pentru contribuabilul humorean si dupa aia pentru mine (de aceea Marius Ursaciuc o sa fie ales tot timpul, pentru ca se tine de cuvant), Zilele Humorului si alte manifestari culturale sunt organizate din sponsorizari aproape 100% si de aceeasunt cele mai frumoase si grandioase din Bucovina, Iluminatul pt Sarbatorile de iarna nu este chicios ca in Suceava ci simplu si placut ochiului, cand Humorul avea Ou de Paste in sensul giratoriu Suceava nu avea nimic (s-a enervat Lungu si a zis: Oul meu sa fie cel mai mare.. si se facu) - acum au fost 3 lumanari si altii oua, s.a.m.d. Pontul este simplu: INVESTIILE SERIOASE SE FAC CU CAP SI TOT TIMPUL CU GANDUL LA CEI CE VOR BENEFICIA DE PE URMA LOR IN SENS POZITIV.

cu respecte,
CEL MAI MANDRU HUMOREAN
8.   Respect! trimis de
( 7 iun 2011, 19:43:54
RESPECT acestui om , care arata lumii intregi , ca si in Romania asta corupta si mizerabila se poate face ceva, cand se doreste si se vrea cu adevarat!
Sunt mandru ca sunt bukovinean, dar in acelasi timp sunt suparat ca ceilalti primari din orasele Bucovinei , nu stiu, sau mai bine zis nu doresc sa schimbe fata oraselor lor, ca la mentalitate ......e mai greu deocamdata!
9.   X+y=z trimis de
( 7 iun 2011, 20:19:22
Sa vedem si eficienta economica. Locuri de munca, etc,------ raportat la investitii. Altfel , vorbe dulci-------in vint.
10.   Nu e primul trimis de
( 8 iun 2011, 04:56:40
paradisulacvatic.ro LA Brasov e unul acoperit.
11.   TOT POLITICA-IDE VINA trimis de
( 8 iun 2011, 10:07:41
Ar trebui sa recunoasca dl. Ursaciuc ca fara FLUTUR ESTE CAM GREU . Uite ca mai sant si securisti care se tin de treaba , oricum felicitari pt. Ursaciuc ,si rusine pentru G. Serban primar cu cel mai mare cap din judet probabil ca-i si greu' de aia il tine unu cu nasu mare N..... G....L

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei