Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

De la 1 iunie

Doar 20 de maxi-taxi private vor mai circula prin Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În mai puţin de trei săptămâni, de la 1 iunie, numărul microbuzelor private de maxi-taxi care efectuează transport public de persoane se va reduce la jumătate.

Prin decizia Consiliului Local Suceava, pentru asigurarea transportului complementar în Suceava mai sunt admise doar 20 de maxi-taxi, faţă de 40 plus rezerve.

Marţi după-amiază a avut loc la sediul municipalităţii şi licitaţia de atribuire a traseelor de maxi-taxi pentru numărul de microbuze admise, iar rezultatul a fost anunţat ieri de primarul Ion Lungu:

“Din cele cinci trasee licitate, două au fost adjudecate de Trans DMV Europa din Suceava, unul de firma Eurotip, altul de firma Family şi Sorry&Nell.

Am redus numărul de mijloace complementare de transport de la 200, câte erau în 2004, la 20. Am fi dorit să renunţăm total la transportul complementar şi să mai achiziţionăm nişte mijloace de transport de gabarit redus la TPL, dar n-am reuşit încă acest lucru, pentru că încă avem de plătit rate la autobuzele pe care le-am cumpărat”, a declarat edilul Sucevei.

Singura firmă care nu a prins nici un traseu din cele pentru care a licitat este Eurotransport SRL, în vreme ce firmele Transporturi Auto Suceava şi Kol Drag SRL au achiziţionat caietul de sarcini al licitaţiei, dar nu au mai depus oferte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 20 de maxi-taxi private vor mai circula prin Suceava.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doar 20 de maxi-taxi private vor mai circula prin Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 mai 2011, 12:40:17
cea ma mare prostie
ce erau pline autobuzele dimineata, mai ales dinspre burdujeni spre centru, sa vezi de acu inainte ce va fi,,,,,
vom merge pe jos..........
2.   O IDEIE BUNA trimis de
(12 mai 2011, 13:05:03
Asa trebuia facut de 10 ani in urma ,trebuie autobuze nu sa stai cu kurul in geam si sa nu poti circula .Ca sa ajung de la SCHEIA la burdujeni la lucru trebuie sa schimbi 2 MAXI-TAXI,timp pierdut bani risipiti .8 lei calatorie dus-intors ca sa poti face un serviciu.Lungule baga autobuze si pe traseul MIHOVENI-SCHEIA -REAL-RULMENTUL pina sus in BURDUJENI ca oameni sa circule cu mijlocul de transport in comun bine .Prinzi 3 tigani de la SCHEIA nespalati in maxi taxi te ia groaza si aglomerat cata 20-27 persoane si el trebuie sa aiba 18 +1 persoane ,nui controleaza nimeni nu bilete totul la negru ,,,,,,,,,,,,,,,astai treaba
3.   Spartakus cred ca esti pe dinafara cu lumea reala. trimis de
(12 mai 2011, 14:11:28
Ce treaba are Lungu de la Prelipca care e primarul orasului Suceava si nu a Judetului cu Mihoveni? Esti pe dinafara.... rau
4.   Nasol trimis de
(12 mai 2011, 16:29:56
Eu cunosc persoane care depind de maxi-taxi, pt ca stau in zone in care autobuzele nu ajung. Si nu e ca si cum ar fi usor de ajuns din statia de autobuz. Chiar si de unde te lasa maxi-taxi mai e de mers destul de mult. Pana acum era relativ ok,chiar daca programul de maxi-taxi se incheia mai repede. Acum daca se si injumatatesc...nasol. Asta o zice si Lungu asta...ar vrea ei sa achizitioneze masini de gabarit mai redus, ca sa acopere zonele de pe care ei scot acum maxi-taxi, dar nu se poate ca au rate. Pai sa scoata maxi-taxi dupa ce termina de platit ratele. Deja m-am obisnuit cu politica asta "taie si dupa aia masoara" a astora, in special a lui Lungu...Tolomac
4.1  RE: Nasol trimis de
(12 mai 2011, 18:17:09
Îmi cer scuze dacă intervin într-o problemă ce nu mă afectează cîtuși de puțin, din considerente geografice(!). Dar cum întotdeauna m-au enervat lucrurile luate fără să fiu întrebat, doar așa ca afirmare a unor pricipii, îndrăznesc: Premaru aista a vostru a auzit cumva de instrumentul democratic denumit REFERENDUM? Nu-i chiar așa de scump de organizat iar dacă nu sunt îndeajuns parale faci apel la voluntariat și se rezolvă. Avantajul referendumului? LEGITIMITATEA! (ce dracu mai e și aia? du-te uăi la draqu de aici!)
5.   Toleile unde mei sunt!? trimis de
(12 mai 2011, 17:48:46
Linia troleilor este in tot municipiul, sa se revina, dar cu masini performante!
6.   A DRACULUI TREABA COANE... "PRIMAR" !(MITICA) trimis de
(12 mai 2011, 18:12:07
LUCRU FACUT FARA CAP ! INTAI TREBUIAU ACHIZITIONATE DE PRIMARIE NISTE MICROBUZE (SI INCA DIN ALEA UN PIC MAI MARI, MAI SPATIOASE PE INTERVAL SA POTI TRECE USOR) -CUM AM VAZUT IN UNELE ORASE -SA UMPLE GOLUL LASAT SI APOI TAIATE ASTEA DE PE TRASEU. INTERESUL CETATEANULUI UNDE E , DOMNULE PRIMAR ? DACA INTRADEVAR SE URMAREA INTERESUL CETATETEANULUI - NU SE PROCEDA ASA ...ZICE O VORBA:MESERIASUL BUN -MASOARA DE 10 ORI SI TAIE O DATA..DAR CEL NECALIFICAT TAIE INTAI SI APOI CONSTATA CA NU A PROCEDAT BINE .DACA MAI CITITI MONITORUL SAU ALTE PUBLICATII , SAU DACA CATEII DE PARTID MAI LATRA ...NU V-AU INFORMAT CA UNELE TRASEE ERAU DEJA F. AGLOMERATE...DIMINEATA IN ORELE DE VARF NU POTI INTRA IN AUTOBUZE DE LA BURDUJENI SPRE SUCEAVA ..AU SPUS-O MULTI DAR URECHLLE POLITICE SUNT IMUNE LA DUREREA NORODULUI ...ACESTIA CARE SE OCUPA CU TRANSPORTUL , UNDE ISI FAC VEACUL DE NU STIU DE SITUATIE :IN CRASME, LA AMANTE, IN CAZINOURI ..PE COCLAURI ,IN PADURE...AICI NU S-A URMARIT INTERESUL CETATEANULUI CI AL PRIMARIEI SI CASTIGUL.DAR CASTIGUL VA FI LA FEL DEMIC FIINDCA OAMENII FIE VOR RENUNTA FIE VOR APELA 4-5 IN GRUP LA TAXIURI ,CUM SE PROCEDA PE VREMEA ETERNELOR TROLEE STRICATE SI INTRERUPTE MEREU PE TRASEU.DEJA DE LA ORIZONT DACA URCI SI MERGI PANA LA CATEDRALA ...DAI 8 LEI LA TAXIU SI DACA SUNT 4 CLIENTI , E EXACT PRETUL AUTOBUZULUI..SI PE DEASUPRA ..TRANSPORT CURAT, CIVILIZAT , RAPID ...
7.   MOE pdl! trimis de
(12 mai 2011, 20:40:57
O noua decizie marca "prelipca"! Si asa ca autobuzele astea mizerabile sunt pline, acu "gospodarul" obliga cetatenii sa circule ca niste sardine. De unde sa stie cum se circula in autobuz, daca el se misca doar cu Q7.
8.   Eşti dobitoc, amice (pîrlipcanule)! trimis de
(13 mai 2011, 08:36:10
cică ăsta e economist la bază. e un bou asta e sigur! de când şi până când trebuie TPL să scoată profit de pe seama celor care circulă cu autobuzele, deci pe seama celor care nu-şi permit maşină personală. transportul în comun aduce o gaşcă de bani primăriei indiferent dacă se face evaziune fiscală sau nu fiindcă fiecare maxi plăteşte o revedenţă lunară. vreo 2.500 lei. autobuzele sunt pline şi tu te plângi că activitatea este nerentabilă. ia umblă matale la cheltuielile alea indirecte, ia-l di urechi pe romaniuc şi întreabă-l câţi angajaţi are care freacă menta, câte piese de schimb sunt umflate şi după aia mai vorbim. pune pt. toată lumea la vedere măcar balanţele de verificare la iunie şi decembrie de când s-a înfiinţat TPL şi o să vezi de unde-i pierderea economistu lu gogoşar copt.
8.1  RE: Eşti dobitoc, amice (pîrlipcanule)! trimis de
(13 mai 2011, 08:37:45
apropo cine este auditor?
9.   Felicitari DOmnului Primar!!! trimis de
(13 mai 2011, 09:07:38
in sfarsit se ia o masura impotriva "criminalilor" de pe maxi, inconstienti care transporta oameni cu niste CONSERVE pe care ei le numesc masini de maxitaxi. Fratilor, inconstienti acestia cu maxitaxi au stiut sa faca numai bani sa numere profit dar nu au investit nimic in masini, masinile sunt intr-o stare tehnica de neimaginat: nu au frane, de suspensie nu mai vorbim. Ar trebui cei de la RAR sa verifice aceste RUGINITURI si sa le faca inspectii tehnice amanuntite pentru ca transporta persoane nu saci cu cartofi. masinile sunt sudate pentru ca sau "disalat" de la atata suprasolicitare cand le incarca full. Dupa minte FRATILOR Tetel ar pune si pe deasupra oameni. Acasa baieti! Nu mai merge cu prosteala! Nu trebuie sa mai moara cineva ca sa isi dea seama autoritatile ca aceste maxi-stifturi nu sunt in regula cum de obicei se intampla in Romania! Sunt curios cata spga s-a dat ca o RUGINITURA sa ia licenta de transport??? Voi oameni buni ce ziceti ca vad ca acesti tupeisti cu maxi taxi dupa ce ca risca viata zilnic a miii de oameni mai au tupeul sa intre si sa mai si comenteze la acest articol. RUSINE!!! Unde s-a ajuns cu aceste harburi....
10.   PT. REALITATEA07 trimis de
(13 mai 2011, 10:56:44
TOTI ZICEM CA E BINE ,DOAR CA S-A PROCEDAT ANAPODA ... SI DE AIA E RAU, PT CETATEANUL CARE FACE NAVETA CU MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN .SE SCOT MAXI TAXI DAR NU SE PUNE NIMIC IN LOCUL LOR ! INTREBAREA ESTE :NU MAI BINE ERA CA INTAI PRIMARIA SA CUMPERE AUTOBUZE , TROLEE , MAXI MAI PERFORMANTE , CE VREA MUSCHI EI DE PRIMARIE ,ETC SI DUPA ACEEA SA LE SCOATA PE ASTEA DE PE TRASEU ? DACA : MAXI TAXI ,ACTUALE " RUGINITURILE" ,"SUPRASOLICITATELE- INCARCATELE FUL ", DISALATELE- CUM LE ZICI TU - SI AI DREPTATE - SUNT SCOASE -ASTA INSEAMNA CA CELELALTE RAMASE PE TRASEU SE VOR DESALA MAI TARE VOR AJUNGE " GLOABE", SE VOR INCARCA SI MAI FUL ...TRANSPORTUL IN COMUN VA FI SI MAI JALNIC ...EXACT CA SI IAPA CELEBRULUI "THE INGENIOUS GENTLEMEN DON QUIIXOTE OF DE LA MANCHA !EU LAUD PRIMARUL CA VREA SA CUMPERE AUTOBUZE NOI, DAR IL CRITIC CA A FACUT TREABA AIUREA ..'.A DAT VRABIA DIN MANA PE CEA DE PE GARD "- SI TRANSPORTUL IN COMUN VA FI SI MAI AGLOMERAT SI MAI NECIVILIZAT....SI MAI GREU DE AJUNS LA DESTINATIE IN TIMP OPTIM ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei